Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 062
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
Да не би матракът да е натъпкан с твои дрехи, че трябва тя да стане от леглото, за да си събереш багажа?

# 256
Не, така си ги държи по принцип, разхвърляни на леглото отгоре.

Абе то е ясно, че е измишльотина и, че авторът ще си тръгне само с бой, ама какво да се занимаваме повече...

# 257
Преди доста време, има 3 години със сигурност, се бях разписала с един момък и тогава си говорихме дали такива шашави теми като тази са пързалки, или хората наистина са толкова зле. И той каза, че хората са даже по-зле и голяма част от темите са си реални, просто авторите им не са на център. Аз бях на мнение, че са пързалки.
Е тази тема определено звучи реална. Реално луда.

# 258
Темата си е точно тип "пернишка трагедия" - скандали, обиди и любов.

# 259
  • София
Тези двамата, освен токсични, са си сменили и половите роли. Той реве като женичка, че е нахулен, тя се сеща колко го обича, като той е на вратата. Не можеш да разделиш хора, които напълно се заслужават един друг.

# 260
  • Далечният изток
И кво стана после, авторе? Леглото ви сдобри?
До следващия път...

Любов ли бе да я опишеш... Rolling Eyes

# 261
А за прането бяха само две неща нямаше друго стига с тва пране и вие … 😃Днес тръгнах да си събирам багажа и седна на леглото от горе и почна да ми обяснява че ако е друга няма да ме търпи и едни и същи неща , казах и да стане за да си събера нещата така и не стана , после прегръдки и целувки, и ми каза че колкото и да я ядосвам ме обича .. иначе ми е казвала да си ходя ама като почна да си оправям
нещата не ме оставя

Леле, аз сигурно сама щях да те бутна от стола през терасата. Така да мразя такива табиети - да си свали някой две неща от прането, което някой друг е изпрал, да си измие чиния от мивката, защото няма чисти, и да си изпържи няколко яйца за себе си, защото няма ядене, ама иначе, като има чисти чинии, взима от чистите, които някой друг мие, яде от яденето, което някой друг е сготвил... А и дрехите върху леглото... Май повечето ти багаж е при мама и си отишъл в квартирата с една торба дрехи, които си държиш по леглото.

# 262
А майка, ако разбере как се държат с него, ще дойде с първия влак да си го прибере женицата.

# 263
Лоши жени.
Да се върнем към въпроса в първия пост - как да води бъдещото дете на майка си, като гаджето не иска да ходи на село.

# 264
Еее, до обиди стигнахме!
Ами не са идеални хората, един с едно греши, друг - с друго. Пита момъкът за съвети, разказва ситуации, а тук с бутонките го посрещнахте.
Да, има си кусури момчето, момата също, но явно и двамата искат да продължат заедно. Съветът ми е да си изяснят претенциите един към друг и да се опитат да ги изпълнят. Примерно той категорично да заяви, че няма да търпи обиди и непрестанни крясъци, но и да си даде сметка с какво ги предизвиква.  Няма как да получи уважение с детински рискови прояви, че и да се репчи, че така бил решил. Щом искаш да си мъж, дръж се като такъв. Кажи си какво не харесваш в отношенията помежду ви (за село и мама изобщо не споменавай 😃, няма да те огрее), тя да каже за себе си и опитвайте да изглаждате противоречията. Няма да е лесно, на никой не е.

# 265
Ама те още ли не се изясниха,кой какво иска и какво ще правят?Ние тука 18 страници изписахме!

# 266
Сега последния ни скандал сериозен е.. слушайте за какво говорим.. Имаме простор на терасата и съм се качил на стол да сваля 2 неща , вместо да сваля въжета на които са проснати , ии от там се почна не можеш една въжета ли да свалиш защо се качваш на стол от 10 етаж , викам и така съм преценил не съм първи клас че да се пазя да падна. Вика , как така си преценил с тва се оневиняваш ли в чужда къща няма да правиш така , почна да ме обижда пак че
за нищо не ставам ни за приятел ни за човек че
нищо не съм правил , боклук съм бил блъска постоянно вратите .. Тва няма ден в който да не ме захапе искала да имам като нейния ум бръснач да мисля като нея .. не знам аз не мазохист ами нз какъв съм …… На моменти ми е писвало обаче не ми се е искало да оставам сам защото 6 год не съм имал сериозна връзка , и нз дали няма да остана пак сам , всеки път ми натяква че защото съм еди къв си еди що си за това съм сам толкова години и ако е някоя
друга няма да ме търпи и седмица ,
Мазохист си явно. Как търпиш някой да те обижда, а ти си трайкаш? Уважавай се, за да те уважават. Престани да се държиш като нищожество и няма да бъдеш третиран като такъв.

А това със стола, нарочно я провокира ли, не разбирам защо би направил такова нещо?

# 267
  • София
А за прането бяха само две неща нямаше друго стига с тва пране и вие … 😃Днес тръгнах да си събирам багажа и седна на леглото от горе и почна да ми обяснява че ако е друга няма да ме търпи и едни и същи неща , казах и да стане за да си събера нещата така и не стана , после прегръдки и целувки, и ми каза че колкото и да я ядосвам ме обича .. иначе ми е казвала да си ходя ама като почна да си оправям
нещата не ме оставя

Виж какво, момко, ако се челастрите добре (сексът върви, демек), а явно е така, щом е с теб, остави да я води с нейния бръснач нож. Ти я слушай повечко. Ехеехй, така що връзки са оцелели.....

В една съседна тема го казаха днес точно - трябва да има физическо привличане и.....взаимно удоволствие. Иначе, ако ще и Айнщайн да си, все тая.

Пък децата ви ще бъдат умни като нея и издръжливи като теб! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт