Брак без любов

• 15 461
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
А ти имаш ли време за себе си? Тренираш ли? Излизаш ли? Или нещо друго?
Не отговаряш на важните въпроси. Какво прави/не прави този мъж за семейството?

# 121
Деси, що не си правиш маските през деня след като по цял ден си си вкъщи? Ами чакаш мъжът ти да се прибере?! Нещо не можах да разбера ..

Да, много странно. Изведнъж вечерта се сеща, че има женска работа и нужда от душ и от маски, при положение, че цял ден си е вкъщи. Лоша организация на времето ли е, не знам, но много ще ѝ се стъжни с дете, ако сега сколасва да си направи маската и да се изкъпе чак, като се прибере мъжът.
Просто предпочитам да го правя тогава той да е сам .Но като дойде къщата е изчистена , яденето готово ,хладилника пълен.
Оле, вече ви съчувствам. Той е бей, а вие робинята Изаура? Ще спите с ревящото бебе, а той сам понеже ходи на работа? Май при вас е по тежко положението. 😒

# 122
Още някой и друг пример и ще си захаресваш пак мъжа. 😃

# 123
  • София
Всички сте цъфнали, та вързали, Деси ви е кривата у животите ви hahaha

# 124
Нищо не отговаряш по въпросите, които ти се зададоха. Запопвам да мисля, че се гъбаркаш нещо.

Какво прави/не прави мъжа, за да си спряла да го обичаш?
Аз никога не съм казвала, че аз не го обичам. Точно обратното, обичам го. Младостта ми отиде с него. 🤣 Но виждам, че не търси моята компания. Не я замества с друга, няма нужда да дойде при мен. Да бъде с мен и тн. Все аз съм тази, която е инициатор.

# 125
И като се разделиш с него какво ще стане?

# 126
  • волно калдъръмче
Нищо, пак същото, но официално. Човекът не я иска, ама не като да я избута, ами си я заобикаля и когато реши, се ползва от ресурса й. Не си пасват емоционално.

# 127
Оф като прочета нещо такова и се сещам за бившия ми дето много искаше пеперудите да са завинаги и за това сменяше на конвейр жени, за да си набавя това "пеперудено" чувство. И така цял живот... като спре адреналина хоп на следващото цвете дето да опрашва. Никога не съм разбирала подобни хора. Нямам и нищо против тях само да не си играят на "връзки" с хора, които наистина желаят дълготрайно обвързване, а не страст за няколко години и после кой от къде е.

# 128

Може пък ТЯ да си намери готино гадже, така че не мойте много зна.
  На мен ми звучиш като ядосана, не като обезверена от този брак.

# 129
То ако нормалните хора разчитаха на вечни пеперудки, един дългогодишен брак няма да има.
Авторката може и да си намери гадже, но може и да остане сама и да си бие главата защо е напуснала мъжа си. Аз не бих поела такъв риск на нейно място. Проблемите им не ми се струват нерешими.

# 130
  Всеки си има глава на раменете и знае докъде му е дошло. Едно е теорията, друго е практиката.

# 131
А романтици бол. Не всеки мисли в перспектива. А онова чувство на дива страст съм изпитвала точно към най-токсичните ми партньори. След това се научих да не ходя да пипам горещият котлон, защото ще се изгоря но доста жени никога не се научават и цял живот търсят невъзможната любов.

# 132
Точно веднъж съм изпитвала много силна любов, чак се учудих от себе си. И въпреки това не се виждах с този човек цял живот. Знаех, че не сме един за друг. Дори представата какво би било, ако сме заедно дълги години ми се струваше адски нереалистична.

# 133

Удар по главата ще получи всеки задал ми такава задача Joy
Да, хубаво, че е нещо, което може да свършиш сам.
Скрит текст:
Има много мъже за съжаление не могат. Това е елементарен битовизъм на който не са научени.
И често се женят за да има кой да им го върши.
Имах един такъв колега, мърляч, но обичащ да му е чисто. Не може да завъди приятелка и наемаше жена да чисти и да готви нещо като идва 2 пъти в седмицата.
После почна да си търси сериозна приятелка и го каза баш така. Трябва вече сериозна приятелка, направо да се женя, че да спестя от чистачката. Обаче не му се получаваше дълго. Имаше 2 поживяваха с него и бягаха.
Коментирахме скоро на работа колко взима само нашата чистачка. Знаем я нея. Ходи насам натам и изкарва казва нашия управител повече от него. Позволява си екскурзии, които той не може. А уж той е образования с диплома. И тя има дипломи, но неслучайно е предпочела като чистачка да работи.
Та ти ако плащаше за такава услуга, щеше да я цениш повече.
Ама ако някоя жена ти я върши без пари, що да я уважаваш, нали?

Simple Smile Примерът беше примерен Simple Smile
Колкото да покаже, че хората ценят и са склонни да възнаградят труд, какъвто не им е по силите или по уменията. Не могат сами да свършат.
Така че аз за такава "услуга" Simple Smile няма как да плащам. Да плаща този, който не може или е прекалено мързелив, за да си свърши работата сам. За вашата чистачка не мога да се произнеса, но никак не ми е жал за управителя. Аз съм пролетарий, наемен работник, и към управители, бизнесмени и други капиталистически хитреци на дребно изпитвам единствено презрение от висотата на интелектуалната разлика между мен и тях Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да допълня, че трудно ще ме засрамиш, натяквайки на липсата ми на уважение. Аз съм на принципа - любезност и добри обноски - към всеки, уважение - само по заслуги. Не домакинската работа на една жена ще ме накара да я уважавам Wink Други са в случая предизвикателствата, но да не навлизаме в подробности Wink, че физиологическите такива не са долюбвани от модератерствуването тук.

# 134
  Защо веднага се асоциира любовта с пеперудите не знам. Всеки има нужда да бъде обичан и това означава много неща. Когато не се чувства такъв с някого има право да избира. Захапахте авторката за това, но иначе през ден четем за високите критерии.

Общи условия

Активация на акаунт