Спечелете страхотни изненади от Danonino! Включете се в играта "Спортувай с Дино!"

• 8 370
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
Любимият спорт на моя син е плуване. Навън похапва леки закуски или плодове.

# 271
Кара колело, тротинетка. Навън хапва солети, близалка, сладолед и много вода

# 272
Най-любимото е да карат колело

# 273
  • София
Каране на кънки е любимо, а хапва сладолед и нещо лесно, и бързо за хапване.

# 274
Включвам се с удоволствие в играта! Детето ми обожава продуктите на Данонино Simple Smile

Навън обича да играе с приятели и да кара колело и тротинетка. Хапва солети, сладолед, сладка царевица. Simple Smile

# 275
Включвам се в играта, като се надявам да зарадвам моя племенник, който все още не може да нацелва добре топката, но каза "гооолл" преди "мама"

# 276
  • В Космоса
Дъщеря ми кара колело и обича да хапва сладолед навън.

# 277
  • Пазарджик
Дъщеря ми кара колело и обича да хапва  навън с приятели.

# 278
Синът ми, на 16 юни става на 7 Simple Smile
Обожава да кара тротинетка. Проявява интерес и към футбола. Живот и здраве, наесен ще е Първи клас и се надявам да го запишем на футбол.
Относно похапването, малко е злоядичък, но обича да похапва солети, кексчета, абе все здравословна храна...
Често му вземам Данонино междудругото, хапва ги и четирите на веднъж 😃

Благодарим за страхотната инициатива и тайно си стискаме палци да спечелим Simple Smile

# 279
Синът ми ходи на плуване и тенис. Често се подкрепя с Данонино

# 280
Любимото ни занимание е карането на тротинетка, люлеенето на люлки, разходките по парковете. За хапване най-често разбира се взимаме сладолед, по-рядко солети и натурални сокове.

# 281
Кара колело, тротинетка. Навън хапва солети, близалка, сладолед и много вода

# 282
  • Варна
И двамата ми сина обичат да ритат топка, да карат колело и тротинетка и да се боксират. Нося им солети , банан. Данонино много обичат ,но си го ядат вкъщи.

# 283
Кара тротинетка и в момента се учи да кара колело.
Навън хапва закуска със сирене, банан, ябълки.

# 284
⚽ Споделете какво спортуват вашите деца навън и какво похапват, докато са в движение!
Лятото децата предимно са с колелетата, тротинетки или ролери навън. Кагота са навън  течности приемат, храненето е предимно в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт