💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 733
  • 523
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Венци и Мишето ги харесвам, отива си им да са шутове.

# 451
Явно няма да има първа игра с влизането, за сметка на рецитала на тези изкуственяци от Перник. Тъпо...

# 452
Запис. Да видим дали ще си харесам двойка.

# 453
Мен тези двамата от Лондон са ми симпатични.

# 454
Галена и туърк на сватбата им. Нямам думи. Щом могат да си позволят скъпа фолкпевачка, не виждам за какво ще се борят в предаването. А може би са уонаби инфлуенсъри.

# 455
Я първите отпаднали Trollface

# 456
Ех, защо влизат такива хора в това предаване… тук има много игри и как ще се справят не знам

# 457
Привет-мривет! Зяпам и аз. До тук добре, с изключение на посрещачите.
Последните - хубави хора, но са твърде възрастни за този формат.

# 458
Мен тези двамата от Лондон са ми симпатични.
От Лондон да бяха....  С пловдивския диалект, "той каза̀, тя почна̀", а английския на младежа да не го коментирам.

69 годишните ще скачат ли с бънджи, ще ходят ли по извисена платформа, ще ядат ли хлебарки?

# 459
  • София
Привет на компанията Smiley

Харесвам ги посрещачите, не ме натоварват..

Тези по-възрастните от Варна са много симпатични, лошото е, че такива двойки отпадат в началото или малко след това.. Готини са.

Онзи Леголас не го хванах много, атрактивен е, да видим как ще се представят.

# 460
Сетих се на кого ми приличат Венци и Мишето - на чичо Фестър и Мортиша 😂 От миналия сезон се мъча...

# 461
  • София
Възрастните хора ми напълниха душата. Не са загубили детското в себе си и се забавляват, усмихнати са.

# 462
И на мен възрастната двойка от Варна много ми хареса. А тези от Пловдив много се превъзнасят, каква "звезда" е този фолк певец? Познат само на роднините и приятелите си Grinning Че и за автографи и дискове говори, хахаха.

# 463
Идва ми и аз да завия от този певец.

# 464
И на мен възрастната двойка от Варна много ми хареса. А тези от Пловдив много се превъзнасят, каква "звезда" е този фолк певец? Познат само на роднините и приятелите си Grinning Че и за автографи и дискове говори, хахаха.

Хубави песни има, но със сигурност не е “известен”

Общи условия

Активация на акаунт