🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 986
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Ох, все са ми скучни и ме дразнят, ама с Момчил е друго нещо. 😁😁 Готин е, не ме дразни, явно съм субективна, защото го харесвах в Игрите. За разлика от Дени, Виолета и т.н., които ми бяха дразнещи.

# 526
На мен обратното. Дени и Виолета не ме дразнеха изобщо. Виолета много правилно им казваше истината в очите. На някои хлъзгави елементи там просто това не им допадаше. Мажеха филии и се хлъзгаха.
А Момчил си беше шмекер и половина, мамеше в няколко игри. Оттогава ми падна доста в очите. После при много от скандалите, мълчеше.. не заемаше страна. Виолета показа по-големи "топки" от него. Но това е друга тема.
Готвенето гол....  доста отблъскващо.   Никакво уважение към храната!

# 527
Аз също не му симпатизирам. Нито като поведение, нито като външен вид. Хитрец, цялото му лице надупчето от пъпки. А за готвенето гол... Ще замълча.

# 528
  • София
Вярно ли е, че Момчил е дал 9 на Цвети, само защото е отстранила брат му Васил в Игрите (а тя реално не го отстрани, а той бе контузен)? Така разбрах. Ако е вярно е направо скандално.

# 529
Той единствен й даде 9 (дори Виолета, дето не я понасяше, й даде 10 на Цвети).
Каза "справи се перфектно, но не мога да забравя, че ти отстрани брат ми". Е какво общо има това с готвенето й? В ИВ тя си е играла играта, що да не го отстрани?

# 530
  • София
Да, именно. Голяма излагация на 'сития лъв'

# 531
  • София
Чак пък излагация, той си знае, че брат му се отказа. Спестил ѝ е какво не е харесал и не е искал да я обиди, това си е направо комплимент, че е била добра на арената.

# 532
Офф, за толкова реалита не разбрахте, че всичко е сценарий и се говори каквото им е казано. Тази седмица е супер вяла, нали трябва някаква интрига да се създаде, че да има за какво да се говори.

# 533
  • София
Офф, за толкова реалита не разбрахте, че всичко е сценарий и се говори каквото им е казано. Тази седмица е супер вяла, нали трябва някаква интрига да се създаде, че да има за какво да се говори.
Абсолютно!
Даже смело мога да допълня, че по сценарии облизват лъжицата, веят си косите над тенджерите и т.н. и това го пиша съвсем сериозно. Факта, че тези постъпки се повтарят едва ли не всяка седмица, че винаги има определени типажи и поведения в повечето екипи е красноречив.

# 534
  • София
И мен ме разочарова Момчил, а ми е любимец от предния сезон.  Това с оценката на Цвети беше много тъпо, както и готвенето гол. Отделно, че хич не се справи с готвенето. Палачинките му бяха кофти, салатата също. От рекламата за днес ми се струва, че Вики най-добре ще се справи.

# 535
  • Sofia
Цвети също му даде 9.

# 536

Да, съгласна.

Ама като се почне после с превземките, аман. Що готвел гол, например. Много съм далеко от мисълта, че Момчил сам е решил да готви гол. Забелязала съм, че го правят и с други участници-мъже, които минават за любимци на женската аудитория.
С нищо не ме е разочаровал той, така или иначе не съм очаквала от него кулинарни подвизи.
А и да не се заблуждаваме, последните две Черешки са за презентиране на предстоящите ИВ, а не за готварски умения.

# 537
  • София
Никой, нищо не е решил сам, даже и оценките 🤣

# 538
Виолета даде обаче 10 на Цвети. А двете не се понасяха.

Момчил какво изобщо приготви? Братовчед му приготвил 2/3, останалото мама и тате. Той сам го каза. И такъв "готвач" получава 39 точка? Ама моля ви се...

# 539
Виолета даде обаче 10 на Цвети. А двете не се понасяха.

Момчил какво изобщо приготви? Братовчед му приготвил 2/3, останалото мама и тате. Той сам го каза. И такъв "готвач" получава 39 точка? Ама моля ви се...

Върни се и прочети предните 2-3 поста.

Общи условия

Активация на акаунт