Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 110
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
Така е, никой на първат среща не започва с думите "ми търся си жена да живеем на село".

# 76
Напротив, такива неща именно впоследствие се разбират. Гледаш го, дошъл в града, работа, квартира, всичко точно и като понапредне връзката ви няколко месеца, той заговаря за връщане на село. С теб, понеже, нали, двойка сте, трябва да сте заедно.

Аз имам и обратния пример. Преди години имах едно гадже, живееше на село и то доста далеч от моя град. Още в началото ми заяви, че мисли да се премести в моя град по нататък. След няколко месеца ходене на гости и връзка от разстояние ми обяви, че той нямало да дойде в града. Или аз да съм отишла при него или край.

Колкото до автора , не знам защо се измъчвате и двамата. Тя ти е казала, че не е щастлива с теб..

# 77
Напротив, такива неща именно впоследствие се разбират. Гледаш го, дошъл в града, работа, квартира, всичко точно и като понапредне връзката ви няколко месеца, той заговаря за връщане на село. С теб, понеже, нали, двойка сте, трябва да сте заедно.
Може и така да е. Аз не разбрах много историята от първия пост, честно. Мислех, че той си е живял на село, а тя в града.
Хем не му се плаща квартира, хем бил на квартира. Направил е компромис и са в града, ама нали и той там живее от две години? Или след намирането на булка се подразбира, че трябва да се върне в семейната собственост? И защо майка му прави драми, че е изоставена, при положение, че той вече се е бил изнесъл и преди момата?

# 78
  • Deutschland
Е как защо? Защото се е появила съперницата.

# 79
Мислех, че той си е живял на село, а тя в града.
Хем не му се плаща квартира, хем бил на квартира. Направил е компромис и са в града, ама нали и той там живее от две години? Или след намирането на булка се подразбира, че трябва да се върне в семейната собственост?
Доколкото разбрах - преместил се е в града, запознал се е с нея, след някакъв кратък период решава , че е време да се връща на село, водейки и нея.
Колкото до изречението с намирането на булка - май този тип мъже точно така разсъждава - излиза от родното място, за да намери булка, а като намери, я довежда в бащиния дом.

# 80
Голямо дърво тогава, ако е така.

# 81
А тя като ти казва, че не е щастлива с теб, какво ти обяснява? Защо не е щастлива? Какво правиш/не правиш? Според нея.
А ако чак толкова не е щастлива, защо е с теб? Питал ли си?
На мен някой ако ми каже, че не е щастлив с мен, ще се разделя. Нека да ходи да си търси щастието другаде. Няма проблем. Всеки е свободен в крайна сметка. Или аз като не съм щастлива и съм направила всичко възможно, ама няма ефект, пак се разделям. Какъв е смисълът да се стои нещастен в някаква връзка? Още повече, че нямате и деца.

# 82
Мислех, че той си е живял на село, а тя в града.
Хем не му се плаща квартира, хем бил на квартира. Направил е компромис и са в града, ама нали и той там живее от две години? Или след намирането на булка се подразбира, че трябва да се върне в семейната собственост?
Доколкото разбрах - преместил се е в града, запознал се е с нея, след някакъв кратък период решава , че е време да се връща на село, водейки и нея.
Колкото до изречението с намирането на булка - май този тип мъже точно така разсъждава - излиза от родното място, за да намери булка, а като намери, я довежда в бащиния дом.

Това е стара отколешна традиция, и много от животните така правят. Отиват, намират си партньор, и си се прибират. То иначе на село щеше да е доста кръвосмесително положението , ако не излизаха да търсят някъде другаде моми.

# 83
Помак или турчин?????? Определено!!Само при тях ги има тия закони .

# 84
Животните не строят прогимназии и не водят партньора в чуждата, макар и бащина къща.

# 85
Гледаш го, дошъл в града, работа, квартира, всичко точно и като понапредне връзката ви няколко месеца, той заговаря за връщане на село. С теб, понеже, нали, двойка сте, трябва да сте заедно.
Е какво като е село? В село с плодородна земя ако се занимаваш със земеделие, се вадят повече пари отколкото в града. Комбайнер, тракторист, агроном, и т.н. Имам пък един приятел учи някакви винени технологии от града отиде на село някъде по Петричко технолог във винарска изба при отлични условия. По селата край пловдивско пък имат всякакви градини, черешови, прасковени, лозя, и т.н.
Като ти залипсва града и искаш да идеш на театър примерно, палиш колата и за половин час си там.

Разбира се, трябва да е кадърно и амбициозно момчето, а не да живее у майкини си.
Но и момата кой я знае каква е и откъде е. Ако е в града на квартира само за да не си е у нейното село, и работи някъде продавачка за 1000 лева, честно казано едва ли ще й е по-добре в града. Освен за да си намери перспективен гражданин, други предимства може и да няма.

# 86
Лошо няма да е на село, но да си хване жена дето и нея си я влече.

Имахме съученик, който от 11 клас си искаше да си развива селскостопански бизнес. Имаше къща на село и земи. Чудеше ни се на мечтите и разговорите - пътувания, образование, голям град. Остана си в малкия град, разви си бизнеса. Хвана си жена, която му роди деца, не работи, и вечно са отгоре на масите - кИчеци, гюбеци...
Сигурно е имал (и сега ) повече пари от всеки в компанията, която бяхме. Което не значи, че някое момиче е искало да е с него, нито той искаше жена, мечтаеща за образование. Имаше си план, критерии и всичко е хепи енд. Ама трябва да знаеш какво искаш.

# 87
Това беше едно от нещата , следващото е приятелката ми с която през ден се караме , основно за това че не съм ставал за нищо и все натяквания колко нещастна била с мен и как нищо не мога да и дам , а колкото и да се старая все е нищо колкото и да искам да спася връзката , все отговорите и са нещастна съм а сега можех да съм еди къде си и да имам деца. Мазохист съм си аз това го знам , как мога да я спася… А и по горе на коментара чувствам се зле  заради отношенията с приятелката ми не че съм в града
Ето това ми се струва много важно.
Какво иска тази жена да й дадеш? М? Какви очаквания има и защо не си тръгне, щом е нещастна и има маса други възможности?
Да ти кажа сега, ако на мен някой ми каже, че не ставам за нищо, какво ще се случи: Ще е точно ПОСЛЕДНИЯ път, когато общувам с този човек!

# 88
Е за 6 месеца надали щеше да е еди къде си или да има деца... Разбирам 10г. да и е изгубил...

# 89
Тя не иска със снахата, иска с дИтетУ, което я забравя, за да отиде да живее с нищо и никаква си новопоявила се.
При жива майка! 😁

Общи условия

Активация на акаунт