Брак без любов

• 15 461
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Деси, що не си правиш маските през деня след като по цял ден си си вкъщи? Ами чакаш мъжът ти да се прибере?! Нещо не можах да разбера ..

Да, много странно. Изведнъж вечерта се сеща, че има женска работа и нужда от душ и от маски, при положение, че цял ден си е вкъщи. Лоша организация на времето ли е, не знам, но много ще ѝ се стъжни с дете, ако сега сколасва да си направи маската и да се изкъпе чак, като се прибере мъжът.

# 106
Ако й вземе една домашна помощничка пък ще се чувства още по-ценена и обичана.
На НЕЯ да вземе домашна помощница.... Ей го пак стереотипа. На НЕЯ. А може би, на тях, общо като семейство, да СИ вземат нам ква помощница.
Пп. В моята "провинция" не познавам хора, които могат да си позволят "помощница" на пълен работен ден. Та тя ще иска повече заплата от единия сигурно Joy пък и как ще знае как да ти подреди дрехите в гардероба и пр. ...

# 107
Има домашни помощници почасово.
Може два пъти за по 2 часа седмицата. Или пък преценяваш за един път.
Не е за цяла заплата.

# 108
Деси, що не си правиш маските през деня след като по цял ден си си вкъщи? Ами чакаш мъжът ти да се прибере?! Нещо не можах да разбера ..

Да, много странно. Изведнъж вечерта се сеща, че има женска работа и нужда от душ и от маски, при положение, че цял ден си е вкъщи. Лоша организация на времето ли е, не знам, но много ще ѝ се стъжни с дете, ако сега сколасва да си направи маската и да се изкъпе чак, като се прибере мъжът.
Просто предпочитам да го правя тогава той да е сам .Но като дойде къщата е изчистена , яденето готово ,хладилника пълен.

# 109
Лошо го учиш,.лошо....
Ам с бебе,ам с тодлър
Joy
Ще те четем...

# 110
  • Далечният изток
Браво, браво! Супер си...

# 111
  • София
Оставете я Деси, това е нейния начин.
Мъжа ѝ не е михлюзин.

# 112
Абе, цял ден е бил на работа, оставя ѝ пари като на държанка и за награда го посреща чистачката леля Дора, запотена и по анцуг, която тепърва ще се хигиенизира и ще се разкрасява.

# 113
Темата заби пак към битовизмите,защото чрез битовизмите една жена разбира дали мъжа й я обича или не. Ако сам гледа, сеща се, върши нещата, сипва й виното, прави й вечерята, гледа си децата, и пр. Че коя няма да се чувства обичана и ценена.... А авторката НЕ СЕ, тей че...... Правилно се е сетила за "ай бай".. то като ще си се грижи сама, по-добре сама, отколкото да обгрижва и нЕкав на дивана Scream що й е да се натоварва допълнително.. Rolling Eyes
Всъщност е точно обратното, битовизмите излизат на преден план, когато изчезне разбирателството, любовта и взаимната грижа. И тогава почва да се изчислява кой какво и колко е свършил.
Когато се обичате и разбирате, те битовизмите някак се наместват и изобщо не заемат вашето пространство като двойка.

# 114
  • Paris, France

И не гледа деца, нито готви. А сега намери и колко получава детегледачка! Също готвачка. Да сложим и тарифата на тек или на час и си излиза съвсем прилична сума.

# 115
Авторке, да не би да те е омаял друг мъж?!
Не! Моят още става! 🤣
Нямаме трети човек.

# 116
Нищо не отговаряш по въпросите, които ти се зададоха. Запопвам да мисля, че се гъбаркаш нещо.

Какво прави/не прави мъжа, за да си спряла да го обичаш?

# 117

И не гледа деца, нито готви. А сега намери и колко получава детегледачка! Също готвачка. Да сложим и тарифата на тек или на час и си излиза съвсем прилична сума.

Точно. Даже  е ниско заплащането.
И ако вземем едно ниско заплащане за чистичка, детегледачка и готвачка, ще получим заплата колкото един ИТ специалист. И вместо благодарност, че всичко това се прави безплатно от жената, те неглижират този труд.

Мая, аз разбрах, че той бил спрял да обича, а не тя.

# 118
Деси, а жените нямат ли нужда след работа да си починат?!? Или не, те направо след работа се хващат за тенджерите и тиганите и парцала и това им е почивката?!? Ако и двамата си почиват след работа, кой ше свърши работата вкъщи?! Тия деца кой ще ги гледа, кой ще ги вземе от градина, ще им сготви, ще ги нахрани и забавлява после с дейности, ще ги изкъпе и пр. все релаксиращи за жената нещица?! Оооо, той милия имал нужда да си попива след работа Joy ми и тя има Wink сигурно баш това й е омръзнало, да опъва сама, докато нЕкой си почива след работа....

Авторке, дай повече подробности как се държи мъжа ти вкъщи? Защо си спряла да го обичаш? Има причина.
Казвам само каква може да е причината той да казва че я напряга и нищо не и пречи да седне да си пусне един хубав филм ,и тя да си почине ,а не от вратата да почне ,ти трябва да свършиш това ,защо не ме заведе там и пр.Не е задължително той да се напряга от нея , защото не я обича . Ако тя по цял ден гледа турски сериали и като се прибере мъжът й ,го почва с токсично поведение и аз въпреки че съм жена ще му кажа че ме напряга .Аз специално не виждам реални проблеми за развод и наказание на децата,само защото са влезли в някаква рутина .
Защо решихте, че съм домакиня и гледам турски сериали? 🤣 Ужас, това ли е представата за днешната жена? WTF!
Спокойно, работя, турски филми не гледам, ако това е определящо… Ракия не пие със салата, че да го чакам на вратата с бутилката. Време за себе си има- тренира, излиза,  не е чехльо. Не го и юркам, не ми е слуга.

# 119
Явно тя гледа тия боклучави сериали и решила, че всички ги гледат.

Общи условия

Активация на акаунт