Брак без любов

• 15 457
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Мислех това да ѝ пиша на Майчето. Че е афектирана сега и не е до мъж, до човека е.
И при последните ми 2 връзки си ме чакаха да си седнем и да си полафим на по питие. По-предишния понеже бяхме без работно време и свободни професии, си имахме час вечер за явка в кухнята или на верандата за по питие и раздумка. Последният пък чак прекаляваше – айде, къде си, сипал съм ти виното вече и те чакам. И не мога да му отрека ми правеше чудни масажи на стъпалата, докато си бъбрехме и отпивах винце. Та. Не е само до чакането с чашата и салатата. Има си и други неща. Но това си е база и е екстра.

# 91
https://
Да попитам един въпрос!Къде живее авторска? Защото,ако живее в чужбина, мъжът по цял ден е на работа,тя стой в къщи и гледа децата , отделно гледа как някакъв чужденец се държи със жената и си вкарва много филми че няма любов.От моя опит и обкръжение, доста семейства се разбиха ,заради отиване в чужбина и като ги попиташ ,защо ,нямало любов !Просто , питам.

# 92
Но не разбрахме в какво се изразява, авторката изчезна.
Изчезна от тази тема. В съседната пише Blush

# 93
  • София
А аз не разбрах как стигнахме до манджите, но явно и на авторката не и е интересно.

# 94

Ми не. Не твърдя, че не е така някъде, но то затова в това "някъде" Simple Smile Wink нещата са... такива, каквито са Simple Smile.
Парите са възнаграждение за някакъв резултат от положен труд. Какво го влече, какво е учил субекта, пък да не говорим за късмета му Simple Smile Simple Smile няма никакво отношение. Отношение има работливостта му и уменията му да докара резултат от труда си, който е ценен от другите. И те са склонни да го възнаградят за това.
---------------------------
Ето защо стойността на различен труд е различна. Примерно, не може да се отрече, че домакинският труд е труд, в негов ущърб обаче играе факта, че няма как да има висока стойност. Може и без него, всеки може да го свърши, колкото и да се напъвате тук не можете да изкарате, че за него са нужни особени усилия или умения.
Факт.

Момче, ти знаеш ли колко взима една чистачка на час?
И да те светна,че само на хотелче може да очакваш някой да ти чисти, готви и подрежда, а ти да си бараш ташаците.
Битовизмите в един дом са задължение на живеещите в него. Без значение дали на Пенчо заплатата е 2000,  а на Мара 1200.
Ако Пенчо има нагли претенции Мара да поеме всичко, то тогава Мара трябва да спре работа и Пенчо да я осигурява от- до.
Аз даже бих поискала и здравни и пенсионни осигуровки. Плюс хубава заплатка за това да се лиша от социален живот и да вися вкъщи, да готвя и чистя.
Защото жените нали са по-нежния пол. Затова не е нужно да се трепем на десет фронта.
Познавам жена, която имаше връзка с мъж с по-закостеняло мислене. Че жената трябва да гледа децата и дома.
Тя се съгласи, но постави условия. Осигуровки - здравни, освен държавни поиска и допълнително здравно. Поиска и пенсионни. На доста висока сума.  Плюс една хубава сумичка само за нея. Тоест заплата. Май над 10 000 лв. Опулил се човека. Ама ако ще.
Също така ако я искал вечно добре облечена, поддържана да се подготви и да наема чистачки и бавачки, че да има време за външния си вид и да не е преуморена.
Обаче не знам какво е станало. Дали е приел офертата.
Ако двама работят, не е редно по-никакви критерии единия като се прибере да се пльосне на дивана, а другия да почне да готви, чисти, подрежда и да се занимава с деца.
И това да го прави по-слабия уж и нежен пол, а силния да се разплува.

Ако не се лъжа в тази тема имаше едно изключително тъпо мнение и даже от жена, че мъжът имал нужда като се прибере 1 час да релаксирал, бъркал в носа или да си бара ташаците. Разбира се написано не баш така, но знаем какво значи.
А жената какво бре? Кучета я яли, тя няма право да се опъне,да се почине ли?

