Ninja CREAMi някой има ли тази машина?

• 6 837
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
някой с Ninja Creami Deluxe случайно да си е поръчвал от някъде допълнителни кофички за замразяване и ако да от къде?
Тези в комплекта до никъде не стигат 😬
Поръчах от емаг, но не пасват...

# 31
Здравейте,
някой с Ninja Creami Deluxe случайно да си е поръчвал от някъде допълнителни кофички за замразяване и ако да от къде?
Тези в комплекта до никъде не стигат 😬
Поръчах от емаг, но не пасват...

Ей ги 😁
https://a.aliexpress.com/_EzZesBy

Предполагам, че и в Тему има, не знам обаче качеството на пластмасите в тия китайски сайтове как е. 🤔

В амазон.де също има бая опции (пак китайчета), а над определена сума май доставят вече безплатно до България.

🍦

# 32
  • Варна
Здравейте! Някой ползва ли Унолд 48825, с компресор? Чудя се между нея и Ninja Creami Deluxe11 в 1...

# 33
  • Варна
За консумиращ се на момента сладолед има начини.
Този от нинджа търпи ли повторно замразяване или и той е за консумиране на момента, защото при повторно става на лед?

# 34
Търпи и освен това, ако вземете крийми делукс, можете да разбивате и само половината количество.

За консумиращ се на момента сладолед има начини.
Този от нинджа търпи ли повторно замразяване или и той е за консумиране на момента, защото при повторно става на лед?

# 35
  • София
Аз съм с малката Ninja Creami и разбивам дори и 1/3 доза.
Разбитият сладолед може да издържи няколко часа във фризера, но ако са повече, трябва да се разбие отново или да се ре-спинва. Сигурно зависи и от състава, аз правя много плодови нискомазнинни, те са значително по-водни.

# 36
  • Варна
200г маскарпоне
3 жълтъка
60г черен шоколад
Есенция ром
Подсладител на вкус и по избор (аз ползвам еритритол).
Винаги може да се добави и протеин по избор. Това по принцип беше крем за торта, обаче става брутален сладолед. И мъжът, и децата казаха, че по-вкусен не са яли. Слагам и малко ксантанова гума.

# 37
Предполагам минава през котлона?

# 38
  • Варна
Единствено за разтапяне на шоколада, но може и да се настърже или нареже на ситно. Жълтъците са на принципа на тирамису. Ако толкова ви притесняват, пропуснете ги, няма да има много голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт