💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 36/

• 33 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Лайк от Керем

И по темата- Керем и бокса

# 136
# 137
  • София
Въпросът на деня - Керем и спортътNature Dizzy

VOGUE Tr x UNDERARMOUR и BÜRSIN /2022/

# 138
Ако има желаещи да гледат събитието от снощи - Cannes Amfar Gala 2024 Sunglasses

Нови/стари снимки на Ханде от червения килим в Кан Simple Smile

Gift Heart

# 139
Честит 24-ти май! Нека жаждата Ви за знания никога не утихва!

Ханде от вчерашнато събитие за мен е комбинация от фея

и кралица
Изключително красива! Отново Ханде направи така, че роклята да заблести, вместо да е обратното. Много ми хареса изборът на прическа и особено много на грима. Допълваха визията й по най-добрия начин. Ако сравня тоалетите на Ханде на Амфар миналата година  и тази, превес има визията й от тази година благодарение на прическата и най-вече на гримът.  Това което видях аз вчера е хармония. Хармония на детайлите във визията, хармония между Ханде и Хакан и най-вече Ханде в хармония със себе си. Излъчването й харесах повече от всичко.
От нея се излъчваше изключително спокойствие. Тя владееше пространството около себе си. Не личеше да има нервност или притеснение. Усмивката и е изключително лъчезарна и естествена. Такава Ханде се радвам да виждам в публичните и прояви!

С нетърпение очаквам фотосесията с Николас Жерардин, който се превърна от най-постоянния последовател в настоящ приятел.😉

# 140
Здравейте! Flowers Hibiscus

Честит празник!

Блести Nature Star

Нося някои отзиви в пресата.

Vanity Fair Италия

Elle Тайланд

New Times Индия

Reuters също включи представянето на Ханде.

Страницата на Амфар в Инстаграм.

"Jamalouki Magazine - една от най-важните и видни референции за мода и красота в арабския свят."

https://www.instagram.com/p/C7WI3HlCg1w/?hl=bg

# 141
Пуснаха още нови снимки от снощи с Ханде

# 142
На Amfar 2024 заедно с Хакан беше и по-малкия му брат - Керим Сабанджъ, който придружаваше приятелката си Кармела Роуз - американска актриса и модел.:

Тоалетът ѝ е топ мода, но на мен не ми допада особено.

"From the runway to the red carpet 🌟 @carmellarose takes center stage in supporting the fight of this mission #amfARCannes"

Обеците ѝ са много интересни:

Арзу Сабанджъ ще има прекрасни снахи - известни, успели, независими, красиви и нежни!

Сними, Flowers Hibiscus абсолютно съм съгласна с теб! Излъчването на Ханде е покоряващо! Усеща се добронамерената ѝ енергия в усмивките, плавните движения, грациозността. Прави впечатление, че и Хакан излъчва същото! Наистина са в пълна хармония!

Въпросът на деня - Керем и спортът

Изобщо не харесвам бокс! Смятам го за съвременен аналог на гладиаторските борби и коридата. Еднакво опасен, зловещ и отблъскващ! Знам за много смъртни случаи на боксьори и не мога да разбера как могат да си причиняват всичко това! Да тренираш, за да смажеш някой от бой! Платени прояви на агресия и жестокост!

Слънчице, Flowers Hibiscus много благодаря за прекрасните отзиви!

Този пост в Инстаграм на Amfar има вече над 32 600 харесвания! Няма други постове на Amfar с повече харесвания от снощната гала!

# 143
Честит празник, прекрасни момичета!
Честито на всички ни - носители, пазители и просветители на българската духовност, култура и изкуство! С почит към братята Кирил и Методий, които ни дадоха буквите - най-невидимия, нематериален, ежедневен, но най-здрав мост между нас. Буквите, които ме правят богата и ме свързват с вас!

Спортът...

професионално предизвикателство

и ежедневна необходимост

Роклята...

червена, ефектна, идейна... 
А как Ханде я носи?
Богиня!

простота и елегантност, нежност, чистота...
Принцеса!

# 144
Помелато също не пропуснаха да се похвалят с Ханде Simple Smile

# 145
Пресата днес:
Керем и Ханде ще стават роднини 😉😎

Стори от Ханде

🦋

# 146
  • София
Както винаги една прекрасна Ханде.

Но аз предпочитам тоалета на Ханде от ELLE Style Awards 2022г.

Керем не е само "бокс". Керем е добър в много спортове.

# 147
Ханде има нов пост в инста.

През очите на Николас Жерардин. Heart Exl

# 148
Той не можа да изчака и 24 часа от събитието 😉

Прекрасна Ханде

# 149
Има нови снимки от Николас  Жерардин

https://www.instagram.com/p/C7W0wSTNvOb/?igsh=MWV3dzBhNGJjMG9teg==

Общи условия

Активация на акаунт