🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 987
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Понеже няма (или поне аз не намерих) тема за Кошмари в кухнята, та тук да питам.
Имаше един епизод, в който спретнаха кухнята и ресторанта на един човечец и сега виждам, че е обявен за продажба:

Конкретната оферта - https://www.facebook.com/groups/imotisofiaobbrokers/posts/1943587816159685

Дали сте го гледали, или аз нещо бъркам? Не, че е нещо важно, де, но ми стана интересно.
Познах го основно по розовата кухня, както и по входа.

# 301
Има тема кошмари в кухнята :

https://bg-mam.ma/t/1388540

# 302
Коя е високата мацка?

# 303
Гледах снощи. Пак отвратителната Ивка. И пак само чалга и секс са й в главата. Отвратително.

# 304
Момчето Адам - Николай се справи добре вчера, според мен, че и почти сам си готви. Само дето, хич не ги знам тези люде в настоящата седмица. Само Ивка, която хич не ми е по вкуса, има и там една заяждаща се леля, някаква моделка и един дългокос чичко. Нищо интересно...

# 305
Тъкмо изгледах епизода.
Адам/Николай се справи добре. Наготви си сам, беше добър домакин, очевидно е, че има вокални умения, абе браво - явно късметът му се е усмихнал.
Факт е, че и за мен повечето участници не са ми познати, освен Ивка, която мен пък не ме дразни толкова, дори ми е интересно какво ще приготви.

# 306
Лападът върху сиренето на Ивка е ,като повърнат от котката ми Joy

# 307
Тази Ивка е направо потрес. Но този нимфомански и чалгарски имидж си го гради тя, съвсем целенасочено. Не са някакви наши приумици. В "Къщата на инфлуенсърите" и в разни нейни подкастри не спря да показва (o)(o), да говори за с**с, да пее "не сме бегрешни" и всякакви други чалги и да се хвали колко е шмъркала, как първият й групов бил на 14 и т.н. Отвратително отвсякъде.

# 308
  • София
Ама и отвратяги са ги подбрали тази седмица. Снощи ми хареса момчето - сам си сготви, добре си подбра менюто и естествено беше прецакан от Манчев, като за първа вечер и задача в последния момент. Въпреки всичко, добре се справи, но пък оная скумрия миската го поряза.
П.П. И днес даде 9 точки! Отвратителна схемаджийка!
Днешната лигла е отврат. Майка ѝ някаква скромна и сдухана женица, сигурно си е умряла от срам с това чудо.

# 309
Аз съм към средата на епизода, гледам със закъснение. МАйка й доста млада. Ама се изумявам как всяка втора дума е за секс, в присъствието на майка й. Ц ц ц ц ц ....
А защо не си вързва косата докато готви? Гостите може би не обичат десертче с косъм.

# 310
  • София
И това момиче е популярно,известно,разпознаваемо...лелей малеей...🤭
А как е водеща с говорен дефект🤔
И като фолк певица се е пробвала,а грам не може да пее..
Пред майка си да охкаш и пъшкаш...🤮
Да беше изгладила покривката поне.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 22:19 от Даяна1111

# 311
И това момиче е популярно,известно,разпознаваемо...лелей малеей...🤭
И как е водеща с говорен дефект🤔
Тя даже водеше официалния подкаст на "Игри на волята", като въпросите бяха само за връзки, секс, запознанства, сторита, клюки.. кой на кого изневерил, кой с кого скъсал, бла бла бла.. А за игрите не се сещаше да пита.

# 312
Днес попаднах на въпросната Ивка и не и дадох никакъв шанс.Вчера не съм гледала участника,но и утре ще пропусна.Щом пак са започнали да показват жалки създания търсещи слава с евтини и пошли средства,да си гледат работата и ......славата.Манчев би трябвало вече да няма право да критикува  участниците.Ще стане като с политиците,да дава наградата на кой да е,ей така за идеята.

# 313
Отдавна, много отдавна казах и продължавам да твърдя, че това предаване тотално се изроди. Идеята му е да готвят обикновени хора. И не само да готвят, но и да покажат жилищата си, умения за декорация на маса и т.н.
Но не, ние трябва да покажем и дадем поле за изява или трамплин на хора, които са известни с това, че са известни  -в повечето случаи. Или да изтупаме от прахта забравени екземпляри и да им дадем начална скорост за изстрелване в публичното пространство. Ами не ми допада.
Гледах около 10 минути тая вечер и превключих. Немаше нужда.

# 314
  • София
Не можах и аз да я изгледам тази Ивка. Доста неприятна женица.
Довечера ще си пусна първия участник, симпатично момче ми се стори.

Общи условия

Активация на акаунт