Местене в друг град

• 4 017
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
  • Между гори и планини
Ние се преместихме преди 7 години от голям град , в малък , зелен, насред природата. Дори съм в село до малък град. От Варна до село в Еленския балкан. Търново ни е на 45 минути с кола, ако ми залипсва град, в Елена има всичко. Преди това дъм живяла и в София и в големи многомилионни градове по цял свят. Последните години са ми прекрасни сред природата. Имам приятелка която дойде и от вкъщи под асмата на двора си работи хоум офиса. Правехме си разходки и сутрин и вечер.

# 46
  • Washington,USA
Аз предлагам Македония. Близка до България, близък език.

# 47
  • София
И безкрайно обичат българите😅😂

# 48
  • Washington,USA
И безкрайно обичат българите😅😂

Има, наистина, хора, живеещи там, които харесват България. Аз съм ходила веднъж и никой нищо не ми е казвал.

# 49
  • Враца
Ходили сме в Македония преди 7-8 години. Но сега не е същото със сигурност. В момента не бих отишла, настроенията са много негативни.
Както и да е, темата не е за това Wink

# 50
  • София
Е, аз не бих се преместила в страна, където доста голяма част от населението е негативно настроена към бъгарите. Това не е като да отидеш на почивка или на гости за някой друг ден.

# 51
Препоръчвам ти градове като Велико Търново, Троян, Стара Загора. Много красиви и с жива икономика.
Троян много ми харесва.
А Габрово?

# 52
В Габрово са много пресметливи Simple Smile

# 53
В Габрово са много пресметливи Simple Smile
Къде в България не са?

# 54
  • Между гори и планини
Горна Оряховица е много хубаво градче. Много зелено, живо, има всички необходими големи вериги магазини и хубав център. Не е презастроено и има къщи с дворчета. На една ръка разстояние е от Търново. Нито прекалено малко градче, нито много голямо. Търново е град за кози, неудобен както пеша, така и с кола....

# 55
Покрай Търново, сетих се за Елена. Кокетно градче.

# 56
  • Между гори и планини
Покрай Търново, сетих се за Елена. Кокетно градче.
Да, аз съм тук 😊 По- скоро в малка махаличка . Зелено, спокойно, пия си кафето на двора и се радвам на цветята.

# 57
  • София
😂 😂 😂 Град за кози... Не е лъжа, на вс итгоре за мен е прекалено пренатъпкан за толкова малък град... Прекалено туристически за мен.

# 58
Много обичам да пия кафе в града за кози.
Винаги като пътуваме София- Варна, спираме за почивка на Търново.
Някак си величествен град ми е...

# 59
  • Между гори и планини
За пиене на кафе на някоя тераса става. За живеене обаче е ужас. Лятото като се напече този камък е ад, зимата когато се заснежи и заледи също. Нито парк като хората има, съседите си гледат в балконите, един връз друг. И като видиш Царевец и си видял всичко.

Общи условия

Активация на акаунт