🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 976
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Ура!!!! Дано е вярно, че ще има нови епизоди.

# 271
  • В страната на мечтите.
Никой ли не гледа тези дни Черешката? Нямате ли какво да кажете за участниците?
Аз тази вечер чакам с нетърпение да гледам Китодар, защото този човек ми е много забавен с глупостите, които говори.

# 272
Ако някой е забравил тия епизоди може да ги гледа отново

# 273
  • В страната на мечтите.
Те са повторение? Не знаех... мислех че са от новите епизоди.

# 274
Повторения са. От понеделник ще има нов сезон

# 275
  • софия
Само Део ми харесва от компанията, неговата вечер беше супер. Останалите са хванали Господ за шлифера, а Китодар....типичен нарцис без покритие, той и храна - ужасна комбинация

# 276
  • Sofia
Понеделник пак със стари епизоди ще ни залъгват 🤬
Не казаха ли,че ще е нов сезон?!

# 277
Да, и аз така разбрах, че ще са нови епизоди/нов сезон, пък дори и кратък/, но като видях в анонса оня пияндурник с кебапчетата и виното, разбрах, че пак ще я караме на повторения.

# 278
Не мога да разбера с какви толкова привилегии се ползва шеф Манчев във Нова телевизия, но непрекъснато успява да вкара епизодите на Черешката, ако ще да сме ги гледали по 200 пъти. И предаването на Геро не беше кой знае какво, но поне не сме го гледали по 100 пъти всеки епизод. Вече ми припада като видя отново познатите лица на екрана.

# 279
Това какво ще излъчва нова изобщо не зависи от Манчев.
Той е само коментатор, дори не е и продуцент.
Предаванията са на телевизията и по нейна преценка пускат пак ЧТ.

# 280
Не съм наясно кой какъв е, но помня, че дори преместиха един сериал в друга телевизия, само и само да гледаме стари епизоди на Черешката. Ако не е Черешката, ще са Кошмари в кухнята, също стари епизоди. Вече имам чувството, че Манчев ще ми потече и от чешмата.

# 281
Предпочитам Манчев, пред Магърдич и особено подчинените му дето се разтапят от лиготии.

# 282
  • Буркина Фасо
Не съм наясно кой какъв е, но помня, че дори преместиха един сериал в друга телевизия, само и само да гледаме стари епизоди на Черешката. Ако не е Черешката, ще са Кошмари в кухнята, също стари епизоди. Вече имам чувството, че Манчев ще ми потече и от чешмата.
дистанционното върши добра работа в случая Smiley

# 283
  • София
Това с дистанционното върви, когато дават нови епизоди, когато въртят яза трети път едни и същи, си е абсолютно релевантно недоволството. Манчев не мисля, че печели от това повтаряне и той би искал нови, но на Нова не им се плаща.

# 284
И последно тази седмица нови епизоди ли дават или това е повторение? В понеделник пишеше "Нов сезон" до логото, вторник - не.  Всички участници са от предпоследния сезон, което донякъде подсказва, че може да е повторение. В същото време.. преди малко Станислав при Гала каза "гледайте довечера Черешката, няма да издавам много, но очаквайте невероятно 4-степенно меню" или нещо от сорта.

Общи условия

Активация на акаунт