# 95

Момче, ти знаеш ли колко взима една чистачка на час?
Скрит текст:
И да те светна,че само на хотелче може да очакваш някой да ти чисти, готви и подрежда, а ти да си бараш ташаците.
Битовизмите в един дом са задължение на живеещите в него. Без значение дали на Пенчо заплатата е 2000,  а на Мара 1200.
Ако Пенчо има нагли претенции Мара да поеме всичко, то тогава Мара трябва да спре работа и Пенчо да я осигурява от- до.
Аз даже бих поискала и здравни и пенсионни осигуровки. Плюс хубава заплатка за това да се лиша от социален живот и да вися вкъщи, да готвя и чистя.
Защото жените нали са по-нежния пол. Затова не е нужно да се трепем на десет фронта.
Познавам жена, която имаше връзка с мъж с по-закостеняло мислене. Че жената трябва да гледа децата и дома.
Тя се съгласи, но постави условия. Осигуровки - здравни, освен държавни поиска и допълнително здравно. Поиска и пенсионни. На доста висока сума.  Плюс една хубава сумичка само за нея. Тоест заплата. Май над 10 000 лв. Опулил се човека. Ама ако ще.
Също така ако я искал вечно добре облечена, поддържана да се подготви и да наема чистачки и бавачки, че да има време за външния си вид и да не е преуморена.
Обаче не знам какво е станало. Дали е приел офертата.
Ако двама работят, не е редно по-никакви критерии единия като се прибере да се пльосне на дивана, а другия да почне да готви, чисти, подрежда и да се занимава с деца.
И това да го прави по-слабия уж и нежен пол, а силния да се разплува.

Ако не се лъжа в тази тема имаше едно изключително тъпо мнение и даже от жена, че мъжът имал нужда като се прибере 1 час да релаксирал, бъркал в носа или да си бара ташаците. Разбира се написано не баш така, но знаем какво значи.
А жената какво бре? Кучета я яли, тя няма право да се опъне,да се почине ли?

Благодаря за комплимента Simple Smile
Не знам как да се реванширам Simple Smile
Не знам и колко взимат чистачките, защото не плащам за нещо, което мога бързо и лесно да свърша сам. Че и далеч по-качествено.
Докато чистачката надали може да сметне герберова греда на 5 опори, две от които ставни, подложена на механично натоварване и термично въздействие.
И изобщо, налага се да ви разочаровам, но правата съществуват единствено в комплект със задължения. Няма само права, освен в еврогейския трасджендърен модел. Който виждаме до къде докара положението и то само в рамките на 10-15 години.

# 96
# 97
Това пълно работно време е 8часа. Оставащите кой плаща в къщи. Трябват поне две хигиенистки да покрият една съпруга.
 Няма да искаме повече, другото време се смята ,че за себе си се грижи. И малко спи. Не чак 8 часа ,де дават толкова.

# 98
Не съм казала че няма право ,а просто да му даде въздух след работа,а не от вратата за краката,ти ,това ти онова .Аз специално той като се прибере ,понеже аз не работя в момента,сложа му яденето,той пусне футбола ,а аз му казвам имам малко женска работа ,отивам в стаята си ,правя си маска за лице ,вземам си душ (за информация сега съм бременна), всеки ден е длъжен да ми дава пари като излезне .В къщата няма нужда от чистачка и мисля че е доста чисто и подредено, въпреки че съм бременна.Като за мъж ,моят мъж е доста чисто и подреден ,като яде ако свърши той пръв става отнася си чинията до мивката и си измива .В тоалетна или банята винаги ,след използване се чисти .Види ли че пералнята е за пускане ,ще се сети да я пусне ,или ако е спряла ,даже просва дрехите ,без да се налага да му казвам нещо или да му се налагам.Що се отнася за романтика , която всяка жена очаква от филмите ,ми не е романтичен .Случвало се е да забравя наши специално дати ,не ми е подарявал подаръци за осми март (свекървата ,каза че го е срам ),но ще ми даде пари и с тон присъщ на него ,ще ми каже иди си купи ,каквото искаш.Но ,е адски мил вечерта като легне ме гушне ,целуне и му идва от сърце ❤️ ❤️.Но ,това е той и не мога да го променя, възпре че като го взех бях на ясно че има доста багаж със него ..От написаното от авторката и от обясненията,или аз така го разсъждавам нещата не са като в началото,в секса има еднообразие ,а тя го мисли че е липса на любов.

