🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 982
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Стар сезон е, освен ако не участват втори път. Видинското мяукало със сигурност е участвало, както и Наталия. Имам спомен, че тях съм ги гледала след финала на Хелс китчън.

П.П. Поразрових се в гугъл. Миналата година по това време са ги излъчвали тези епизоди. Ето статия за участниците от тази седмица.
https://www.flagman.bg/article/295284

# 286
Да, но много нелепо са оставили надпис "нов сезон".

# 287
И последно тази седмица нови епизоди ли дават или това е повторение? В понеделник пишеше "Нов сезон" до логото, вторник - не.  Всички участници са от предпоследния сезон, което донякъде подсказва, че може да е повторение. В същото време.. преди малко Станислав при Гала каза "гледайте довечера Черешката, няма да издавам много, но очаквайте невероятно 4-степенно меню" или нещо от сорта.

Абе не знам, явно са участници в кулинарни предавания тази седмица, но тази Наталия направи егати буламачите като любител, не говорим за участник с претенции на ТВ кулинар... Вчера не можах да гледам.

# 288
И аз искам да знам, защо даже в официалния сайт на нова ТВ, в програмата им, тези повторения се водят НОВ СЕЗОН ??????

И аз се зарадвах, че уж ще има нов сезон но ......

# 289
Е....сравнително нов е, само за втори път го гледаме, има сезони и епизоди дето и повече пъти са ги въртяли, както и в Кошмарите. Излагат се за жалост

# 290
Те хубаво се излагат, но участниците защо? Защо Станислав е казал при Гала, че ще видим 4-степенно меню, но няма да издава повече? Rolling Eyes
Но пък, като се замисли човек, толкова са ни впечатлили, че не сме ги запомнили. Та все едно е нов сезон. Joy

# 291
Само мен ли ме дразни на тази Цвети интонацията? Това, ако ми е вкъщи, аз ще откача, честно

# 292
Само мен ли ме дразни на тази Цвети интонацията? Това, ако ми е вкъщи, аз ще откача, честно
Не само теб. Не можах да издържа признавам, превключих канала. Нямам нищо против детето, старае се, сигурно готви и добре.

# 293
Не само теб. Не можах да издържа признавам, превключих канала. Нямам нищо против детето, старае се, сигурно готви и добре.

Още докато беше в Хелс Кичъна, не можех да я трая, да я гледам, камо ли да я слушам! Отвратителна ми е! Още в четвъртък си казах, че няма да мога да издържа плямпането й, и отказвам  да гледам петъчния епизода с нея !!! ...

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 17:06 от AniNe

# 294
  • София
Винаги ми е било гнусно отсрещния да яде така особено по национална телевизия...

# 295

Още докато беше в Хелс Кичъна, не можех да я трая, да я гледам, камо ли да я слушам! Отвратителна ми е! Още в четвъртък си казах, че няма да мога да издържа плямпането й, и отказвам  да гледам петъчния епизода с нея !!! ...

И на мен също ми е отвратителна!  Само в "Черешката" съм я гледала и ми се вижда прекалено странна ( меко казано).
Нещо не му е наред на това момиче.  Защо ли се държи така?!

# 296
  • София
Другата седмица нови епизоди

# 297
Ох, майко ...  JoyJoyJoyJoy
Ем, като ревахме за нов сезон ... ето ни ги младите инфлуенсърки, певци и певици ли кво там беше, мъжът мечта и да ....

# 298
  • В страната на мечтите.
Аз лично следващата седмица ще я пропусна със сигурност. От всичките 5 души знам само тая Ивка и то тя ми е супер противна и отвратителна, въобще не мога да я гледам. Надявам се по-следващата седмица да има някой нормален, че тук събрани от кол и въже и никой не е като за телевизията Joy

# 299
И аз така реших, като видях рекламата- да не гледам.
Тъкмо тази седмица ми хареса и бам следващата Weary

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 09:38 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт