Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя с белтъци, ако се втечнят по време на разбиване?
Трябва ли да оставя тестото за домашна паста да почине?
Каква е подходящата пропорция между белтъци и захар за приготвяне на целувки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя с белтъци, ако се втечнят по време на разбиване?
-
Трябва ли да оставя тестото за домашна паста да почине?
-
Каква е подходящата пропорция между белтъци и захар за приготвяне на целувки?
-
Как да съхранявам сирене, за да не пожълтява и мирише лошо?
-
Какъв сос мога да приготвя за равиоли, пълни с много зеленчуци?

, отгледана съм със сладко и шоколад и пак си бях 45 кг допреди 2-3 години, от ЕГН-то е и като тъй, смело напред към рецептите ви!
Ами не съм пробвала със сметана, но е доста по-маслена. Бих ти предложила да сложиш малко сметана и да я разредиш с вода, за да стане като малко по-пълномаслено мляко.
Така правя, като нямам прясно мляко, а рецептата го изисква. Ако имаш 20% сметана по-добре ще е, че не е толкова маслена. Ако е пълномаслена, пробвай с 1:10 съотношение сметана - вода.