КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 241
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
На черешите пише "нова реколта", кой ли го е измислил...🤣

# 121
  • Русе
На черешите пише "нова реколта", кой ли го е измислил...🤣
Да, това коментирахме с колегата сутринта Joy
В Русе на Липник в 8 часа имаше доста щайги с череши, но всичките до долу бяха оровени. Едно майче с бебе смъква щайги, смъква и се чуди кога са успели да ги преровят всичките. Ми, викам, те пенсионерите в 7 часа са отворили магазина. Пълно беше с пенсионери с пълни колички с череши, компот ще правят. Че на пазара им е 6 лева килото...
При нас на етикета пък пишеше "Цена за деня" и аз затова реших да си купя, да не остана назад. Пък после, като разгледах брошурата, ми, то не било цена само за деня.

# 122
Наистина голям смях с тази "нова реколта"... Може затова набързо да са ги разпродали, че ако са нещо генно подобрени може и като картофи да прорастнат. JoyJoyJoy

От Кауфланд не са осигурили достатъчно количество череши, а кой ги е купил няма значение. Висока си е цената по пазарите и който няма възможност е ясно, че ще тича до Кауфланд рано сутрин.

# 123
Скрит текст:
В 10ч. -череши няма,шампоан с ананас няма,овче мляко ведраре няма,тиган голям няма,последните 3 нямат и етикет.Предлагам им докато си не заредят всички артикули от промоциите да не отварят Grinning Ама иначе ми направили в 100 различни дни различни промоции ,та да се влачиш по 100 пъти на седмица.
какъв е този шампоан с ананас?
От двуседмичната брошура. Не знам дали става за нещо предвид цената,но майка ми обича ананас и искаше да го пробва Grinning
Скрит текст:

# 124
Скрит текст:
В 10ч. -череши няма,шампоан с ананас няма,овче мляко ведраре няма,тиган голям няма,последните 3 нямат и етикет.Предлагам им докато си не заредят всички артикули от промоциите да не отварят Grinning Ама иначе ми направили в 100 различни дни различни промоции ,та да се влачиш по 100 пъти на седмица.
какъв е този шампоан с ананас?
От двуседмичната брошура. Не знам дали става за нещо предвид цената,но майка ми обича ананас и искаше да го пробва Grinning
Скрит текст:
съдържание на ананас 0.00000000001% сигурно

# 125
  • Карлово
И при нас нямаше череши вчера. Мислех да питам на информация, но понеже дори етикет липсваше реших, че нещо съм се объркала и като погледнах в брошурата гледам горе пише "от четвъртък".

Краставиците учудващо ми харесаха.
За череши бях взела голямата кошница, но си мислех, че целият град се е вредил без мене естествено.
Е, сега се чувствам много по-добре че не съм ги изпуснала, а просто съм муня, чела недочела брошурата.

# 126
Вие пък създавате впечатление на твърде пристрастна. Може би сте служител, който следи коментарите в темите и налага
кризисен контрол?

Абсолютна фенка съм им. Би било добре да ме наградят за това с…. да речем неограничен престой на паркинга 😊

# 127
И при нас нямаше череши вчера. Мислех да питам на информация, но понеже дори етикет липсваше реших, че нещо съм се объркала и като погледнах в брошурата гледам горе пише "от четвъртък".

Краставиците учудващо ми харесаха.
За череши бях взела голямата кошница, но си мислех, че целият град се е вредил без мене естествено.
Е, сега се чувствам много по-добре че не съм ги изпуснала, а просто съм муня, чела недочела брошурата.
Не, не, за цялата седмица била офертата. Според брошурата де, на място нямаше, та затова двойно се обърках.Sweat Smile

Днес не съм ходила и утре мисля да пропусна, евентуално в четвъртък ще опитам пак. И аз харесах краставиците и мислех да взема още, ама те пък били само до сряда. Явно с много гледане и разбиране трябва да се чете тая брошура... JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 20:57 от alllllimei

# 128
  • Mostly in my mind
Хубав купон днес. Харесвам тези кроасани Belino.

# 129
Подарявам моя купон за кроасан

# 130
Ако някой няма да ползва купона за кроасан, би ли ми го изпратил?

# 131

Подарям ги

# 132
За брашно, Хели и играчки подарявам.

# 133
  • софия
Подарявам купони за брашно Мелко и за кроасан.

# 134
  • Пловдив
И аз подарявам купоните, пишете ми.
ПОДАРЕН

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 13:16 от sunflower

Общи условия

Активация на акаунт