Къде да срещна подходящия човек за истинска любов?

• 14 445
  • 361
  •   1
Отговори
# 75
  • Washington,USA
Хайде тогава да си припомним какво още писа.

Скрит текст:
Съгласна съм, но се навъдиха много психопати от нета.
Ама те от реалния живот идват, не се люпят онлайн.

Да, ама онлайн много им е по - лесно да се прикрият.

Аз от хора в реала съм усещала негативна енергия и кофти излъчване, ако беше в нета нямаше как.

Не знам. Веднъж ми беше писал един тип във ФБ. Любезен това, онова. На другия ден искаше да се видим и му казах чао. Писали сме си един ден и ще иска среща

Първо си незапозната, второ си предубедена, трето си променяш версията. Това е еманация на средностатистическата интернет психопатия, която наблюдавам вече 20 и кусур години. Както казах, не е полово обусловена, кукувци има и мъже, и жени.

С кое си променям версията?

# 76
Между другото, хората трябва доста да поработят над интернет културата си на общуване. Писна ми жени да ми обясняват, че мъже непрекъснато им пращали покани, бла-бла, отваряш поканите - турчин, до индиец, до Гошо от махалата, до индиец...и започват едни превземки, как все я занимавали и такива. Сори, ама такива въобще не трябва да се приемат.

Не се доверявайте на фейк профили. Влагайте малко мисъл. Гледайте как пише отстрещният. Няма да имате никакъв проблем.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 13:31 от savii_

# 77
Не харесвам бързото скъсяване на дистанция. Това говори за лабилност или отчаяност, или най-малкото за нисък интелект, невъзпитаност.
Такива отпадат на стартовата права още. Почваме онлайн лаф. Как си, що си, с какво се занимаваш. И бам – къде точно живееш в град Х. Викам – на непознати в интернет не споделям подобно инфо. И мъжлето възмутено ми отговаря с - Ъъъъ. Така напоследък трима. Гледаш ги левенти, млади момци, средно към много тъпи, но поне хубавци. Ама бързаци. И без култура на общуване онлайн. А представям си на живо що за наглечета са. Мерсаж.

# 78
А ти защо изобщо комуникираш с тях?

# 79
  • Washington,USA
Не харесвам бързото скъсяване на дистанция. Това говори за лабилност или отчаяност, или най-малкото за нисък интелект, невъзпитаност.
Такива отпадат на стартовата права още. Почваме онлайн лаф. Как си, що си, с какво се занимаваш. И бам – къде точно живееш в град Х. Викам – на непознати в интернет не споделям подобно инфо. И мъжлето възмутено ми отговаря с - Ъъъъ. Така напоследък трима. Гледаш ги левенти, млади момци, средно към много тъпи, но поне хубавци. Ама бързаци. И без култура на общуване онлайн. А представям си на живо що за наглечета са. Мерсаж.

Много правилно.

# 80
А как да разбереш какъв е човека без комуникация? Само от картинка ли? Добра съм, ама чак толкоз добра още не съм станала. Simple Smile

# 81
И кво ше стане ако споделиш в кой квартал или район си? Все пак има значение ако сте от един град, може да намерите общи познати, места на които сте били или събития. Тва също е индикация за нестабилност, прекалената предпазливост

# 82
Ок, ще перифразирам - защо ти е да разбираш какъв е човекът?

# 83
Нарци, понякога ме изумяваш. Simple Smile
А защо не?! Мома съм, лафя си с хора – жени, мъже, общувам. Физически нямам енергията да излизам на 54546 срещи, за да опознавам всеки персонално.
А и да не съм мома. Вие като сте в отношения, пускате кепенците и не общувате с нови хора ли?
//
Рф, или си наивен, или си .. знаеш. Може човекът да е крадец, измамник, всичко може да е, може да е воайор (имах един такъв преди години като живеех в друг квартал - познавахме се и на живо – като ми написа в чата - аз снощи те видях като излезе на балкона да простираш и ми се сви под лъжичката). Колко му е да се разходи из квартала и по снимката да ме чекне къде живея, проследявайки ме.
Като сте толкова ербап, споделяйте на непознати местоживеене. Аз не съм достатъчно богата и смела да си го позволя. Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 14:59 от BasilA

# 84
Ааа, мислех, че си във връзка.

Ами аз не изпитвах и като мома нужда да се запознавам постоянно. Има форуми, някога имаше и по-масови чатове. Така комуникирам по интереси, без да се налага непременно да дружа с някого, който ме напряга във всяка сфера, освен общия ни интерес към нещо.

# 85
Според статистиката, 40% от жените никога не стигат до оргазъм. Не изпитват нужда. Wink

В тази тема, освен въпросът от заглавието - що е истинската любов ?, е хубаво да се уточни и що е истинска "връзка"? Понятието отговаря ли етимологично на думата? Явно за доста пишещи тук - да.

# 86
Здравей 🙂 и аз бих ти препоръчала народни танци 🙂 хората са усмихнати, весели, дружелюбни, постоянно ходят по банкети,ходят и по чужбина. Аз самата ще се записвам. Има много хубави и сами мъже, има военни, има компютърни специалисти, мъже със занаяти, бизнеси, професии. Няма да съжаляваш

# 87
Нарци, понякога ме изумяваш. Simple Smile

Рф, или си наивен, или си .. знаеш. Може човекът да е крадец, измамник, всичко може да е, може да е воайор (имах един такъв преди години като живеех в друг квартал - познавахме се и на живо – като ми написа в чата - аз снощи те видях като излезе на балкона да простираш и ми се сви под лъжичката). Колко му е да се разходи из квартала и по снимката да ме чекне къде живея, проследявайки ме.
Като сте толкова ербап, споделяйте на непознати местоживеене. Аз не съм достатъчно богата и смела да си го позволя. Simple Smile
Ми не знам, ама съм ходил на много срещи от интернет, с още повече само съм си писал, не помня някоя да е имала такива съображения. Не е нужно да си даваш адреса, ама квартал с 50-60 хиляди население да не кажеш ми идва много параноично. И не за друго, а защото лично съм се опитвал да открия момиче по този начин като бях още тинейджър. Разказвал съм я тая история, разминахме се на един курс, щото бях смотан не и взех телефона, а на изпита мен ме преместиха другаде. Но знаех и училището, и къде живее с точност до няколко улици, все едно е да търсиш игла в купа сено. Дори и по зле. А и едва ли някой би проявил чак такъв интерес да те обира от няколко чата освен ако не се хвалиш с милиони под дюшека Simple Smile

# 88
Съображенията и аз ги имам същите, а и ми е смешно като се приема по презумпция че всички живеем където кварталите са по 50к души Grinning В България има много градове които целите са по толкова или по-малко, в такъв пък изобщо не ми и хрумва да дам информация на напълно непознат в първия ни разговор...

# 89
Че то дори не е добре някой да те взема или изпраща до вас поне на първа среща. Особено пък ако е непознат /от нета/.Пак от съображения за сигурност. Не е "като по филмите"... Да се среща само на обществени места и по светло, ако ще е с непознати.
Аз също съм бедубедена към тия неща. Според мен риска не е оправдан. Като си тинейджър е едно, ама на зряла възраст да правиш глупости и сам да се вкарваш в рискови ситуации, вече не е оправдано.

Общи условия

Активация на акаунт