Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 508
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
Кара колело и тротинетка. За хапване навън - плодове.

# 256
Кара колело, тротинетка, играе си с топка.
Обича да похапва банани, солети, плодови млека.

# 257
Синът ми обича да ритаме топка заедно, също често кара тротинетка с приятели. Хапва каквото има набързо, че да не губи ценни минути от игрите.

# 258
Обичам да ходя в планината и да ям Данонино.

# 259
  • Samokov
Кара колело , ролери и най- често тича с децата и играе. На вън хапва всичко , което се предложи.

# 260
Разходки в парка, каране на колело, плуване, танци - най-често това правят моите деца. На вън хапва плод, царевица, сладолед (само през лятото), кремче, плодов мус.

# 261
В детската градина спортува лека атлетика и народни танци, а сега караме тротинетка или се учим да плуваме на плажа.

# 262
Преди две седмица моят син имаше турнир по-футбол за първи път !Голяма еуфория и забавление стана!
Малката му сестричка също се включи
След мача се почерпим с вкусно Данонино за пиене Simple Smile Децата ми ги обожават!Вкусни и пълни с витамини

# 263
Най-любимото е да карат колело а за похапване -  плодове, салати

# 264
Играе футбол, кара тротинетка. Навън хапва основно солети.

# 265
Карат колела и тротинетки. Хапват солети и вафлички.

# 266
Любимото й занимание е да скача в батута, да тича и танцува (пак в батута) Joy
Обожава да хапва всякакви плодове навън

# 267
Ката тротинетка, играе футбол. Навън хапва сладолед и солети.

# 268
Тичане навън, колело, тротинетка. Няма определен спорт ,но се старая да получи детство с повече игри и движение. А Данонино е ежедневно в менюто. Любимо е и на мен

# 269
Здравейте, голямата ми дъщеря тренира гимнастика, балет, отскоро и плуване. Заедно с по-малката дъщеря карат колела, тротинетки. Обожават да хапват плодове, също така и царевица:) Сега през летните дни обожават да хапват и Данонино на клечка (сладолед)

Общи условия

Активация на акаунт