Фотошоп-17 тема

• 20 693
  • 429
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Има ли будуващи ?  Rolling Eyes

Ето нещо семпло от мен:

# 226
Има,има...mimms преди малко четох в един фотошопски форум за състезание "собствена рамка на снимка".Можеш да участваш с някоя от 500те.Особено с предпоследната,на която  не и трябват критики.Прекраснааа.Със сигурност ще ги "разбиеш"ако искаш ще ти пусна линк.

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 01:37 от petia47

# 227
  • София
Има,има...mimms преди малко четох в един фотошопски форум за състезание "собствена рамка на снимка".Можеш да участваш с някоя от 500е.със сигурност ще ги "разбиеш"ако искш ще ти пусно линк.

Mr. Green Благодаря ти, но няма нужда... Не това е целта... В основата е удоволствието...  Peace Но ти линка можеш да го пуснеш да разгледам  Rolling Eyes

# 228
Зная,че не е това целта,но  виж колко елементарни са произведенията(и малко на брой).Единствено #8 ми допада(не напълно дори)
http://www.photoshop-bg.com/forum/index.php?showtopic=9678

# 229
  • София
Зная,че не е това целта,но  виж колко елементарни са произведенията(и малко на брой).Единствено #8 ми допада(не напълно дори)
http://www.photoshop-bg.com/forum/index.php?showtopic=9678

2 също не е лоша... елементарна, но ефектна Peace Иначе и на мен 8 ми привлече вниманието, но само като основна идея... може още да се доизкусури  Confused Както и да е... благодаря за линка   bouquet
Сега си лягам, че след малко трябва да ставам  Mr. Green
Лека нощ

# 230
Добрютру Laughing! Как сме, що сме? Музите ви добре ли спаха?  Wink
Гледам - пак хубави работи сте натворили - стрИхотно!  Hug  Hug  Hug
Аз си изпих кафенцето вече и ви поствам "кафяната" си рамка. Малко претрупана стана май, ама пък е веселяшка,а?
Ето я :

Какво ще кажете?

# 231
kariluis "нещото" е много сладко, но си мисля, че на снимката и трябва малко светлина и малко контраст  newsm78 Да стане по-свежа... Защото така  изглежда като есенна, някак си мрачна, все едно всеки момент ще завали, а пък листенцата отпред са супер-свежи... И двете някак си не ми се връзват едно с друго  Embarassed

Хахаха, дааа права си за снимката, ама тя е даже зимна от декември.Тук са такива зимите-няма сняг, само е мра4но и мокро.
Дали ще се оправи само с просветляване на фона?

# 232
  • София
kariluis "нещото" е много сладко, но си мисля, че на снимката и трябва малко светлина и малко контраст  newsm78 Да стане по-свежа... Защото така  изглежда като есенна, някак си мрачна, все едно всеки момент ще завали, а пък листенцата отпред са супер-свежи... И двете някак си не ми се връзват едно с друго  Embarassed

Хахаха, дааа права си за снимката, ама тя е даже зимна от декември.Тук са такива зимите-няма сняг, само е мра4но и мокро.
Дали ще се оправи само с просветляване на фона?
Че няма да стане като лятна, няма Wink Но мисля, че с малко светлина и контраст може да стане по-добре... И примерно с COLOR BALANCE да направиш дърветата отзад малко по-зелени...  newsm78

# 233
Еййййй,изписахте и тази тема,докато се наканя да се включа!
Надявам се mimmss да не ми се сърди за леко откраднатата идея... Blush

http://images13.snimka.bg/002242157.jpg

# 234
  • София
Еййййй,изписахте и тази тема,докато се наканя да се включа!
Надявам се mimmss да не ми се сърди за леко откраднатата идея... Blush

http://images13.snimka.bg/002242157.jpg

За какво да се сърдя?! Даже напротив - една идея, пречупена през различни гледни точки изглежда по съвсем различен начин  Peace и съм сигурна, че ако не беше казала, че  е краднато, никой нямаше да се сети... Wink включително и аз ! Добре се е получило, но не ми харесва, че кръговете са размазани... Не знам нарочно ли е или без да искаш, но аз съм привърженик на по-ясните контури  Peace

# 235
мimmss,не е нарочно,просто тези четки са такива ,а нямам плътни.По принцип и аз не харесвам много размазаното,ама това ще го преживея някак... Grinning

# 236
  • София
мimmss,не е нарочно,просто тези четки са такива ,а нямам плътни.По принцип и аз не харесвам много размазаното,ама това ще го преживея някак... Grinning
Номера става и с най-обикновенната кръгла четка, слагаш и HARDNESS 100% и наслагваш различни цветове и размери един върху друг  Peace Другия номер е с CUSTOM SHAPES - там има много модели кръгове, ако нямаш мога да ти пратя малко  Wink

Хайде и от мен нещо съвсем семпло, но днес нямам никаква муза за шарений  Confused То даже въобще за нищо  май нямам муза Sad

# 237
  • София
Момичета, напоследък забелязвам много слаба активност в темата  Sad
Омръзна ли ви вече или просто използвате хубавото време за разходки вместо за седене пред компютъра??? Въпреки, че и вече преди имаше доста хора, сега напоследък все си седя само аз и още 1-2 момичета  Sad

# 238
mimmss,аз за това наслагване с обикновена четка се сетих,ама късно и не ми се правеше фона наново,а моите четки обикновено си стоят винаги на 100 %.А ако наистина нямаш нищо против може да ми пратиш кръгове за Custom shapes,мейл-а в профила ми е активен. Blush

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 19:09 от Ilenia

# 239
mimmss, ами то по - принцип ти си май най-активната при рамките, аз например или нямам муза или съм по работа насам-натам, по разходки и т.н. общо взето не ми остава много време. Само гледам и чета кото че ли напоследък.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт