Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 368
  • 310
  •   1
Отговори
# 300
Синовете ми са на 1 и 4 години и обичат да излизаме с триколка за малкия и колело за големия. Големият ми син обича да рита топка, да тича, да пуска хвърчило, да играе във локви и басейни. Обожава всичко на Данонино и често като сме заедно в магазина си избира сам и споделя с братчето си.

# 301
Малчовците много обичат да тичат, да се пързалят на пързалката и да се люлеят на люлките. Голямото дете е на 3г, малкото на 10м. На разходка винаги имаме плод в чантата, мляко за малкото и в повечето случаи и Данонино. И двете деца са големи любители и от магазина не се излиза без опаковка (или повече) Данонино.

# 302
Много обича да тича с децата, да кара колело, да събираме " съкровища". Винаги носим нещо за хапване плод, Данонино, сандвичи и др.

# 303
  • плевен
Детето навън кара тротинетка ,играе с топка и се катери .  Хапва си солети,бейк роус, плодови млека !

# 304
  • София
Детето ми кара колело и тротинетка. Взима със себе си лесни за пренасяне снаксове като солети или някакви сладки или соленки.

# 305
  • I want it all and I want it now.
Волейбол тренират
Хапват си според настроението .

# 306
Когато времето е хубаво, карат колелета и са навън. Хапват солети, крекери, сладолед.

# 307
  • София
Синът ми кара колело и тротинетка, а дъщеря ми ролери. Любимото ни хапване навън са плодовете и сладолед, разбира се.

# 308
  • София
Навън най-често кара тротинетка/колело, тича, рита топка.
Хапването обикновено е някакви соленки, бисквити /старая се да са домашни/, плодове, варена царевица, сладолед.

# 309
В парка кара тротинетка, играе под боровете,  а отделно цялото семейство обичаме разходки в гора, планина, вкл.и изкачвания, походи. Похапва солети, кроасан, за съжаление, детето ми не обича да яде плодове.

# 310

Изтеглени са късметлиите, които печелят селекция продукти Danonino, ваучер за спортни стоки от Decathlon и специална Danonino раница. Това са:

Akroma
BIBIYAN YAN
Ренета Стоянова 687480
sin_zaek
mimka92

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 19.06. като упоменат, че са победители в играта на Danonino и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт