🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 952
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Леле, леле как режат калкана! Лигавщини по Руменбаховски!

# 241
  • София
Много се лигави Бахов.

# 242
Румен Бахов искрено ме дразни.
Много го харесвах докато беше в регионална ТВ, откак е в нова, а бе нищо няма кажа, че...
Миналият път с/ или на вестници
Ние сме виждали риби, сега - в Поморие... Тоя човек дом, няма ли...

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 20:31 от *Биле омайно

# 243
Познах победителката.
Бахов не мога да го трая и тази вечер го пуснах само за фон
Кои ще са другата седмица знае ли се вече?

# 244
Загледах се в епизода на г-жа Зеленски.
Не ми хареса особено - то напън, то чудо, пък основното - хептен. И реже месото с нож и вилица без дори да го е позачистила малко. Иначе я харесвам на екран, но като каза : във Франция по-заможните семейства като нас (и то натъртено два пъти) предлагат на гостите си за welcome гъши дроб и шампанско и нещо умря в мен. А защо я представят като Петя Желева като тя си е Петя Зеленски?
Но пък, нали са колеги от медията тази седмица, атмосферата трябва по работна линия да е приятелска и лежерна, но не и според Бахов май. Не го харесвам този човек и от промото, което излъчиха за днес си затвърждавам мнението. Виждала съм го как води абсурдната си рубрика наживо и мога да кажа само негативни неща, но нека видим какъв кулинар е, са събеседник не става.
ПП: В тези телевизии имам чувството, че всички са задължени да участват в поне 1000 формата на медията, в която работят, и не само Нова тв.

Епизодът с тази неизвестна Петя е един от най-фалшивите и помпозни досега.
1) Локация, какво общо има тази Петя с историческото наследство на Пловдив
2) Тя се държи като първа дама на Франция, просто нелепо, слава Богу, че съпругът е заможен, не съм разбрала каква журналистка е за 15 години
3) Непонятен напън за аристокрстизъм, а историята със Зеленски и шкафа е подигравка. Някой да ми качи пералнята, защото съм г-жа Нетаняху.
4) Всички се държаха сервилно и ахкаха, много комплексарско.

# 245
Според мен трябваше да спечели Яна, но мен никой не пита. Показа българска кухня. И неща, които се правят във всяко семейство. Без презвемки. Подразни ме политическата част, но то при всички я имаше.

# 246
  • София
Рибната вечер беше много рибна, но поотделно ястията бяха интересни. А ако Румен Бахов беше предложил рибена чорба вместо салатата и за десерт карамелизирани миди, щеше да убие рибата 😂…
Преди 3 години се “запознах” със скорпида и се влюбих в него 😉
Като цяло - приятна и спокойна седмица с интересни хрумки, но си мечтая за една артистично-бохемска компания, леко аристократична и с мното чувство за хумор 😊

# 247
  • Sofia
Пропуснах Бахов.

Кой взе тенекето?

Другата седмица от 20ч е новото предаване с Геро

# 248
Петя Желева

# 249
Аз много обичам риба и бих дала плакета на Бахов. И в "нашата" винарна си напазарува алкохола. Ако не бяха лигавщините му, щеше да е много хубава вечер.

# 250
Много превзета и неестествена седмица. Пълна с фалшиво превъзнасяне, ах и ох, режисирани разговори, натаманено-добри менюта, никакви издънки,......

Абсолютно стейджната работа.

# 251
Аз много обичам риба и бих дала плакета на Бахов. И в "нашата" винарна си напазарува алкохола. Ако не бяха лигавщините му, щеше да е много хубава вечер.
На едно мнение сме, както ми каза ММ - Бахов сътвори твоя рай Blush. И на мен ми е превзет в репортажите, показа го и на вечерята.
Като цяло седмицата ми хареса, не очаквах Петя да вземе плакета, но решението е на Манчев.

Скрит текст:
Много превзета и неестествена седмица. Пълна с фалшиво превъзнасяне, ах и ох, режисирани разговори, натаманено-добри менюта, никакви издънки,......

Абсолютно стейджната работа.
В превод?

# 252
  • София
Предпочитам тази седмица пред доста предишни. Поне готвеха и са възпитани и интелигентни.

# 253
При Петя Желева няколко неща ми направиха много лошо впечатление - няколко пъти ударно се споменава къде живее и един път се подчерта, че са заможни. Интелигентен човек (а тя е!) никога дори и неволно не би споменал финансовото си състояние и второ - къде живее, в смисъла, който тя придаваше.
Иначе добър завършек на този сезон, ако изобщо двете седмици се приемат за сезон.

# 254
При Петя Желева няколко неща ми направиха много лошо впечатление - няколко пъти ударно се споменава къде живее и един път се подчерта, че са заможни. Интелигентен човек (а тя е!) никога дори и неволно не би споменал финансовото си състояние и второ - къде живее, в смисъла, който тя придаваше.
Иначе добър завършек на този сезон, ако изобщо двете седмици се приемат за сезон.

Точно. Има комплекс, че е била бедна ли?! И по-важното, съпругът е финансовия стълб, сама нищо не би могла да постигне не само във Франция.
Пази Боже сляпо да прогледа. Нито един от гостите не зададе въпрос тя точно какво работи, държаха се като във Версайския дворец, ахкаха само.

Общи условия

Активация на акаунт