🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 898
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • Буркина Фасо
Не съм гледала още епизодите, смятах събота или неделя да ги изгледам на запис. Така като ви чета обаче..... май не си заслужава.
Тази наистина ли е кърмила на масата Fearful
по-добре на масата, отколкото под масата Smiley

# 601
  • София
На масата не го е кърмила категорично, на синхроните аз мислех, че бебето спи, нищо не се е виждало.

Абсолютно си го кърмеше. Виждаше се ясно.

# 602
Ами може и аз да греша, но както писах и по-горе, на мен ми изглеждаше, че бебето спи.

# 603
Нищо му няма на винения кебап за вечеря, обаче не бих си причинила Миричка и онова противното. Че и да кърми на масата, боже...

# 604
  • София
По повод "бедността" на Мира Добрева ще споделя нещо.
През далечната 2001 или 2002 година учихме за малко заедно италиански към Италианския културен институт.
За малко, защото тя не продължи (вероятно по бедност).
Та тогава си спомням, че се фукаше с хитовия по онова време телефон  - Нокия 8310.
Толкова "бедна" беше.

# 605
Мира наистина беше много красива жена , като се появи на екран.
Връзката с Жоро Торнев , която и осигури друг соц. статус и професионално развитие я главозамая , даде и едно чувство да елитарност, превзетост  и превъзходство ( през този период моя позната макажистка ми е разказвала колко надменно отношение има при редовните си ваканционни посещения в пет звездния хотел на Зл. Пясъци ) . Може би вечните жалвания за тежкото й детство и помагат да замаже  дори пред собствените си очи факта , че просто беше жената на Жоро Торнев , водеща в предаването режисирано и продуцирано от мъжа й.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 21:14 от gerido

# 606
  • Sofia
Преди Торнев май имаше връзка с един тв водещ.

# 607
А той нейния Жоро май доста ѝ изневеряваше по време на брака им.

# 608
Аз в момента съм кърмачка, но Пепето можеше да стане от масата за 30 минути, докато кърми, има и други стаи. Позьорка! Фалшива ми е.

Миричка едвам я изтърпях.

# 609
  • София
Преди Торнев май имаше връзка с един тв водещ.

Да, със Сашо Йовков

# 610
  • Sofia
Той сега май е адвокат и също участваше в Черешката.

# 611
Големи позьорчета са и двамата тазвечерни участници. Колко интересно е за драгия зрител да си купиш анцуНг и чехли от пазара, да готвиш с бебе на ръце цяла вечер, да рекламираш новото си  заведение за палачинки , да съобщиш голямата новина.
Браво на Иво , че е съумял да преодолее  психически трагедията през която мина , но много грозно впечатление остави постоянните забележки , които и отправяше при готвенето, явно е тежък характер.
Менюто тюрлюгювеч, но бяха сърдечни и мили.

P.S Жената на Жоро много ми простее с тези твърде лични истории, въпроси -  мина границата  А на него не знам какво е литературното му творчество, но шегите му са като на осмокласник. .
Мира явно вече пречупила лексиката и Торнев вече  е “моя съпруг тогава”

# 612
Пълна досада! Сто пъти информираха, че имат ново жилище, непрекъснато го държаха това нещастно бебе на преден план! От безкрайното количество приказки, така и не разбрах какво сготвиха, но сътрапезниците им бяха във възторг, както всяка вечер. Тия бяха по-досадни и от Мира. Шеф Манчев на една душа успя да изчака да минат Игрите на волята, за да сложи физиономията си на екрана във първия възможен момент.

# 613
Каква е новината? За заведението или ще се женят?

# 614
Оженили са се вече - тайно Simple Smile
И аз не разбрах какво сготвиха от много приказки.

Общи условия

Активация на акаунт