“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 136
  • 179
  •   1
Отговори
# 90
Пропуснала съм първия епизод. Само един ли е излъчен до сега, къде мога да го гледам?

Нова плей, но не си губете времето, ценно е.

# 91
  • София
Пропуснала съм първия епизод. Само един ли е излъчен до сега, къде мога да го гледам?

Три епизода до тук. В Nova play.

# 92
Супер тъпо е това предаване. Дори и да се стараеш да познаеш в първи кръг, втори са го направили така, че да ти вземат парите.

# 93
Колко му е ,да изфабрикуват една такава снимка за "доказателство " . Joy

Този Жори Joy е от София ден и нощ

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 20:19 от me_for_president

# 94
Жори Руменов от София-ден и нощ (номер 6) къде се затри?
Студент по медицина се оказа, че е.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 20:37 от diziler

# 95
  • Sofia
Каква роля имаше там?
Видя ми се познато лице,но не се сетих от къде 🤔

# 96
Върнах си първи епизод. Е, по-тъпо нещо не съм гледала! Семейни войни е по-интересно от това! Нормално е първи епизод да има рейтинг. Искам да им видя рейтинга след седмица-две, когато хората започнат да гледат едно и също. Пъъъълна скука. Изобщо не може да се конкурира с Кой да знае.

# 97
Каква роля имаше там?
Видя ми се познато лице,но не се сетих от къде 🤔
Лазар, гаджето на Стела. От 208 до 573 еп Wink (с леки прекъсвания)

# 98
Гледайки няколко епизода установих следното:
Следват предварително установен "матричен модел" на база облекло/визия.
2-ма са типични представители на професия Х(и дете би ги познало)
3-ма са смесени, къде по-трудни, къде по-лесни за познаване
3-ма Не кореспондират с професия Х.

* Разбира се, като зрители не виждаме Х или У детайли, което в случая прави и по-трудно за познаване, макар понякога и камерата да дава определни ъгли, които обаче траят едва няколко секунди...

* На хартия познаването на роднината изглежда (уж) по-трудно, но всъщност не е така!
Майка-Баща, Брат-Сестра, Баба-Дядо
В повечето случаи почти половината автоматично отпадат(поради възрастови особености)
Така остават около 4 възможности, половината от които и нямат нищо общо (визуално) с роднината.
И това го казвам като зрител.
На терен нещата биха били дори още по-предвидими, имайки повече обхват и т.н.

# 99
  • София
Според мен пък при нас е по-лесно, защото ни дават близки кадри на лицата им и човек може да сравни с роднината.

Сега пускам епизода, трима от тях ги знам - Анна-Мария е известна с простотиите си, участвала е и в Черешката, Ники, пък е участник от Един за друг. Третата е Боряна - бели денс, гледала съм я няколко пъти по събития, но не с бели денс, тя прави и светлинни шоу програми на класическа музика.  Участва и в България търси талант.

# 100
  • Sofia
Менталистът добре се справя.

# 101
Много добре се справи мъжът от Бургас. За първи път да видя участник да мисли разумно и с изключване да успява да елиминира професии. Можеше и всичките да ги уцели. Сега за роднината си идва налучкването. Едва ли ще видим някой да го познае от раз и да си удвои сумата.

# 102
  • Sofia
Загуби

# 103
Еее много кофти.  Ама и някак нередно, да участват лица с n на брой корекции.

# 104
Толкова очевидна беше приликата. Язък.
Устни, брадичка, стойка. Тайнствената роднина дори с гръб към сестра си заемаше почти една и съща поза с нея. Пфуу, как се прецака този участник.
Хванах предаването накрая, но беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт