“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 043
  • 179
  •   1
Отговори
# 15
От вас разбрах,че е Геро.Толкова е отслабнал,последно във Вина го гледах.Мислех че е някой нов водещ.Дано не се лигави много,мен ми е интересно какви засукани професии ще избират.
Определено ще се лигави. Визията не ме дразни, ако ще да отслабва. Но да се научи да говори, защото има претенции и да е актьор. А във "Вина" не му се разбираше какво говори. Освен скороговорката и говорните дефектни, замазва думите, а и има някаква пловдивска редукция... неудареното "е" винаги отива в "и". И в Капките съм чувал как казва "гласувайти на идяняйси... (11ххх)", ужасно. И е с претенции за театъра и киното.  Неподходящ е за водещ. А относно телосложението, не е виновен. Явно прави опити да отслабва.
Очевидно Глобал вижън (Халваджиян фемили) са купили този формат за България, не разполагат с кой знае какъв антураж от водещи... Зуека изчезна в Испания, Мария Игнатова беше довчера в Един за друг, остават им Ненчо (дето води Сделка или не), Рачков, Геро и още един двама лигльовци от Господари на ефира, това е.

Но предполагам, че самото предаване като съдържание е интересно.

# 16

Освен скороговорката и говорните дефектни, замазва думите, а и има някаква пловдивска редукция... неудареното "е" винаги отива в "и". И в Капките съм чувал как казва "гласувайти на идяняйси... (11ххх)", ужасно.

Русенска Wink

Аз Геро много си го харесвам и всичко му разбирам. Браво че отслабва, и макар да е добре за здравето му, имам чувството, че отслабвайки пълните хора губят от чара си.

# 17
Звучи с интересна концепция, но ще видим как е като изпълнение...
Ще разберем още от първите епизоди.

# 18
  • София
Благодаря за труда.
Гласувах с колебая се, но след като прочетох първия ти пост, за съжаление ще се откажа.
Пише всяка делнична вечер, т.е. явно мислят да откарат цяло лято, което е абсурдно. Дори и само Юни и Юли да е (защото Август се води за 'мъртъв месец') без мен, защото на 14 юни започва европейското първенство по футбол, така че няма място за риалитото.

Дано да е добро и да ви хареса.

И приятно изкарване в темата.

# 19
  • Другата България
Това с ЕП ще разколебае и мен вероятно.
Изобщо не го предвидих, а го чаках това шоу с нетърпение.
Ще опитам да ги съвместявам, но се съмнявам да успея.

# 20
Цитат
Определено ще се лигави. Визията не ме дразни, ако ще да отслабва. Но да се научи да говори, защото има претенции и да е актьор. А във "Вина" не му се разбираше какво говори. Освен скороговорката и говорните дефектни, замазва думите, а и има някаква пловдивска редукция... неудареното "е" винаги отива в "и". И в Капките съм чувал как казва "гласувайти на идяняйси... (11ххх)", ужасно. И е с претенции за театъра и киното.  Неподходящ е за водещ.
Както в повечето професии,отдавна куцо,кьораво и сакато е актьор,водещ,някаква звезда.Преди десетилетия във ВИТИЗ (тогава) не приемаха кандидати с диалект.По онова време са кандидатствали 200 човека  за 1 място.Преди няма и десет години казваха,че вече са двама кандидатите за едно място.Слаба работа.

# 21
  • София
Вие вероятно не сте го виждали Геро как се държи в театъра. Направо е ужасен ( и не говоря за актьорската игра).

# 22
Да, потвърждавам.

# 23
  • Sofia
И аз не му разбирам често какво говори 🤨
Не ми допада като водещ.

# 24
  • Враца
Вие вероятно не сте го виждали Геро как се държи в театъра. Направо е ужасен ( и не говоря за актьорската игра).

Разкажете повече.

# 25
  • София
Била съм на две негови представления по време на които звъннаха телефони. Факт- не е приятно, не е възпитано и изобщо не е ок, обаче неговата реакция за мен беше ужасна. Спира  рязко представлението. Застава отпред, започва да вика, да се разправя с публиката. Казваше вдигни, бе, вдигни, няма проблем, ще те изчакаме. Не мога да ви опиша какво неудобство се четеше в очите на партньорите му. За мен е невъзпитан, агресивен и не може да се сдържа.

# 26
Била съм на две негови представления по време на които звъннаха телефони. Факт- не е приятно, не е възпитано и изобщо не е ок, обаче неговата реакция за мен беше ужасна. Спира  рязко представлението. Застава отпред, започва да вика, да се разправя с публиката. Казваше вдигни, бе, вдигни, няма проблем, ще те изчакаме. Не мога да ви опиша какво неудобство се четеше в очите на партньорите му. За мен е невъзпитан, агресивен и не може да се сдържа.

Точно пък това с телефоните дразни почти всички артисти. Говорил съм с хора от нашия малък градски театър, които не са известни и също са казвали колко е досадно, когато си влязъл в роля и си се съсредотичил в представлението и да вземат да се чуват телефони и хора да почват да си говорят. Едва ли и по големите театри ще им е приятно.

Просто Геро като достатъчно известно име, може да си позволи да спре всичко и да направи забележка, докато на други артисти да им е неудобно и си премълчават. Изключването на телефона е едно от малкото неща, които се изискват от публиката. Щом си отишъл на театър / кино / друго културно събитие се очаква поне това да направиш, не е ракетно инженерство. А българинът, ако не го посочиш с пръст, ще си кара както си знае. Игнорираш го всеки път и всеки път ще си идва с включен телефон без да се съобразява.

# 27
  • София
Ммм да, сигурна съм, че това много ги е впечатлило и са си взели забележка...

# 28
На всички ни е ясно, че е неприятно с включен телефон в театъра и без да сме актьори. Нали правим разлика между направена забележка с "моля" и нормален тон, и селски крясъци и слизане на ниво по-ниско и от на нарушителя. 🤭

# 29
Ще го видя как е.

Общи условия

Активация на акаунт