“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 111
  • 179
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Голяма скука. Ще погледна още един, два епизода и го зарязвам. Не вярвам да стане по-интересно.

# 61
  • София
И аз не се впечатлих от това предаване. Очаквах нещо по-оригинално и раздвижено. Нищо не ми дава като зрител. Ако имаш време за губене - ОК, но да го гледам всеки ден, нее, мерси.
А и водещият ми е “изтъркан” вече. 😫
Подкрепям коментиралите преди мен, че “Кой да знае” е сто пъти по-интересно! Те дори нямат база за сравнение.

# 62
Пълна скука...
Не се издържа, превключих на БТВ.

# 63
Скучничко е, да.
Направих аналог с "Пееш или лъжеш", а те даже си споделяли един декор. Все пак  "Пееш или лъжеш" ми е една идея по приятно за гледане, но щом Рачков ще му е водещ, значи ще е негледаемо. Жалко.
Този новия формат е прекалено статичен и еднообразен, не знам как смятат да задържат зрителския интерес. Че то от първо предаване оскучнява, а за цял сезон дали някой храни надежди да бъде следено редовно от зрителите, освен от родата и приятелите на участниците. Grinning

# 64
Аз както винаги очаквам всеки формат с големи надежди и после,скапан сценарий или участници.От 2-3 дни имах предчувствие,че и този май няма да го бъде.Не съм впечатлена.Важното е,че арменците ще го обявят за грандиозно шоу.Ако не,публиката не е дорасла за него. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Мда, поредната боза на Халвите. И страшен съспенс значи. То половината ефирно време минава в тъпо гледане към камерата и мълчание на "самоличностите" за разпознаване.

# 66
  • Sofia
Съжалявам само платената публика…в други предавания поне нещо могат да научат….в това затъпяваш и заспиваш от скука 🥱😴

# 67
- ОК?
- ОК

- ОК?
- ОК

Скучно и безинтересно, едва изгледах първия епизод.

# 68
  • София
Минавам само да обадя, че няма да повторя. Оттатък е бая по-интересно, по-живо, нещо може и да научиш, а и да се посмееш.
Това недоразумение тук: пред камера нЕкви се гледат лице в лице и мълчат. Средно на минута има по едно Да или Не. Пред апарата пък ние се взираме в техните лица. Един играч на епизод (да му мислят мераклиите - 2047-ма може и да им дойде реда...). Уникални възможности да спечелиш малко и да загубиш всичко. Геро не го и коментирам - на неговите контури тренирам да гледам като не виждам. Понеже, често и нищо не чувам - проверявам дали ТВ не е на скрийнсейвър.
Тъпня.

# 69
И на мен ми беше много скучно. Очаквах по-раздвижено, динамично и атрактивно шоу.

"Кой да знае" определено е много по-интересно. Има и доволно хумор. Водещ и участници добре забавляват.

# 70
Този не е гледал хелса 😂😂

# 71
Ще примрЪ от смях- финалист от Хелса- прилича на фризьор- колорист Simple Smile
Тоя па позна Simple Smile

# 72
Ути Бъчваров много се е променил Trollface

# 73
На юен предаването ми харесва и ще му дам шанс. Харесвам предавания за наблюдателност и мисъл. Надявам се в бъдеще Геро да се отпусне, защото е глътнал бастуна.
Вчера не успях да позная моделката и хореографката. 😆

# 74
  • София
Мен ми харесва Геро като водещ. Определено се радвам, че не е Ненчо. Ще го гледам засега, обичам загадки, очаквах повече, де.

Днешният участник как се изненада, че може да загуби парите в последния етап. Вече си мислеше, че са негови.

Общи условия

Активация на акаунт