“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 258
  • 179
  •   1
Отговори
# 105
Ееееее, изложи се накрая.. Как ще избере тази коригираната при положение, че на клипът с бели денсинга я дадоха номер 5 с почти същата визия като сестра и.. Този път не беше толкова сложно това с роднината , можеше да удари тези 48 к. Язък за чудесния първи кръг.

Това предаване не стига, че в декори е за жълти стотинки, ама и никакви пари не дават. Цяла златна мина е за Нова.

# 106
Тази с тунинга беше като с гумена маска. Всеки би могъл да й е сестра.

# 107
Joy Абсолютно.

# 108
Анна-Мария и тя участваше в "София-ден и нощ".

# 109
Има нещо недомислено в тази игра. Все пак става въпрос за живи хора с чувства и не върви да се изцепиш например: "Номер 2 е трътлест и кривокрак, затова лицето Х му е татко, понеже и той е със същата структура." Аз например и в тяло ги гледам, за да се ориентирам. А днешният участник само смотолеви, че сестрата била с тънички устни и прозвуча някак грубо, погледнато отстрани, нищо че беше така. Тъй че няма как да бъдат многословни и да разсъждават на глас отгатващите без да рискуват да обидят някого. И водещият трябва да е голямо перде от рода на оня Дидо от Семейни войни, та като не е интересно, поне да има кодош, като предупредят участниците да не го приемат лично...

# 110
  • Sofia
Да,доста нетактични глупотевини  изговори.
Жените с тънки устни били опасни 🤨

# 111
Има нещо недомислено в тази игра. Все пак става въпрос за живи хора с чувства и не върви да се изцепиш например: "Номер 2 е трътлест и кривокрак, затова лицето Х му е татко, понеже и той е със същата структура."
Е онзи ден имаше един дето каза, че за да си крупие, трябва да си по-млада, красива и обиграна... от тази 30-годишната, която е пред него. Изобщо... всички са едни тактични и дипломатични Grinning

И се въртят едни и същи муцуни навсякъде. Вече двама души участваха от София-ден и нощ, двама от Хелс Китчън, че и от Един за друг

# 112
Тази митничарка е много неадекватна Trollface

# 113
И мисля, че Геро не я хареса нещо. Joy

# 114
Геро яко си държи езика зад зъбите тази вечер. Laughing

# 115
Днешният епизод , отново ме убеди колко нечестен е животът.  Тази особа с ужасна игра взима 14 к. А пък мъжът от вчера с познати почти всички професии  в първи кръг, не прибра и стотинка

# 116
Тази участва в Сделка или не преди време.
Има хора, които обикалят всякакви формати с цел печелене на лесни пари.

# 117
И в Биг брадър е била

# 118
Ето това беше най-добрият епизод на това предаване. За първи път ми беше забавно, а не суховато. Ако повечето участници го приемат на майтап това шоу и се дразнят с Геро, може и да станат нещата.

Тази митничарка откровено се гавреше с правилата и как жокерите няма никаква полза от тях Laughing Разби сценария на Геро и това го дразнеше, а мен радваше. Но да, парадоксално е че точно човека дето нищо не познаваше си тръгна с голяма сума, докато многото други дето анализираха, накрая си тръгна с шепа монети едва ли не.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт