Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

• 8 084
  • 213
  •   1
Отговори
# 165
  • In The Middle Of Nowhere
И аз като повечето хора се сблъсквам с трудното намиране на техници и всякакви домашни майстори за поправки и ремонти.

# 166
Най-трудно ни беше да открием фирма да ни направи дограмата и прозорците.

# 167
  • EU
Много трудно се намират майстори за ремонт на апартмент. Не стига, че взимат скъпо, а и работят некачествено. Много малко ходят и за ремонт на техника по домовете, а е трудно да пренесеш пералня или хладилник да офис на техник.

# 168
Намирането на добри специалисти е трудно. Всеки мисли, че разбира от всичко..Разчитам на препоръки от близки хора, на които имам доверие."Не питай старило , а патило" както казват старите хора.

# 169
Все по-трудно се намират в днешно време качествени майстори. Добрите или са със зает график месеци напред или другите, които са свободни, ще си оставят ръцете. Питам обикновено приятели и познати за добри майстори, чиито услуги са ползвали. Винаги с препоръки!

# 170
  • у нас
Във всяко едно направление е трудно да се намери майстор или техник. Ето, сега издирваме телевизионен техник, има чак на другия край на града, а не както преди във всеки комплекс по няколко и може да си избираш. Рядко се доверявам вече и на прехвалени майстори, защото имам опит, как "си оставиха ръцете" при поставяне на плочки.

# 171
  • Разпиляна във въображението
Трудности намирам при търсене на майстори.

# 172
  • Горна Оряховица
Майстор за баня и за ЕЛ. Инсталации.

# 173
Търся чрез препоръки на познати или онлайн.

# 174
Трудно ми е да намеря майстори - за развалена съдомиялна, пералня, бойлер, за капещо казанче на тоалетна…
Трудно ми е да намеря обущар, който да не е на над 15 км разстояние.

# 175
Много трудно се намира добър специалист, особенно шпакловчици и водопроводчици.

# 176
  • Монтана
Трудно се намират майстори. Добрите такива са заети с месеци напред -за покрив на вилата чакахме четири месеца.

# 177
  • Велико Търново
Във всички сфери ни е трудно да намерим нужните специалисти на които да се доверим. Добрите специалисти са постоянно заети, а тези които са свободни се оказва че са некадърни.

# 178
Намирането на качествени работници е много трудно. За довършителни строителни дейности се доверих на препоръчани от познати. Нямат сайт и реклами и са заети за година напред. Ще разгледам платформата, защото наистина времето е пари.

# 179
Най-трудно ми е да открия надеждни майстори за ремонти у дома. За съжаление търсенето до момента ми "струва" много усилия, изхабени нерви и загубено време.

Общи условия

Активация на акаунт