Времето е пари – колко ви „струва“ да намерите точните професионалисти?

• 7 746
  • 213
  •   1
Отговори
# 150
Предлагам платформата да добави и опция фирми/майстори готови да извършат услуги и в чужбина. Аз ползвах услугите на българска фирма за ремонт, но ми се наложи доста телефони за извъртя докато намеря такава, която дойде на място, достави и монтира дограма.

# 151
  • I want it all and I want it now.
Трудно си намирам лекари за консултация.
Разчитам на препоръки от приятелите

# 152
Трудно ни е в намирането на строителна бригада и архитект, които да са добри професионалисти и да им се занимава с малък обект!

# 153
Най- трудно за мен винаги е било да намеря майстор за ремонтите вкъщи. Истинско предизвикателство е да намеря някой които да успее да свърши работата.
Труден момент е намирането на лекар и то в късните часове на деня или в почивните дни.

# 154
Трудно е да се намерят майстори за всякакви ремонти в дълбоката провинция, а много самотно живеещи възрастни хора имат нужда.

# 155
Намирането на правилните професионалисти определено ми отнема много време и усилия. Най-трудно откривам добри майстори за ремонтни дейности.

# 156
  • София
Много е трудно да си намериш специалист в дадена област, всичко става с хиляди уговорки и контакти чрез познати, но все пак се намират.

# 157
Често ми се случва да не успея да намеря точен и коректен специалист .
Скоро ми се случи шивачката , която посещавам от години да е в отпуск и голямото търсене започна ... Резултата е меко казано разочароващ , съсипана рокля , нерви и пари на вятъра.

# 158
Оф не знам вече с тия специалисти. Имам теч в банята и не мога да намеря читав В и К майстор. Двама идваха , гледаха и нищо не направиха

# 159
Изключително трудно се намира добър специалист. Най - трудно открихме човек, който да свърже токовете в дома.

# 160
Доста трудно си намерих майстор за шпакловане .Отне ми седмици да търся от познати и накрая отворих интернет и само с 2-3 обаждания ми се получи.Чудесна идея е за място където бързо може да се ориентираме.

# 161
  • Варна
При намиране на дъбър майстори разчита основно на колеги и приятели. Доверявам се на личните им впечатления.

# 162
Изключително трудно се намира добър специалист. Най - трудно открихме човек, който да свърже токовете в дома. Доверявам се на познати.

# 163
Проблемът е, че дори и да успея да намеря добър специалист в конкретната сфера, например за поставяне на дограма, почти никой не си върши съвестно работата. Всеки гледа да те изработи и да претупа нещата.

# 164
Трудно намирам специалисти майстори -за баня,ремонт вкъщи.Водопроводчици,техници на уреди.

Общи условия

Активация на акаунт