🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 981
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Е няма какво да се връщам, аз ги прочетох преди да си напиша коментара. Не е казано, че и оценките са "по сценарий". Често Манчев не е съгласен с оценките и си казва тежката дума, с цел да накаже този, който незаслужено е получил максималния брой точки.

# 541
Момчил каза, че братовчед му му е показал как да сготви, а не че той му е сготвил.

Мда, Дяволо, и теб сме те чели как кълнеш продуцентите, че има голям сценарий щом не ти хареса развоя в някое риалити/с някой любимец.

# 542
  • София
Аз не мисля, че им се месят в оценките, но искат да кажат причина защо намаляват и понкяога си изсмукват, ако не искат да са груби.

Повечето дават оценки не само за храната, а и за преживяването. Те не са готвачи и не обръщат особено внимание. А голяма част дават на всички 10, за да няма послв такива коментари как се били изложили.

# 543
Как ви се видя новата арена?

И нещо накрая не разбрах, че се разсейвах, никой ли не получи плакет, заради еднаквия резултат?
Ми имало е и други седмици с по 40 точки всички и Манчо е избирал кой да спечели...

# 544
  • София
Рекламират нов сезон от понеделник. Май участниците са с половинките си, така ми се видя на рекламата.

# 545
  • Sofia
Разпознах само Мира Добрева с дъщеря ѝ,Иво Танев с дъщеря му…,първият участник май ще е Георги Блажев с годеницата му.

# 546
  • София
Е, как? Целувката на Стрина и Иванушка не видя ли?Smiling Imp
Клюките твърдят, че Димо Алексиев е заловен да кара пиян след снимки на епизод от "Черешката". Домакиня била половинката на Наум Шопов - Теа.

# 547
  • софия
хах то да бяха слухове за димо, 40 нарушения, и в последния ден от пробацията пак пиян....

# 548
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Гледате ли? Интересно е това с двойките, Блажев и жена ми харесва какво разядка направиха с чушките.

# 549
Радва ме новината за нов сезон.
Добре,че сте вие да научавам за новите сезони,защото не гледам бг телевизия и изпускам реклами на предстоящи предавания,които харесвам.
Според мен няма смисъл от нова тема, но ако искате,мога да пусна такава.

# 550
Еми, честно казано това с двойките се надявам да не е цял сезон.

Твърде много "гъч", твърде много излишни плямпания като в някакъв препълнен ресторант.
Предпочитам си с петимата играчи ..

# 551
Скучна вечер. Атмосферата малко като на родителска среща.

# 552
  • Бургас
И на мен не ми е много Уау!
То и хора вече няма за участие в предаването... 🤔

# 553
От вас разбрах че има нов сезон.
Скучна първа вечер.

# 554
Страшна скука. Много уж усмихнати и доволни, ама ей така от куртоазия.

Общи условия

Активация на акаунт