За парите и жените

• 9 345
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
Парите са много важни, ето сега например съм по майчинство и общо взето мъжът ми издържа семейството, малкото пари, които получавам от държавата са по скоро джобни за мен и детето, да му купя някоя дрешка и играчка, за мен си кафе или нещо за вкъщи. Сметки, ипотека, почивки, всичко поема той без да е милионер, просто ходи съвестно на работа.
Ами ти много си се прецакала! Ето в тази тема можеш да прочетеш какво смятат някои жени: мъжът ти освен това трябва и да ти дава част от заплатата си да я спестяваш в твоя лична сметка, за да те компенсира за изпуснатия доход и за да се подсигуриш ако реши да те напусне някой ден.

Относно парите мога да кажа следното: те не са просто едни шарени хартийки, а отражение на това, което сме направили за другите. Защото всеки лев, който някой ти е платил, ти го е платил защото ти си създал някаква стойност за него. Така че колкото повече пари изкарваш, толкова по-полезен член на обществото си (изключвам измамниците).
Пък всеки харесва полезни и кадърни хора. Това не значи, че могат да компенсират всичко друго, например ако си грозен, стар, дебел и т.н. Макар че понякога, като гледам, и това компенсират.
Добре. Компенсират или не могат да компенсират? И да ти кажа повечето богаташи не са станали с труд. Редки са тези честните с милиони.

# 91
Духовната жена, ако не може да духа - вятър я вей на бял кон.

# 92
  • Далечният изток
Верно авторът е имал предвид парите и мъжете. Нещо много ти бъркат в **** чуждите пари.
Комплексарска работа...

# 93
Духовната жена, ако не може да духа - вятър я вей на бял кон.

Викаш която не духа, не води духовен начин на живот tooth

# 94
Ама авторът нали има дете? Или го бъркам с някой друг мъж от форума?
И Reagan Танграта ли е?

# 95
Духовна, духовита... Да не хваната от гората.

# 96
  • София
Ама авторът нали има дете? Или го бъркам с някой друг мъж от форума?
И Reagan Танграта ли е?
Няма начин.

Значи, селската ми улица я правят ювелирно, бавно, една година почти все нов водопровод, настилки, бавно, кално, гаража е мираж, та!
Понеже вече близки си станахме, днес лафя с един, като 5 мин се опитвам да разбера какво му е, на 6- та каза е от Куба. 30+ години живее в България, има 7!(седем) жени и 8 деца, две в Куба. Колко внуци, имал правнуче, дълъг беше разговора.
Симпатичен мъж, особеното русоляв със зелени очи и каза няма точно нищо, даже и гражданство. Нищо, едната заплата. И любовницата го дразнела, стар бил вече.

Та, който си може - едно песо няма го събори.

# 97
Разбрах,
Прочетох всичките постове.
Явно има единомислие.
Парите са важни, но не е важно да са много и не са решаващи за връзката.
Това е и моето разбиране.
Аз съм на 47 години. Работя на две места и помагам на родителите си.
И да като бях на 30 33 много жени искаха да ме пипат и други такива неща.
Сега по скоро не.
Имах приятелка ... преди време, много богата. Но нямаше химия и се разделихме. Беше си супер момичето. Красива и умна ... но като няма пеперуди.. не става.
Парите никога не са били водещи за мен.

Постовете ви са когнитивен дисонанс.

# 98

То и други проблеми може да има човека.
Предвид, че е на 47 и е сам.

# 99
Разбрах,
Прочетох всичките постове.
Явно има единомислие.
Парите са важни, но не е важно да са много и не са решаващи за връзката.
Това е и моето разбиране.
Аз съм на 47 години. Работя на две места и помагам на родителите си.
И да като бях на 30 33 много жени искаха да ме пипат и други такива неща.
Сега по скоро не.
Имах приятелка ... преди време, много богата. Но нямаше химия и се разделихме. Беше си супер момичето. Красива и умна ... но като няма пеперуди.. не става.
Парите никога не са били водещи за мен.

На 47 години мъж и искат да го пипат..
Ех, това повръщане..  Защо ли идва? 🤔

# 100
Доколкото разбрах вече никой не иска да го пипа.
А за повръщането и аз се чудя.
За да е стигнал до повръщане, значи е позволил на жени, които не понася да го пипат.
Наистина дисонанс.

# 101
Последно женен или сам е?

# 102
И да ти кажа повечето богаташи не са станали с труд.
Естествено, още от стари времена зестрата е била съществена за благополучието на мъжа после.

# 103

Та, който си може - едно песо няма го събори.
От кога им ги разправям тея работи, ама не, пак си знаят парите, мутрите им пречат.

# 104
И да ти кажа повечето богаташи не са станали с труд.
Естествено, още от стари времена зестрата е била съществена за благополучието на мъжа после.
Ха, после кой се женел за парички?
Именно, после пак жените лошите.
Иначе си мълчат мъжете как им текат лигите по зестрата.
И пак жените меркантилни уж.

Общи условия

Активация на акаунт