Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 059
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
Той може да реши и да бръкне в контакта - голям човек е, така е решил.

# 211
  • София
Ми да, ако ще и с ножа да бръкне в контакта. Тя какво ходи по него и нарежда? То пък много умно да се изтъкваш, че знаеш как да свалиш дрехите. За мен това са много обтегнати отношения. Не мога да живея с човек, който си избива комплексите на мен.

# 212
  • Washington,USA
Остави я тая богомолка, човече.

# 213
Дори да е инфантилен и да не мисли за евентуални инциденти жената няма никакво право да истерясва и да го обижда. Наистина тя е типичен нарцис - хваща си момче от село, барманче, това не умеел, за друго не се сещал, за да си избива комплексите върху него и си мисли, че е нещо повече. Ако беше нещо повече, щеше да си хване друг мъж, който е нещо повече, ама не е.
За максимум седмица се разбира един човек схватлив ли е, оправен ли е, какво работи, какви са му мечтите. Тя умишлено е тръгнала с него, за да го "поправя". Той е на 26 години и е такъв, какъвто е, друг няма да стане.

# 214
  • Washington,USA
Дори да е инфантилен и да не мисли за евентуални инциденти жената няма никакво право да истерясва и да го обижда. Наистина тя е типичен нарцис - хваща си момче от село, барманче, това не умеел, за друго не се сещал, за да си избива комплексите върху него и си мисли, че е нещо повече. Ако беше нещо повече, щеше да си хване друг мъж, който е нещо повече, ама не е.
За максимум седмица се разбира един човек схватлив ли е, оправен ли е, какво работи, какви са му мечтите. Тя умишлено е тръгнала с него, за да го "поправя". Той е на 26 години и е такъв, какъвто е, друг няма да стане.

Да направо ще му изяде главата.

# 215
Както казах и аз по-напред в темата. Явно и тя не е много вървежна.

Ама на автора се чудя повече (хайде тя може да чака друг клон да хване). В началото описан проблема за майка му и бъдещите децата, които ще ходят при баба си само с него, а то се оказа, че има други проблеми на дневен ред.

Те не се понасят, той за децата мисли. Това толкова да нямаш преценка над ситуацията...

# 216
Не сте ли срещали хора, семейни или просто партньори, които са непрекъснато в стил спор и кавга - викове, епитети разни, караници, тотално изтещяване и от двете страни...
И си карат така години наред. Сякаш да си вдигат адреналина е единственото нещо на света, заради което си струва да са заедно.
А младежът, че не е пораснал, е още един катализатор на напрежението.

# 217
Скрит текст:
За максимум седмица се разбира един човек схватлив ли е, оправен ли е, какво работи, какви са му мечтите.
Скрит текст:
Тя умишлено е тръгнала с него, за да го "поправя". Той е на 26 години и е такъв, какъвто е, друг няма да стане.

ЛГ затова се е натиснал да живеят заедно още преди края на първата седмица, да няма как да го разкара след това Stuck Out Tongue Winking Eye И оттогава прави сметки как ще води нероден Петко на майка си.

Темата и нейният дух подозрително напомнят на другата, в която след дълги 10 години на 18 април миналата година момата най-накрая успяла да изгони съжителя си, който не я одобрявал, не одобрявал майка ѝ, домакинските умения, работата, заплатата и характера на момата, но се натискал, щото иначе коя щяла да го вземе.

# 218
Да, напомня. И този се е нанесъл при нея.

# 219
Може ли линк към другата тема, че не мога да вържа звук с картина? Иначе и на мен ми се струва, че селският момък се натиска да е в града при оптимизирани разходи за покрив, че на село няма нищо за секс, а сега може да се оглежда за друга мома зад гърба на гражданката.

# 220
Онзи с екзистенциалния въпрос наистина ли е важно собственото жилище при младите и наивни 44 годишни ергени, които се мъчат да излязат на среща с жени на средна възраст, т.е. 33-годишни жени.

пп намерих https://www.bg-mamma.com/?topic=1648874

# 221
Хахахаххаха шИ умрЪ Joy Joy
Много добро резюме
Kissing Heart

# 222
Но това му е втората тема. Първата беше по-култова. Казва се "Къде сбърках?", някой, ако може да я сподели, защото аз не знам как през телефон.

Там се чуди къде е сбъркал като е чистил, готвил, и само по 6 месеца, година е оставал без работа, докато жената и майката си изплатили апартамент. Пък тя даже не била добра домакиня и НЕ ГОТВЕЛА!!! 😂😂😂😂

# 223

# 224
  • Washington,USA

Не сте написали нищо?

Общи условия

Активация на акаунт