Нарцистична майка!

• 14 744
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Има подобен договор в България. Но наистина не е по темата. Въпросът е, че ти си имаш своя живот, своето семейство, грижи се за тях.
Пък и един месец не е толкова много. Ей сега ще мине.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 12:45 от Rockstar

# 301
Има подобен брачен договор в България. Но наистина не е по темата. Въпросът е, че ти си имаш своя живот, своето семейство, грижи се за тях.

Благодаря Роки, значи и в България го има същото, щеше да ме учуди ако не, все пак в много страни го има.
Но не е по темата това.

Психиатър ме диагностицира преди месец с бордерлайна.

# 302
Има подобен брачен договор в България. Но наистина не е по темата. Въпросът е, че ти си имаш своя живот, своето семейство, грижи се за тях.

Благодаря Роки, значи и в България го има същото, щеше да ме учуди ако не, все пак в много страни го има.
Но не е по темата това.

Извинявай, ако си се почувствала засегната от мои публикации във връзка с твоя случай. Направи ми впечатление, че умишлено или не, пропускаш много мнения, където те съветват да се вземеш в ръце и това вероятно има връзка с психическите ти проблеми. Хората ти желаят доброто, а отстрани се вижда как повдигаш темата единствено за да споделяш за поредните трудности покрай майка ти. Каквито и да са мотивите ти, искрено се надявам да преодолееш проблема. Диагнозата ти се лекува успешно с терапия, а и ми се струва, че нещата при теб вече са в процес на подобряване. Каквото и да се случва, не спирай да споделяш и очакваме в скоро време да се похвалиш с едно хубаво детенце. Успех! Simple Smile

# 303
И на въпроса, кой е поставил диагнозата не отговаря.

пп. Няма нужда да се цитират чаршафи.

# 304
Отговорила е 2-3 поста по-нагоре, психиатър.

И да, моля не цитирайте толкова наслагани постове 1 в друг. Има и бутон "отговори".

# 305
За мен това е някаква пързалка, съжалявам. Или неистово желание половин форум да се занимава с нея. То е от месеци едно и също. И от време на време се появява нещо ново и надграждащо драмата.

# 306
Отговорила съм, като не четете, не е мой проблем.
Като не ви изнася темата, защо отговаряте ? Може спокойно да подминете. Никой не ви задължава “да се занимавате с мен”.

Но не е по темата това.

Извинявай, ако си се почувствала засегната от мои публикации във връзка с твоя случай. Направи ми впечатление, че умишлено или не, пропускаш много мнения, където те съветват да се вземеш в ръце и това вероятно има връзка с психическите ти проблеми. Хората ти желаят доброто, а отстрани се вижда как повдигаш темата единствено за да споделяш за поредните трудности покрай майка ти. Каквито и да са мотивите ти, искрено се надявам да преодолееш проблема. Диагнозата ти се лекува успешно с терапия, а и ми се струва, че нещата при теб вече са в процес на подобряване. Каквото и да се случва, не спирай да споделяш и очакваме в скоро време да се похвалиш с едно хубаво детенце. Успех! Simple Smile

Много благодаря за милия отговор ❤❤❤ и а се надявам заболяването ми да се по оправи и да ома подходяща терапия за мен

# 307
  • Пловдив
Защото изалъга, че имаш нотариален акт и че ти трябва за да направиш ин-витро. На практика имаш документ за "съвместно съжителство" - това е термина на български. 

Общи условия

Активация на акаунт