🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 913
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Стилна френска вечер! Поширани круши със сладолед… 😋 / ще пробвам 😉/.
Отдавна не съм била в Пловдив - някой знае ли кое заведение беше?
Флейта и арфа - класика! 🥰

Ха да го видим Манчев накрая 😂. На кого ще даде плакета?
Арт галерия и ресторант "Филипополис" в Стария град

# 226
Каква компания само! Без сиси, джуки и екстейшъни. Ами няма да им опитам храната! Вечерята им минава даже без напоителна информация за последното им "парче". И не важнеят.Скука!
А и още една  изцепка: такова чудо да се реже месото за готвене с вилица и нож не бях виждала, но във Франция може така де е прието.  Някой по-запознат да каже.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 10:29 от kriakla

# 227
  • София
...Обаче вече подозирам, че са им задали по сценарий тема, която да обсъждат.
Аз не подозирам, аз съм убеден.

# 228
Само ви четях до този момент, но не мога да се въздържа след снощи - не може журналист с претенции да казва - "да изпеЧа". Знам, че това е характерно за Пловдив, но все пак! И говоренето в множествено число - колко човека живеят в теб? Всички така говорят, а всяка вечер са на екраните! Не ги познавам, не гледам новини, симпатични хора са, но е недопустимо да говорят така, все пак са журналисти!

# 229
  • София
Ти пък. Те половината казват излезна и влезна. А репортерите от страната пък какви ги плещят. Ама толкова си могат.

# 230
Скрит текст:
Стилна френска вечер! Поширани круши със сладолед… 😋 / ще пробвам 😉/.
Отдавна не съм била в Пловдив - някой знае ли кое заведение беше?
Флейта и арфа - класика! 🥰

Ха да го видим Манчев накрая 😂. На кого ще даде плакета?
Предполагам на Цицелков, но който е да го получи си заслужава. Много приятна седмица, всички са "под черешата" и са готини, приятни за гледане /сякаш епизодите са по кратки от преди/.
Дали пеЧат или пеКат е последното, което би ме впечатлило /лично мнение/.

# 231
Загледах се в епизода на г-жа Зеленски.
Не ми хареса особено - то напън, то чудо, пък основното - хептен. И реже месото с нож и вилица без дори да го е позачистила малко. Иначе я харесвам на екран, но като каза : във Франция по-заможните семейства като нас (и то натъртено два пъти) предлагат на гостите си за welcome гъши дроб и шампанско и нещо умря в мен. А защо я представят като Петя Желева като тя си е Петя Зеленски?
Но пък, нали са колеги от медията тази седмица, атмосферата трябва по работна линия да е приятелска и лежерна, но не и според Бахов май. Не го харесвам този човек и от промото, което излъчиха за днес си затвърждавам мнението. Виждала съм го как води абсурдната си рубрика наживо и мога да кажа само негативни неща, но нека видим какъв кулинар е, са събеседник не става.
ПП: В тези телевизии имам чувството, че всички са задължени да участват в поне 1000 формата на медията, в която работят, и не само Нова тв.

# 232
Петя е Желева, защото баща и така се казва. Смятам, че е много мъдър ход жена да се представя с бащиното име, че фамилиите търпят промяна Satisfied

# 233
Много я харесвам Петя, но снощи не ми направи добро впечатление.

Поради същите причини, които вече сте посочили.

А и тази нелепа случка с "роднинството" със Зеленски... вЕрно ли заради един шкаф е излъгала момчето?

А иначе претенции за класа...

# 234
Не е излъгала, такава е фамилията на съпруга й, просто се е възползвала от благоразположението на носача към друга личност със същата фамилия.

# 235
Не е излъгала, такава е фамилията на съпруга й, просто се е възползвала от благоразположението на носача към друга личност със същата фамилия.
Добре, че носачът не се е оказал фен на другия отбор.

# 236
Загледах се в епизода на г-жа Зеленски.
Това с фамилното име съм го изпуснал, че гледах и слушах с половин ухо. За жена не е ли фамилия Зеленска? За мъж Зеленски и за семейство... Зеленски?  Или и тук като при -ов, -ев... може жените да са си с мъжката наставка, както "вече стана модерно"? Мила Пеев, Мариела Петков и от сорта... звучи чудничко.

# 237

Е как да не е? Той, виждайки фамилията, я пита дали има връзка с "онзи" Зеленски и тя охотно потвърдила.

# 238
Различен е духът на тази седмица от предната, добре, че Рая не е сега

# 239
  • София
Приятна, но сценарна седмица, в която сценарият избива на моменти и по-явно. Хубави вечери, харесаха ми (готвенето им, манджите). Атмосферата - не.
Марудници, хмммм, е - нямаше. Чудя се (по Родопската линия) дали не може да се направи салата/предястие смилянски боб с манатарки - почти без или с мн.малко кромид, окиселен леко, с риган, вместо по-силния джоджен. Даже в доматен сос и с рижики/пачи крак - заместили манатарките.
На мен (а и у дома) "Брюкселската французойка" на бТВ-то ми харесва повече.
С Рая - без Рая, мен тя не ми пречеше в тяхната седмица. Всеки се... представя какъвто е. Тази ми идва малко по-префърцунена. Красиви вечЕри са, но "новинарско"-стерилни.
Ами, Манчев да му мисли. Но да видим и Бахов довечера. Не съм му фен, самите му теми (не изпълнението) по-често ми допадат. Предполагам и аз - Цицелков, но може и да е г-жа ЗеленскА.

Общи условия

Активация на акаунт