“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 129
  • 179
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тази Елена ми е изключително позната. Някъде другаде дали се е изявявала?

# 76
Аз имах очаквания,че ще ми хареса предаването,но уви пълна скука е.Предпочитам Черешката на тортата да беше си продължило.Маги Халваджиян днес бил се похвалил,че снощи най-висок рейтинг е имало новото му предаване.Броят го за успешно,но май повечето коментари,които прочетох не са мвого ласкави.От продукцията на Маги най-ми се гледа Х фактор.

# 77
  • София
Ха-ха. В сайта на нова тв естествено са се "похвалили", че първи епизод на предаването е отчел "значителна преднина пред конкуренцията". Grinning  Че са пуснали и нагледно някакви данни, белким да не решим, че си измислят:

https://nova.bg/accents/view/2024/06/04/458152/стартът-на-новото … -българския-ефир/

Дообре. Нормално е премиерата да се гледа, ще видим натам. За мен е скучно.

Пускам и другата гледна точка - https://www.actualno.com/showbusiness/pokazvane-na-egn-ta-podpis … news_2235190.html

Критикуват предаването, че е показало "разпространяване на лични данни - ЕГН-та и подписи, липса на правила и не особено интересен сценарий", въпреки заявката за нещо уникално и невиждано.

# 78
Скучно, ама много скучно, а имах големи очаквания (затова не подхождайте с очаквания, казват!). Слушам го за фон, просто защото имам свободно време и часът на излъчване при мен се пада на обяд.

# 79
А, невиждано. Joy
Хората отдавна познават психологията и... врачуването. Joy
Та, невиждано, нечувано, колко да е. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Тъй, тъй, хората са го казали - не ходи за прехвалени ягоди с голяма кошница. Sunglasses

# 80
  • España
Маги Халваджиян днес бил се похвалил,че снощи най-висок рейтинг е имало новото му предаване.Броят го за успешно,но май повечето коментари,които прочетох не са мвого ласкави.От продукцията на Маги най-ми се гледа Х фактор.
Значи като започнат да си се хвалят ….то “ чупят рейтинги”….”то колко е суперско и същевременно екзистенциално значимо това , което сме направили” ….то “ какъв труд и какво творческа атмосфера “…то “хората не си дават сметка….”……пък ние сякаш сме на друг канал ! Малко като вица : “ Вечерям си в кухнята , а от хола изведнъж започва взривяваща и разтърсваща музика; викове ; плач; вопли…..викам си…..апокалипсисът ли дойде , бягам да видя , а то……на малката булка и паднала тавата с ориз “ !

# 81
Слезли са на земята със сигурност, шоуто им няма очаквания успех. Скучно е и едва ли има зрител, който да не го потвърди.
Всеки търпи провал в някакъв момент, нормално.

# 82
Номер 1 ми мяза на илюзионист

# 83
Приключих още вчера това шоу. Страшна тъпотия. Около мен хората също не го харесват и гледат.

# 84
  • Пловдив
Аз ся пускам...първото дето забелязах е колко се е вталил Геро Simple Smile

# 85
направил си е бариатрична операция. Радвам се за него Hands Plus1

# 86
Доста аматьорско излезе това предаване. Laughing Все едно са казали на един клас да направят някаква игра в училищната зала. Малко кубчета, налепени кръгчета на пода и сгънати флайъри, опа "паспорти". И като стана дума, любима ми е ситуацията "Опааааа". От всички думи, които можеха да използват, точно така да го кръстиш трябва да си страшен гений. Laughing

Личи си, че са им казали на Халваджиян "намерете нещо да запълним времето през лятото, но да е за без пари". И тука говоря за концепцията, дори не за спъването на участниците. То е ясно, че няма предаване в БГ, което да плаща щедро на участниците. Няма много стъпки, които да позволяват увеличаване на парите, даже напротив. Трябва само да рискуваш, за да вземеш нещо сериозно и то при кръгът с роднината.

И аз очаквах както мнозина, че идеята ще е доста по-интересна и позволяваща разсъждения, а не "аз съм Иван от Варна" и налучквай (не че на много хора беше трудно да се разбере).

Мислех, че ще е по-скоро тип да има един-двама човека и изброени 10 професии и да стават дебати, да има въпроси и отговори, те да се опитват да мамят участника, а той да елиминира по една професия на кръг, докато накрая останат 2, като всеки кръг може да залага определена сума на отпадналите професии или нещо подобно.

На такъв заспал формат поне водещият трябва да разведрява и импровизира, че да държи интереса. Ама Геро е доста вдървен, даже ми е нетипично вдървен. Май и той отбива номера, за да отминат записите.

# 87

Откога “юрисконсулт” се пише юрисТ-консулт?

# 88
Ще си останат с рейтинга за първи епизод. Нещо ново - нормално да пуснеш да видиш. Аз лично минах на "Кой да знае" като гледам ТВ вечер и съм си доволна. Даже ме хвана яд, че понеделник изпуснах Пелтеков и Ненков, за да гледам тази тъпотия.

# 89
Пропуснала съм първия епизод. Само един ли е излъчен до сега, къде мога да го гледам?

Общи условия

Активация на акаунт