Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 38 927
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Еха на голям празник ще сте и майка ми е тогава

# 151
И на мен утре ми е терминът и чакаме до сряда, ако не- индукция в четвъртък.

Иначе към майките, които са родили - чела съм, че преди смяна на памперс помага да минете с мокра кърпичка ниско по коремчето на бебенцето още докато памперсът е на него. Явно му става леко студено и съответно, ако има какво, ще го изпишка до няколко секунди.

# 152
Аз не знам кога последно се оплаквах, май беше скоро 😂. Термина ми е за след седмица и само се надявам да не пренасям. Ще питам освен дали мен ще ме гледат за разкритие, защото не са ме все още. Мисля че корема вече няма на къде да пада, но симптоми нямам, нито тапа е паднала, нито съм имала болки. Докато се притеснявах да не родя твърде рано, сега се притеснявам да не се налага индукция.

# 153
И аз само се оплаквам,на момичетата сигурно им писна да ми четат постовете. Grinning
И аз се притеснявах от преждевременно раждане.Лекарката ме наплаши още в 5-6 месец,бебето било много ниско,скъсена шийка,повече почивки,лекарства....Пък сега пренасям.

# 154
Дени, преживяваме всичко заедно, така че се притесняваме за всяка една от нас и чакаме добри новини и бебчета!

Момичета, 4ти ден сме с Борко.. и при нас като Pauly цяла вечер плаче и само на ръце. Такава безсънна нощ не съм имала отдавна със 100% наблюдение и държане. И при мен акушерките казват, че било нормално. Мъча го да суче и не давам биберон.
Но как разбирате дали са колики - той плаче, не всеки път присвива крачета. Но всеки път заревава половин час след хранене.. и така до следващото.

# 155
Ем22, моето патенце почва да маха с ръчички, почервенява и се извива на дъга, свива и крачета, същевременно и плаче. Сигурна съм, че са колики, понеже и баткото беше същия, а и педиатърката потвърди, когато беше на посещение вкъщи.

Много им помага лежане по коремче върху нас. Снощи така сме спали над 2 часа, но много го белеше и не заспиваше по друг начин.

# 156
Момичета дали хемороидите са предпоставка за секцио? Някоя имала ли е преди раждане?

# 157
Помпата ми не ме цеди нито капка, а гърдите ми са пълни. Ръчно излиза кърма, а с помпата нищо. Направо ще се гръмна вече, Макси отказва категорично дясната гърда и ще експлодирам всеки момент ☹️☹️☹️

# 158
Момичета дали хемороидите са предпоставка за секцио? Някоя имала ли е преди раждане?

Не съм чувала да са предпоставка за секцио, освен ако не е много лошо положението предполагам.

Паули, с каква помпа си?

# 159
И аз не съм чувала нещо такова за хемороидите. Със сигурност ще е неприятно обаче.

Да ви се похваля и аз - днес със спешно секцио в последния момент на бял свят се появи нашата Зорница!
За съжаление все още не съм я виждала, и нямам търпение да ми я доведат утре на обяд.
Утре сутрин ще ме раздвижват, засега ме карат само легнала да се завъртам наляво и надясно и да седя колкото мога. Изпитвам болка, но няколко минути се издържа. Даже мога и повече да издържа, но ме хваща страх да не направя нещо на шевовете. Още ме е страх да погледна към разреза, макар че предполагам е с лепенка.

# 160
Милата 🍀❤️ честита рожба! Да е много здрава, щастлива, обичана и безгрижна 🥰❤️

Пази се сега и се възстановявай 💐

# 161
Gellerbing, честита Зорница 🩷 Да е много здрава и спокойна. Ти бързо се възстановявай и чакаме подробности 😊

# 162
Gellerbing честито бебенце Heart
Пожелавам ти бързо възстановяване и дахсе гушкате много с бебка Heartpulse

# 163
Помпата ми не ме цеди нито капка, а гърдите ми са пълни. Ръчно излиза кърма, а с помпата нищо. Направо ще се гръмна вече, Макси отказва категорично дясната гърда и ще експлодирам всеки момент ☹️☹️☹️
Първите дни бях изцяло на ръчно цедене+масажи на гърдите си правих и си разработих каналите

# 164
Честита да е Зорница! Жива и здрава и да блести цял живот като звезда! Бързо възстановяване на теб.

Хемороиди - могат за бъдат, да, направи си консултация с проктолог. На трябва да е много зле положението, което е адски рядко.

pauly, с коя помпа си? Аз с меделата нищо не изкарах, взех си ръчна на авент и там по мало цедя. Пробвай с ръчна помпа също. Четох и ми казаха, че не всеки може с помпа.

При мен стресът с яденето продължава, вече тотално не знам какво правя. Чакам си педиатъра утре и дано помогне. Евентуално в четвъртък ще ида и при консултант на място, да види какво се случва и дали това засукване е добро и дали въобще нещо изсуква, защото според мен не.

Общи условия

Активация на акаунт