💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 712
  • 523
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Май най-симпатизирам на възрастната двойка, с много свежо чувство за хумор са ми.
Да, свежари са и много младеят, давам им 55-6г...
Ирина може би е рускиня, нещо в изказа й леко се усеща..

# 496
Готини са Ивелина и Герман

# 497
Тази година всички двойки до момента ми харесват, учудващо!

# 498
Приятно изненадана съм от фолк певицата, предварително бях чела, че ще има фолк певица и имах съвсем други очаквания. Мъжът й с тази мания за чистене и подреждане сто процента е с луна в Дева.

Засега май никой не ме дразни, но има време Grinning

Първи епизод тази година е доста различен от предните, фокусът е върху визитките

# 499
ММ е дева. Явно е повреден. В къщи хаотичен, на работа педантичен😂.

# 500
Изневяра се прощава, човеци сме, ама скандали - не Joy

# 501
  • София
Как ми се иска да има повече такива възрастни хора... Семейство Таргариен и на мен ми хареса.

# 502
Мисля си, че този сезон ще гледаме доста конфликти и неразбирателство между двойките, а и между партньорите. Да видим и другите двойки де.

# 503
  • До морето
Подреждам се и аз да гледам.
Първата двойка от Варна - брутално мьекат. Ужасявам се, че и аз звуча така отстрани 🫣 По-скоро не ми харесват.

Инфлуенсърската двойка са свежари. Туърка на сватбата ми е малко в повече.

Възрастната двойка - ако някой се чуди как рускините омайват мъже, да си върне визитката им. 10 минути тя го хвали и го четка, той скромно кима и се съгласява. Руската школа в най-чист вид.

Тази вечер съвсем случайно вкъщи на гости е 80-годишният ми дядо. Като чу Здравко Мандаджиев и направо се изправи на стола. Човекът си е звезда, явно, само че аудиторията е 65+

За семейството с 3те деца без екрани още нямам мнение, че малко изтървах визитката.

Фолкпевицата и мъжа й, точно обратно на това, че предварително я сложих в черния списък заради малоумния псевдоним, ми стана адски симпатична на фона на ай ти ръбЪ до нея. Нищо хубаво не ги чака като двойка, на него му е все тая. Има си булчица трофей, вади пари, цъка видео игри и вече е отегчен от живота.

# 504
Здравейте и да е хаирлия новия сезон!
Всички двойки ми харесват до момента. Много хубаво започна предаването, до момента гледам с интерес.
Аз за малко да пропусна началото, защото си чаках Ергена, обаче го нямаше и превключих на Нова и попаднах на...Един за друг. Много го харесах миналия сезон, дано и този да е такъв с изключение на тежките игри, които предполагам са махнали. Освен това виждам, че са сложили часовник на видно място, браво на екипа.
Пожелавам успех и ще следя с удоволствие! Като насъбера малко материал, ще стана и "по-съществена".

# 505
  • София, България
На мен фолкпевицата и нейният автоматично ми напомниха за Виктория и Георги. Тя - отворена, с интереси, с мнения, той - “да, мило”

# 506
Ох, не ми се искаше да казвам лоши неща, но мъжа й е пълен темерут... Поне засега така изглежда, освен това: маниакално чистене + геймър + той я е оставил преди, тя го е гонила... Но не знам, пък може просто да не показва много емоции, а вътрешно може да е пожар...е съмнявам се, но има хора, които са така.

...и все пак...

Фолкпевицата и мъжа й, точно обратно на това, че предварително я сложих в черния списък заради малоумния псевдоним, ми стана адски симпатична на фона на ай ти ръбЪ до нея. Нищо хубаво не ги чака като двойка, на него му е все тая. Има си булчица трофей, вади пари, цъка видео игри и вече е отегчен от живота.

# 507
Е, ако беше такъв темерут момчето и отегчен от живота както казвате, едва ли щеше да ѝ върви по гайдата и да участва в това предаване.

# 508
Ох две минути само обяснения.  Май ще са последни Joy

# 509
Кой ли гледа трите дечица на Петърч?

Общи условия

Активация на акаунт