Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 38 941
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И при нас същото, само че по различно време.  Някоя вечер плаче от 21ч до 24ч, друг път на следващото хранене от 24ч до 03ч.... имаше и дни с неспокойствие сутринта от 6 до 9ч - бебко е на 20 дни и няма един с един еднакъв Wink според мен е нормално да имат своите настроения и от време на време да не им е всичко ок.... гушкане, слагане на гърда, люлеене, пеене - аз това правя Simple Smile

# 136
  • София
При смяна на памперс Гого редовно се опикава. Та преобличам почти на всяка смяна. Съответно почва рев, защото не обича събличане и обличане. Започнах да слагам кърпа или някаква пелена, че не винаги успявам навреме да подложа нещо. Слагам върху коремчето, като дърпам дрехите хубаво нагоре.
И моят плачеше така в болницата. Нямаше успокояване. Не знам какво беше това чудо. Сега у дома спи нощем, буди се сам за ядене.

# 137
Ясно, явно си е нормално, просто той е толкова мъничък, най-малкия е в отделението в момента и като го видя да плаче така неудържимо и направо ми се свива топка в стомаха и искам да ме няма... ☹️ Надявам се от днес вече като си е вкъщи да си спинка спокойно.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 08:47 от pauly

# 138
Pauly, може и коремче да го мъчи. При нас откакто започнаха коликите вече за 4та вечер не спим, най - дълбоко спи от 23:00 до 2:00, от там нататък е спане върху мен по коремче. Пъшка, ръмжи и проплаква постоянно, няма как да му помогна, давам колийф, но за момента ефект няма.

# 139
В болницата на аптамил акаше при всяка смяна в чудо се видях хаха вкъщи същото мляко и не ака, а сега де ...какво е това чудо...основно давам био Гая и био Амика имам и еспумизан но не давам защото и без това е запечена....

# 140
За коликите всеки ден правя гимнастика на крачетата - каране на колело, свиване на колената нагоре. Тъй като са малки още, не се движат много сами, а движението помага на перисталтиката. Също носенето в слинг е абсолютно спасение в такива моменти, не ми е много удобно, но поне ръцете не ме болят после от разнасянето.
На големия давах какви ли не капки за колики - всичко което намерих на пазара пробвахме, нищо не помогна. Сега не давам нищо и даже са една идея по-леки коликите. Според мен си е до бебе. Стискам зъби и чакам да минат първите три месеца, те са особено трудни.

# 141
Птица и аз с баткото бях минала през всички видове капки, нямаше никакъв ефект, но за мое успокоение давах. Сега и с Явко виждам, че ще е същата работа, по един и същи начин пъшкат и по едно и също време.

Мими, и Явко беше запечен няколко дни след като се прибрахме вкъщи. Около 1 седмица акаше през ден, с мъжа ми се молехме поне за един наакан памперс в деня. Е сега ела да го видиш, някак си отпуши и има поне 5. Според мен им трябва някакво време да се адаптират и към ядене и нова среда.

# 142
Яни при нас май е по-зле  ...вече е на две седмици от раждането, точно днес,мисля за Аптамил комфорт и да ги редуам с пронутра.Сряда сме на консултация и пак ще питам лл,днес пак стават три дни от последното акане и лл каза три  дни и половин клизма,сиропа не.

Код розово!
Каката сега я люшка в коша за пътуване,за малко...днес съм сама до обяд и вс мен чака мотам се много....закусвам на части няма време за мен🤷😁

# 143
Аз минах тонове и преглед.Разгеле се показа една мижава контракциика.Имам и 1 см разкритие.Незнам колко е обнадеждаващо,но пак е нещо.До сряда ако не съм родила,в четвъртък трябва да постъпя в болница.Обаче много неприятен беше прегледа за разкритие тоя път.Заболя ме доста.Нищо чудно да получа още по-голямо разкритие.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 11:29 от Deni Tsvetanova

# 144
Аз минах тонове и преглед.Разгеле се показа една мижава контракциика.Имам и 1 см разкритие.Незнам колко е обнадеждаващо,но пак е нещо.До сряда ако не съм родила,в четвъртък трябва да постъпя в болница.Обаче много неприятен беше прегледа за разкритие тоя път.Заболя ме доста.Нищо чудно да получа още по-голямо разкритие.

И аз вчера бях на преглед, и при мен беше доста болезнен прегледа. Имам 1.5 см разкритие.

# 145
Аз се влача с 1 см разкритие от 37-ма седмица. Утре съм на преглед и тонове и ще видим какво ще предприемаме.
Абсолютно се примирих, че няма да си тръгне сама.

# 146
Мими, мислила ли си за смяна на марката мляко? Баткото беше на смесено хранене и много обичаше ХИП комбиотик и акаше често също. И нашата педиатърка каза половин клизма чак на 3тия ден.

И на мен прегледите за разкритие ми бяха най - болезнената част, но боли когато са малко сантиметри. Аз нали се влачех няколко седмици с 4-5 см и не ги усещах вече като ме проверяваха. 😃

# 147
Да и за това мислих първо ама викам да не сменям чак цялата марка,а и четох че  някои бебета от него се запичат 🤷
Но да се похваля към 12 се изака и то много 💥без сироп,клизма 🤭😀днес обаче щяхме да й сложим вечерта клизма ....
Засега ще я следим ....май няма да сменям млякото.

Моника днес става на 4,4г
Гергана на 2 седмици 🎉

# 148
Аз днес бях на тонове, доктора който гледа записа не го хареса и ме пратиха на още един той беше по добър моя аг хареса и двата, смъкнал се е малкия малко но разкритие нямам, ако не родя на 23-ти ще ме приемат и на 24 ще индуцираме /:

# 149
И моето човече ако не излезе тия дни,на 24-ти може и аз да родя.Честно казано неискам,че тогава ми е рождения ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт