💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 482
  • 523
  •   1
Отговори
# 510
Исках всички двойки да вкарат тази вечер. Чакам Стела аз 😁🤣.

# 511
"Баби и дядовци, стягайте се, внуците идват"
Така казаха

# 512
  • София
На първо четене изглеждат симпатични всички двойки. Възрастните са много свежи, имат чувство за хумор и живец, но не вярвам да се задържат много в предаването. То и с игрите сигурно ще им е трудничко.
На мен ми харесаха семейство Таргариен, като изключим татуировката с името й след месец и туърка на сватбата, но тези глупости могат донякъде да се извинят с възрастта. Иначе изглеждат мили и усмихнати.

Като цяло може би най-малко харесах първата и последната двойка, но им давам шанс да ми променят мнението. При първите ми направи много лошо впечатление изказването на мъжа, че не искал децата. При фолк певицата ме смути зорът й да е омъжена на "цели" 22, както и цялата им любовна сага.

П.П.: Малее, Залия им потроши багерчето. Joy

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 22:35 от Reinа

# 513

Коя Стела?

# 514
Стела Иванова
https://youtu.be/rO1AGmJzbUA?si=AusaRp8SA3QSpVtW
Искам да я видя какво държание има когато някой друг я снима.

# 515
  • Брюксел / София
Двойката с трите деца ми изглеждат най-хармонични. Жената изглежда като леля на мъжа, но това да им е кусура.
Певецът е с хомо излъчване за мен.
Фолк певицата и IT администратора са ми нелепи. Приличат ми на онази двойка от миналия сезон: тя - Русо Барби, мъжът й супер незаинтересован, които си говореха на “любовче” - не им помня имената. Та и тези така мъжът е страшен ръб, не мога да си представя за какво си говорят. Потресе ме с каква лекота разказаха, че 2 години са били в многоъгълник = тъпоъгълник. С две думи: “любов ли бе, да я опишеш!”. Момичето е симпатично и определено по-нормално от мъжа.
Възрастната двойка изглеждаха симпатични първите 5 Мин, мъжът е супер мрънкалник.

# 516
Залия им съсипа инвентара Sob

# 517
Реших,че говориш за Стела от тези Сандев и Стела,но Стела Иванова не ми е по-добре. Grinning Доста високомерна и неприятна ми се беше видяла, попадала съм на няколко нейни видеа, но случайно или не, във всяко правеше намеци към приятеля й,че живеят заедно, пък няма пръстен.

Аз съм фен на семейството от Петърч. Изглеждат ми доста земни и хармонични.

# 518
Ще се радвам да се окаже, че не съм права за него, предстои да разберем:)

Е, ако беше такъв темерут момчето и отегчен от живота както казвате, едва ли щеше да ѝ върви по гайдата и да участва в това предаване.

# 519
Народния певец как седи дистанцирано от жена си, чак я загърбва, на синхрони, на дивана.

# 520
И как се казва половинката на Стела?

# 521
Тая различна игра ще е странно , да я добавят към общото класиране

# 522
НОВА ТЕМА

Анкетата ще се добави утре, като дадат всички двойки. Съответно и визитките им ще се добавят утре към края на предаването.

# 523
И миналата година май игрите бяха различни за двойките, които влезнаха вторият ден. Първият ден играта май беше да карат някаква кола, вторият ден друга защото нямаха май книжки участниците.

Общи условия

Активация на акаунт