За парите и жените

• 9 047
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ми то и обратното е валидно. Ти да не би да предпочиташ бедна, болна и стара жена.
Не съвсем. За повечето мъже, вчключително и за мен, финансовото състояние на жената не е никакъв фактор за това дали би се дало шанс за връзка. Ако е млада и красива, добра и мила, все тая дали има или няма пари, все тая дали има яка работа или не. Ако ще и 2 лв да няма, взимаме я веднага Laughing   Laughing
Но ако има много пари е проблем. Та не говорете, че нямат отношение парите към връзките. Хубаво е да има съвместимост, т.е. да не се смесват хора от различни прослойки, това не работи много добре и още по-малко ако мъжът е по-бедния.

# 76
Темата май не е за жените и парите, а за мъжете и парите на жените които ги пипат😁

# 77
Не допускам която и да е жена да опипва похотливо приятел на мъжа си, камо ли повече жени да го правят.
По-скоро случайни докосвания са били погрешно изтълкувани от теб, авторе.

# 78
  • София
Не допускам която и да е жена да опипва похотливо приятел на мъжа си, камо ли повече жени да го правят.
По-скоро случайни докосвания са били погрешно изтълкувани от теб, авторе.
Ти па виждала ли си го? Мое да лови очо, да е толкова предизвикателен, че да му налитат без да мислят Simple Smile

# 79
Хайде стига с тия мутри! Мутри имаше преди 30 години!
В момента е пълно с млади мъже на наистина хубави заплати.

Така е, мутри няма вече. Затова България намалява със всяка година, селата се обезлюдяват и кадърните кадри бягат навсякъде. Когато имаше мутри всички си бяха тук, сега като няма вече мутри всички се разбягаха.

Мутрите не оставиха ли поколение?
И някой лев на това поколение или друго? 🤔

# 80
Според мен трябва да се ориентираш към определени субкултури, например духовни жени, религиозни жени и някои хипита. Например имам позната, която на близо 40 ходи на море с приятеля си на стоп и спят на палатка някъде по дивите плажове. Нея парите наистина не я интересуват особено, важно ѝ е мъжът да е духовен. Но няма деца, де, както приземяват децата - нищо друго вероятно не приземява така.

Тия дни имах работа с една "духовна" женица. Която уж се прави на духовна, много йога, много чакри, много медитации, различни духовни книги чела и други тинтири минтири.
Ама духовността ако не ти е вродена, пък и честността, колкото и да четеш, няма да стане.
Която се опита да ме излъже и си ме излъга. Взе ми парите и бувално си ме измами. Имаше наглостта и да твърди, че ми била казала всичко и не ме е заблудила.
Поне ми върна парите.
Така че от много духовни хора също  трябва да се пази човек.
И една съседка също имах такава. Много вярваща, много духовна. Имаше в колата си 10 икони и кръстчета.
Крадеше, лъжеш и мамеше както може.

# 81
Духовност и материализъм са две противоположни неща.
Е, освен ако не набъркаме религиите и техните представители на планетата. Иначе псевдодуховни индивиди - колкото искаш. Ще те окичат с какво ли не, брошура ще ти дадат, притча ще ти разкажат, сметка ще ти представят за помоща им...

# 82
Аз моят мъж го взех гол като пушка, даже и кола нямаше, ама имаше желание и хъс за работа и това беше най-важното.
Иначе съм била на срещи с мъже хем без пари хем озлобени - ама всички жени били златотърсачки мрън-мрън. Ясно е, че втора среща нямаше. Настройката е много важна.

На 40 и кусур си го взела все пак, ако изобщо съществува. Надали е еволюирал на тия години от гол като пушка до Илън Мъск.

Да питам така - някоя вързала ли ти е към днешна дата?

Е, не четеш ли, че е сам 47-годишният ергенин, защото жените все парите гледат.

# 83
И поколение и вдъхновение за чуждото поколение, пари не чак толкова Satisfied

# 84
Аз моят мъж го взех гол като пушка, даже и кола нямаше, ама имаше желание и хъс за работа и това беше най-важното.
Иначе съм била на срещи с мъже хем без пари хем озлобени - ама всички жени били златотърсачки мрън-мрън. Ясно е, че втора среща нямаше. Настройката е много важна.

На 40 и кусур си го взела все пак, ако изобщо съществува. Надали е еволюирал на тия години от гол като пушка до Илън Мъск.

Без кола, без лични спестявания и о боже без апартамент. В Германия не ги осигуряват като в България на мама момчето...

# 85

Без кола, без лични спестявания и о боже без апартамент. В Германия не ги осигуряват като в България на мама момчето...

Живея в Австрия и аз не познавам човек със собствен апартамент, и приятеля ми няма.
Не знам какво в това мислене в България, собственост та собственост.

# 86
И поколение и вдъхновение за чуждото поколение, пари не чак толкова Satisfied

Е, пари може и не, ама някое участие тук-там.. 😉

# 87
Да питам така - някоя вързала ли ти е към днешна дата?
Да като бях млад и беден. Даже една девойка се обърка и ме взе за постоянно.

# 88
  • Далечният изток
А сега ако си стар и беден... Изгоря момичето!

# 89
  • Living for Pleasure
Важни са дотолкова че трябват за да се живее. Или по-скоро да се оцелява, защото може да си "жив" но да си много далеч от добър живот. След един определен момент парите стават все по-маловажни, а за най-важните и смислени неща в живота парите не фигурират при тях въобще.
Иначе проблем настава когато някой иска да живее чрез чужди пари.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 23:22 от Gentleman of Leisure

Общи условия

Активация на акаунт