💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 716
  • 523
  •   1
Отговори
# 480
Е, все пак трето бебе на тази от Петърч е на около 6 м. видимо. Едричка е, да.
Май казаха, че от Русе.
И на снимките от сватбата им, че и от преди това, което показаха, си е такава. Не казвам, че има корем, а че самата и конструкция е такава. Както мъжът ѝ е доста слаботелесен и с тънко гласче.

# 481
Важното е, че той е видял най-страхотното дупе на света.
Другото няма значение.
Това русото момиченце е много красиво, наистина.И мъжът и изглежда готин. И подреден 😊

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 21:15 от red soul

# 482
  • София
Досега всички двойки ми изглеждат с доминантни жени.

# 483
Колко още ще влизат?

# 484
А фолк певачката откъде е? Че мьека, ама пише "София" на надписа.
Говори като Станислав от Хелс Китчън, дето го изписват "от Перник", само дето е от Ямбол Grinning

Разучете им зодиите, да ги сложим при визитките, хаха Wink

# 485
Според мен Деян е по-доминантен от Залия, просто тя плямпа повече, пък той не е толкова разговорлив.

# 486
Възхитена съм от семейството с трите породени деца, много са спокойни и мили един към друг, децата са разкошни.
Възрастното семейство не чух за деца, споходила ги е любовта на зрели години.
Младите от Лондон са си дечковци, жената е закръгленка за танцьорка, но е чаровна.
Леле има и фолкпевица Залия, за пръв път я чувам. Партньорът ѝ е симпатяга, интелигентен ми изглежда.

# 487
Само 6 двойки ли ще са?

# 488
  • София
Във визитката на възрастните пишеше, че са от 20г. заедно.

# 489
  • София
Сигурно утре ще влизат още участници.

# 490
Дано не влизат три дни поред. По-комфортно ми е с по-малко двойки, че иначе тръгване, връщане по наколко пъти...

# 491
Присъствах на сватбата на Герман и Ивелина. Сватбата беше супер свежа и всички супер много се забавляваха. Нямаше никакви типично по български пиянски изцепки и Галена честно казано само дойде да развали купона. 😃 Близък ми е Герман и им стискам палци. Нямах идея, че са се записали. При тях мотивацията е по-скоро както някой по-напред беше написал да стават инфлуенсъри и да се забавляват.
Готини са много в реалния живот, но малко хвърчат все още в облаците. Иначе наистина много се обичат. Simple Smile

# 492
Май най-симпатизирам на възрастната двойка, с много свежо чувство за хумор са ми.

# 493
Без последната певачица всички дотук са ми симпатични. Нататък ще видим

# 494
13 двойки трябва да са

Общи условия

Активация на акаунт