Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 519
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Най-любимото е да карат колело а за похапване -  плодове, салати

# 226
Спортува лека атлетика и участва на състезания по бягане. На снимката позира с медал от последното си състезание. Хапва плодове, кисело мляко, данонино🍯

# 227
Кара колело, скача на въже, играе федербал и футбол. Навън обикновено яде някакви солети или плодове.

# 228
  • Лясковец
Карат колелп, играят футбол,ходят на плуване и народни танци.

# 229
Обичаме да ходим сред природата, да кара колело и тротинетка.
Навън похапва плодове, паучове, сок, кисело мляко, солети.

# 230
Моя хубавец не е много по спорта. Играе на футбол с баща си и на федербал с мен. Любимата му фраза като излезнем навън е "Гладен съм" нищо че точно преди да тръгнем сме хапнали. Нося солети, бисквитки и други дребни неща, които мога да събера в раницата.

# 231
Кара колело и не се сеща за ядене.

# 232
Сина ми спортува таекуондо ежедневно, но навън много обича да рита топка.

# 233
Децата ходят на плуване. Навън ядат всичко, основно в заведения за бързо хранене.

# 234
Още сме малки за истински спорт, но караме колело и се люляме на люлка. За храна хапваме почти всичко - бисквити, плодове и д-р.

# 235
Дъщеря ми обича модерният балет, малкият да играе с топка и да тича, бебето е още малко за спорт, но и тримата обожават плодове, което ме радва

# 236
Дъщеря ми обожава тенис. Наследила е навиците на баща си, старае се да има хубав режим и да се храни здравословно. Обича да яде плодове, йогурти и салати.

# 237
Здравейте, много се радвам, че може да участвам с децата ми имам дъщеря на 5 години и син на почти 2. 8 месеца.
Дъщеря ми посещава занимания в детската градината - йога, модерни танци, футбол, а извън детската градина гимнастика.
Сина ми за сега посещава дейности в градината по йога и футбол.

# 238
Играе волейбол и народна топка.Обича да похапва сандвичи,солети,плодове.

# 239
Кара ролери, ходи на плуване и на лека атлетика. Когато се прибере вкъщи тогава се храни.

Общи условия

Активация на акаунт