🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 175
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Ех,какво нещо е живота .... Напуска ни без да предупреди.
Като го гледах в черешката не изглеждаше да е болен,сигурно е нещо внезапно
Бог да го прости!

# 751
В Черешката нямаше вид на особено здрав. Точно това ми направи впечатление. Общо имаше вид на отслабнал, а единият му крак в подбедрицата (или и двата, не съм сигурна) беше доста подут. Дадоха го бегло веднъж, два пъти в цял ръст и панталоните нагоре бяха отпуснати, а от коляното надолу - изпъваха плата.
Не знам дали има връзка. Споделям го като впечатление.
Иначе, много млад... Да му е лек пътят!

# 752
Аз не казвам,че е бил в цветущо здраве , но и не изглеждаше тежко болен и се възмущавам как за толкова кратко време си отива човек
Долу горе месец може би или греша

# 753
  • софия
Антоанет Пепе е класически нарцис, тотален контрол над момчето. ДЪржането за ръка, постоянния фокусиран поглед, докато той говори, той не смее нищо да каже без да я погледне. Грозна картинка.
Мира Добрева и тя същата - вечната жертва и никой никога не е по-зле от нея. Жалко за дъщеря й, тотално под влиянието й.
Танев....е просто гнусно същество, дори няма какво да го обсъждаме
Горките Краси и Нео...къде попаднаха...
Редактира ме:
сега видях , че е починал......ужасна година за бг рока...
Мир на праха му, фантастичен човек

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 19:34 от Lady Piggleston

# 754
Антоанет Пепе е класически нарцис, тотален контрол над момчето. ДЪржането за ръка, постоянния фокусиран поглед, докато той говори, той не смее нищо да каже без да я погледне. Грозна картинка.
Мира Добрева и тя същата - вечната жертва и никой никога не е по-зле от нея. Жалко за дъщеря й, тотално под влиянието й.
Танев....е просто гнусно същество, дори няма какво да го обсъждаме
Горките Краси и Нео...къде попаднаха...
Редактира ме:
сега видях , че е починал......ужасна година за бг рока...
Мир на праха му, фантастичен човек
Много правилно!

# 755
  • София
Лека му пръст на Краси.😢🙏
Съболезнования на близките…

# 756
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз много се изненадах. Миналата седмица го гледаме как ни готви на екран,няколко дни по-късно ни съобщават,че е починал. На мен не ми се стори болен, освен с много излишни килограми.

Другата седмица ще направя нова тема с продължението на сезона.

# 757
Светла му памет на човека. Не изглеждаше добре много, но си мислех, че е от килограмите
Бил е болен човекът .Светла му памет, много млад и талантлив.
ето повече
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Stana-yasna-prichinata- … -ot-Akaga-2394189
иначе си мисля , че другата седмица ще е тази с изрязания Димо, не знам как биха го направили , ама...на масата ми липсва 1 мъж на мен от рекламите поне

# 758
Преди да почине Краси си мислех " и сега за какво беше само една седмица черешката? Да видим как някакви са се оженили? " А всъщност, добре че ни го показаха приживе, за да се запознаем по- отблизо с него и синът му.
Оставиха хубава музика Акага. Много рано си отиде.

# 759
  • Бургас
Съболезнования на семейството на Краси!

Нямам търпение да мине понеделник и тая лигла, която дават на рекламата да пее с чадърчето да я спрат!!! Толкова е дразнеща!

# 760
  • София
Шеф Манчев показва как се прави в новите епизоди на „Черешката на тортата“
2025-а слага край на критиките „от дивана“
(пишат тая сутрин в Дарик Нюз)
А първите пишман черешови шефове са пак от инфлу-снобарските селения...
На когото не му се чете, ей ги кои са:
Скрит текст:

... като гледам, някои особено ще ни зарадват...
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/shef-manchev-pokazva-kak- … a-tortata-2405628

# 761
Хм, не знаех, че Тея имала близначка.

Много ми е мъчно за Краси Куртев. Да му е светло...

# 762
  • София
Интересно защо другата седмица в петък вместо черешка ще дават кошмари в кухнята?

# 763
Интересно защо другата седмица в петък вместо черешка ще дават кошмари в кухнята?
И на мен ми стана интересно,след като погледнах програмата в сайта. Най-вероятно наистина и Димо е бил в компанията,но след случая са орязали епизодите и може би са ги преснимали,само частта в която се хранят на масата. Иначе другата подробност е,че вече ще се излъчва по час и половина - 20:00-21:30. Явно за да отговорят на продължителността на "Кой да знае".

# 764
  • софия
От промото, което дават, на масата са четирима. Явно са преснимали седмицата.
Харесвам Димо, но съм съгласна, че не можеш безнаказано да нарушаваш правила, които имат отношение към околните.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:59 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт