Математически турнири 1-4 клас тема 63

• 66 526
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
3 клас
Скрит текст:

Благодаря, точно за трети клас исках да видя.

# 196
Ако имате и за другите класове - давайте ги насам. Аз вече не знам дали някъде ще ги качват. Всичкото стана много тайно и потайно, откакто взеха да се издават сборници Simple Smile

# 197
  • София
Знаете ли дали има публикувана информация за Иван Салабашев, нищо не успях да открия.
Търся къде ще се провежда в София и от колко часа ще е.

# 198
  • София
Знаете ли дали има публикувана информация за Иван Салабашев, нищо не успях да открия.
Търся къде ще се провежда в София и от колко часа ще е.
Не съм попадала на публикувана информация, но ще се проведе в 125-то училище в София. За часа - залагам на нещо сутрешно.

# 199
Май при Дидева ми се мерна като инфо, но тъй като не ме интересува конкретно за Сф, не съм се задълбочила в детайли.

# 200
Здравейте. Някой може ли да ми помогне с решението на този тип задачи и как да ги обясня. Задачата е от СМТ 2 клас 2019 г

# 201
Синя 11 лв, жълта 12 лв и зелена и червена по 3 лв - това ли са отговорите? Малко набързо и гледайки филм я разписах ..

# 202
Видяхте ли, че са качили точките за София на сайта на ЧХ?

# 203
  • София
Видяхте ли, че са качили точките за София на сайта на ЧХ?
Време беше - две седмици бавят протоколите, а бланките с отговори, предвид че всичко е а-б-в и няма задачи за разписване, се проверяват за няколко часа общо.

# 204
  • Sofia
Здравейте,
Синът ми е в 1-ви клас и искам да се пробва на Коледното математичрско състезание.
Не намирам, обаче, все още никаква информация от организаторите относно записването.
Кажете, моля, ако знаете, на този сайт ли да следя за информация:
https://smbiztok.com/

Какви други състезания бихте препоръчали за първокласници, за да се запознаят с такива конкурси въобще? Набелязала съм и Европейското кенгури на пролет.

# 205
  • София
Здравейте,
Синът ми е в 1-ви клас и искам да се пробва на Коледното математичрско състезание.
Не намирам, обаче, все още никаква информация от организаторите относно записването.
Кажете, моля, ако знаете, на този сайт ли да следя за информация:
https://smbiztok.com/

Какви други състезания бихте препоръчали за първокласници, за да се запознаят с такива конкурси въобще? Набелязала съм и Европейското кенгури на пролет.
Да, на този сайт следете. Преди да пуснат информация за Коледното, ще публикуват обява за Иван Салабашев - добро състезание е, може да се включите и там. Кръговете на Математика без граници също са добър вариант за начинаещи състезатели - раздават много медали (30% от участниците получават медали), което пали и стимулира децата да се явяват на следващи математически състезания.

# 206
  • Варна, Пловдив
Здравейте, благодаря и аз за информацията за 1ви клас. Моето се яви за първи път на "Математика без граници" и му хареса. Ще следя какви други състезания са подходящи за него. Има ли къде да видим какви задачи са се паднали сега?

# 207
  • София
Здравейте, благодаря и аз за информацията за 1ви клас. Моето се яви за първи път на "Математика без граници" и му хареса. Ще следя какви други състезания са подходящи за него. Има ли къде да видим какви задачи са се паднали сега?
Тук са качени задачите: https://klasirane.com/competitions/MBG

# 208
Здравейте! Някой има ри задачите от тазгодишното МБГ есен за втори клас?
Струва ми се, че задачите са били по-трудни тази година, свалена е границата за връчване на медали?

# 209
  • София
Здравейте! Някой има ри задачите от тазгодишното МБГ есен за втори клас?
В коментара точно преди вашия има линк, в който може да видите темата и отговорите на МБГ Есен за 2 клас.

Общи условия

Активация на акаунт