# 99
И аз гледам , че мъжете след работа искат да си починат , но и жените защо да не искат ?
Аз след 12 ч смяна , почвам да готвя или да правя нещо .
На него явно му е добре и не забелязва , че на теб ти липсва нещо .
Аз пък се дразня жената като се прибере и почне да шета и готви... Искам да се видим първо, чиний и сутрин преди работа бих мил вместо след. Искам да си се видим, а другото да чака. Понякога си мрънкаме за тези неща. Няма нищо общо с любовта това обаче според мен. Въпрос ня някаква организация така да се каже.
А с това забелязване... Абе като някой е претрепан от работа не очаквайте да прави кой знае какви анализи. Като нещо на някой не му е добре, трябва да си го казва.

Ами защо не ги изми чиниите и не сготви, като си си вкъщи, докато тя е на работа, вместо да философстваш преди или след работа да ги миела тя? Тя не би тръгнала да шета и да готви, ако вече е направено.

Деси Dath, спри се бе, жена. Разбрахме, че си бременна и в твоето състояние явно ти се вижда чудо невиждано да пуснеш една прахосмукачка, ама зорът е с вече родено дете и то не първите месеци, ако е здраво, когато само спи, яде, пишка и ака.

# 100
  • Далечният изток
Деси, що не си правиш маските през деня след като по цял ден си си вкъщи? Ами чакаш мъжът ти да се прибере?! Нещо не можах да разбера ..

# 101

Благодаря за комплимента Simple Smile
Не знам как да се реванширам Simple Smile
Не знам и колко взимат чистачките, защото не плащам за нещо, което мога бързо и лесно да свърша сам. Че и далеч по-качествено.
Докато чистачката надали може да сметне герберова греда на 5 опори, две от които ставни, подложена на механично натоварване и термично въздействие.
И изобщо, налага се да ви разочаровам, но правата съществуват единствено в комплект със задължения. Няма само права, освен в еврогейския трасджендърен модел. Който виждаме до къде докара положението и то само в рамките на 10-15 години.
Удар по главата ще получи всеки задал ми такава задача Joy
Да, хубаво, че е нещо, което може да свършиш сам.
Има много мъже за съжаление не могат. Това е елементарен битовизъм на който не са научени.
И често се женят за да има кой да им го върши.
Имах един такъв колега, мърляч, но обичащ да му е чисто. Не може да завъди приятелка и наемаше жена да чисти и да готви нещо като идва 2 пъти в седмицата.
После почна да си търси сериозна приятелка и го каза баш така. Трябва вече сериозна приятелка, направо да се женя, че да спестя от чистачката. Обаче не му се получаваше дълго. Имаше 2 поживяваха с него и бягаха.
Коментирахме скоро на работа колко взима само нашата чистачка. Знаем я нея. Ходи насам натам и изкарва казва нашия управител повече от него. Позволява си екскурзии, които той не може. А уж той е образования с диплома. И тя има дипломи, но неслучайно е предпочела като чистачка да работи.
Та ти ако плащаше за такава услуга, щеше да я цениш повече.
Ама ако някоя жена ти я върши без пари, що да я уважаваш, нали?

# 102
Темата заби пак към битовизмите,защото чрез битовизмите една жена разбира дали мъжа й я обича или не. Ако сам гледа, сеща се, върши нещата, сипва й виното, прави й вечерята, гледа си децата, и пр. Че коя няма да се чувства обичана и ценена.... А авторката НЕ СЕ, тей че...... Правилно се е сетила за "ай бай".. то като ще си се грижи сама, по-добре сама, отколкото да обгрижва и нЕкав на дивана Scream що й е да се натоварва допълнително.. Rolling Eyes

# 103
Ако й вземе една домашна помощничка пък ще се чувства още по-ценена и обичана.

# 104
Ако има толкова свободно време, защо ѝ е.
Не обичам чужди хора да ми се навъртат в личното. Бих взела помощница само, ако работя по 12 часа на ден и имам близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт