Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 068
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
Реално част от самочувствието се гради именно от хората, с които си заобиколен. А с какви хора се заобикаляш зависи от това какво можеш и вършиш.
Много са ми странни този тип хора като автора - оплаква се, че околните се държали лошо с него, защото е направил нещо тъпо, после направил друго нещо тъпо, после трето. Това е чиста проба предизвикване и после охка и ахка ама защо другите се държат лошо с него.
И сега в тази конкретна ситуация. Не можа ли просто да свали въжето? Ами всъщност, не е могъл, защото тогава няма да има възможност да се изрепчи как не бил първи клас. И виновната е жената, разбира се.

Още по-чудно ми става, че жертви именно на такива манипулации го защитават.

# 196
Може и да е могъл да свали простора.

Но никой няма право да нарича някой друг "боклук" и после да твърди, че го обича. Това е токсично! Това е манипулация! Това е нарцистична токсична манипулация!!!

# 197
Принципно е.
Де факто манипулативните токсични нарциси лъжат околните какво става в дома им. И много обичат, когато те сами се издънят видимо, да обясняват какво пък толкова, не е важно, пък другият ехей, какъв скандал с обиди вдигнал за такава дреболия.

# 198
Да се качи на стол на терасата и то на десетия етаж може да хрумне само на малко дете. И точно затова си има закони децата да не се оставят вкъщи без надзор. Тази жена партньор ли има, или ѝ се налага да гледа малко дете? Ако всеки ден и сервира изпълнения като това със стола, нормално е тя да крещи и да блъска. Обаче не, в нея бил проблема, чак и на психолог иска да я води.

Той знае най-добре, на него нищо не може да му се каже. Само дето няма логично обяснение защо се е качил на тоя стол. Също и приятелката му, и тук във форума му се каза, че барман не е професия за цял живот, но той и на това се изрепчи веднага с това колко пари вадел. Така разсъждават децата, сори. Няма да го търпи дълго тази жена.

# 199
  • Washington,USA
Бий и шута.

# 200
  • София
Явно и двамата ги е страх, че друг няма да ги търпи, и затова стоят с нищожество/някой, който ги смята за нищожество.

# 201
  • Далечният изток
Ами аз не се учудвам, защото той е израснал с такъв модел - властна майка, която най-вероятно по същия начин обижда баща му, и баща, който стои, трае, не върши нищо, щото жена му проклета, но пък оправна. И за автора това е нормата в едно семейство. Но пък от друга страна хем знае, че така стоят нещата в едно семейство, хем пък не му харесва с него да се държат така.
Ами приключвай. В тази връзка сте жена и мъж. Трябва да сте равнопоставени. А не единият да се кара и да хока, другия да му се репчи. Вие нито си говорите нормално, нито се чувате, нито се слушате. Само инат, скандали, агресия... Време е да проумееш, че това не са нормални отношения между мъж и жена, нито пък тази жена, която те обижда и тормози, е последната жена на света. От майка си не можеш крайно да се откъснеш, тя ти е единствената майка за цял живот, но жена не е задължително да ти е за цял живот.

# 202
Аз бих добавила, че поне да беше прибрал цялото пране, след като си е рискувал здравето на тоя стол, а не да свали само няколко неща, които на него му трябват.

# 203
А, sorscha ме подсети да питам дали върши някаква домакинска работа или очаква от жената тя да готви, пере и чисти? Щото нали, недоволство може и от това да се трупа.

# 204
Вероятно помага Blush

# 205
Ако всичката я върши така, както прибира прането, май по-добре нищо да не пипа.

# 206
Ама тогава жената ще се изнерви и....

# 207
Авторе, биеш шута на приятелката и отиваш да живееш по-далеч от мама. И по възможност - никакви връзки за известно време. Голям човек си, не се дръж като инфантил.

# 208
Голям човек си, не се дръж като инфантил.

Той Е инфантил. Нормален, адекватен възрастен няма да се качи на стол да сваля пране, вместо да свали въжетета. При това на открита тераса на 10-тия етаж.
Единствено се чудя на тази жена, за чий и е такъв до нея. По-скоро тя трябва да го изгони и да си подреди живота.

# 209
А защо да не го свали от стол? Голям човек е, така е решил, така е направил. Като има претенции как да се свали прането да си го свали тя.

Общи условия

Активация на акаунт