Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 370
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте!
Моят син обича да да кара колело и тротинетка и да играе футбол. А похапва бисквитки, бейк роус, пие сок.

# 286
Най-любимото е да карат колело

# 287
Детето ми е на 4 години, навън кара тротинетка и се катери основно. Рядко яде навън, придържа се към баналните солети и малки тестени закуски от супермаркета.

# 288
Играе волейбол , на вън хапва повече плодове.

# 289
  • София
Привет! Синът ми  спортува различни спортове, според предпочитанията си, но е много активен. В момента тренира тенис на корт и футбол едновременно. Не споделям снимки, тъй като не е съгласен, но участваме.

# 290
Най-любимото му е да кара колело, а за похапване- бисквитки, бейк роус, солети,...

# 291
  • Стара Загора
Навън основно бяга и се катери, сега се учи да кара колело. Похапва си каквото ѝ попадне пред очите.

# 292
  • София
Любимите летни забавления на моите деца на открито са плуване, караме на колело/тротинетка според възрастта, тенис на корт и на маса, гоненица, федербал, волейбол.
Най-важна през лятото е водата и винаги носим с нас за бързо хапване плодове, кисело мляко и овесени бисквити.

# 293
Тичат, карат колело , навън похапват най-често солети, кроасан

# 294
  • Велико Търново
Моето засега практикува пълзене по тревата 😁 Има си приятелчета, с които си правят състезания
Относно похапването съвсем скоро ще са ни необходими полезни следобедни закуски за парка и мисля, че данонино ще ми е пръв помощник за това

# 295
  • Ruse, Bulgaria
Кара тротинетка, играе с топка, катери се.
Обикновено похапва солети или пуканки.

# 296
Кара колело или тротинетка.Обича да си похапва сладолед, близалка или солети.

# 297
Кара тротинетка и играе футбол. Хапва солетки и сладолед.

# 298
Дъщеря ми скоро става на 5,обича да кара тротинетка,много и харесва да бяга и да се
изкачва по стълби. Хапва си солети,крекери и лятото сладолед.

# 299
Синът ми е на годинка и вече с удоволствие хапва от плодовите млека на Данонино. Обича да плува в басейна, да кара колело и да се разхождаме в парка

Общи условия

Активация на акаунт