Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 416
  • 361
  •   1
Отговори
# 60
Ако се разделя с ММ, друг за сериозна връзка сигурно няма да искам. Ама и за несериозна трябва да внимавам да не попадна на някой луд. И ако търся, ще търся в нета сигурно, не си се представям да тръгна по барове.

# 61
Когато си щастливо омъжена, имаш доста неясна представа ще искаш ли друг мъж, какъв да е той и т.н.

# 62
Така е. Не ми се ще тепърва да изляза "на пазара", защото имам чувството, че повечето свободни мъже след определена възраст са яко чалнати.

# 63
Съгласна съм, но се навъдиха много психопати от нета.
Ама те от реалния живот идват, не се люпят онлайн.

# 64
Fire666, че то излизането на пазара понякога е изненадващо. Да не мислиш, че жените кандидатстват сами да стоят. Може да не искаш, но като останеш сама, понеже това се е наложило - или си стоиш доброволно сама, или решаваш да се срещаш с някого. Това поне от теб си зависи Simple Smile
Нормалните мъже преобладават, слава Богу, а жена с опит по-лесно надушва психарите. Всъщност те са по-опасни за млади момичета без опит. Господ да пази.

# 65
  • София
Ако се разделя с ММ, друг за сериозна връзка сигурно няма да искам. Ама и за несериозна трябва да внимавам да не попадна на някой луд. И ако търся, ще търся в нета сигурно, не си се представям да тръгна по барове.
Аз не си представям да спра да ходя на бар, но никога не съм си търсила или намирала мъж бар.

Общуването в нета е просто общуване като всяко друго. Не мога да дам примери с намиране на гаджета, но една от най-добрите ми приятелки срещнах в нета преди години. Толкова сме далече географски и като социален кръг, че иначе никога нямаше да я срещна и щеше да е жалко. Не знам защо сте с такива предразсъдъци към нет общуването, даже по повод връзките още преди 15 години имаше анализи, че нет комуникацията създава по-стабилни връзки, защото хората наистина общуват преди да се стигне до секс, например.

# 66
Моя мъж го срещнах в нета. Наши приятели имат семейство също след запознанство в нета. В днешно време не е толкова странно.

# 67
  • Washington,USA

Да, ама онлайн много им е по - лесно да се прикрият.

Аз от хора в реала съм усещала негативна енергия и кофти излъчване, ако беше в нета нямаше как.

Не знам. Веднъж ми беше писал един тип във ФБ. Любезен това, онова. На другия ден искаше да се видим и му казах чао. Писали сме си един ден и ще иска среща

# 68

Е да, ама в реала на колко психопати можеш да попаднеш? 1, 2, 5? Докато в нета има стотици, че и от цял свят. Simple Smile
Това по принцип де, иначе нямам нищо против хората да се запознават където могат.

# 69
А колко трябва да си пишете, месец, два, година?
Естествено за ден два трябва да се прехвърли на живо, макс за седмица две, щото се създава един фалшив образ под въздействието на собствената фантазия и после като се види разминаване всичко приключва. Отделно опознаването на живо е много по лесно, няма смисъл от дълга он лайн комуникация.

# 70
Да наричаш някого психопат, защото иска среща след един ден, е психопатско. После задаваш тъпи въпроси къде да срещнеш някого.
Интересно същия този човек, ако го срещнеш в Лидл, къде се очаква да се видите втори път, сигурно ходиш като психопат на пазар през 30 мин от отваряне до затваряне на Лидл, за да го засечеш пак.

# 71
хубаво е да се преминава към среща по-бързо след онлайн комункацията, за да не си губите времето, но среща преди да сте се чули поне, или видяли на видеовръзка е като руска рулетка, аз не бих склонила..

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 13:05 от anonymiss

# 72
Няколко дни след като почнахме чата с ММ се видяхме наживо. Почти веднага се "гаджосахме". Не съм усещала кофти енергия от него.

# 73
  • Washington,USA
Да наричаш някого психопат, защото иска среща след един ден, е психопатско. После задаваш тъпи въпроси къде да срещнеш някого.
Интересно същия този човек, ако го срещнеш в Лидл, къде се очаква да се видите втори път, сигурно ходиш като психопат на пазар през 30 мин от отваряне до затваряне на Лидл, за да го засечеш пак.

Аз бях тази, която каза, че не иска среща след един ден. Не авторката. Аз не търся никого.

Всеки сам си преценя риска. За себе си съм решила, че не искам такива отношения. Още повече, че като питах откъде ми е намерил профила нямаше никакво обяснение, нямахме общи познати и още от първите му изречения щях да хвана диабет.

# 74
Хайде тогава да си припомним какво още писа.

Скрит текст:

Да, ама онлайн много им е по - лесно да се прикрият.

Аз от хора в реала съм усещала негативна енергия и кофти излъчване, ако беше в нета нямаше как.

Не знам. Веднъж ми беше писал един тип във ФБ. Любезен това, онова. На другия ден искаше да се видим и му казах чао. Писали сме си един ден и ще иска среща

Скрит текст:

Аз бях тази, която каза, че не иска среща след един ден. Не авторката. Аз не търся никого.

Всеки сам си преценя риска. За себе си съм решила, че не искам такива отношения. Още повече, че като питах откъде ми е намерил профила нямаше никакво обяснение, нямахме общи познати
и още от първите му изречения щях да хвана диабет.

Първо си незапозната, второ си предубедена, трето си променяш версията. Това е еманация на средностатистическата интернет психопатия, която наблюдавам вече 20 и кусур години. Както казах, не е полово обусловена, кукувци има и мъже, и жени. И най-забавното е, че и наживо са кукувци.

Общи условия

Активация на акаунт