КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 228
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Mostly in my mind
Аз също взех пълнител Lux, много се почудих дали да не взема няколко, щом не пишеше за ограничение, но в крайна сметка взех един. А и е само 500 мл. Колко да е по-специален и хубав от другите пълнители, които за 800-1000 мл са дори по-евтини и от намалението.
Кои други пълнители?
От тези,които ги продават пак в К и най-разпространените като цяло - Медикс, Тео.

# 106
  • София, Младост
Ако някой има интерес, имам купон за зелена торбичка от Халите. 0,01 лв. при пазаруване за 50 лв., валидността е до днес.

Даден.

И пълнителите са намалени. Ясно си пише всички сапуни LUX. Аз вчера взех и си беше намален.

# 107
В каква опаковка са пълнителите на течния сапун Lux? Не можах да ги намеря ...

# 108
  • софия
Ако някой има интерес, имам купон за зелена торбичка от Халите. 0,01 лв. при пазаруване за 50 лв., валидността е до днес.

Даден.

И пълнителите са намалени. Ясно си пише всички сапуни LUX. Аз вчера взех и си беше намален.
Браво, но не съм проявила интерес и не съм развълнувана.

# 109
  • Mostly in my mind
В такива огъващи, като пликчета. макар че пълнител силно казано. 500 мл.

# 110
с намаление пак си е скъпичко 3,70 лв. за това взех само 1.

# 111
  • София
Майстор-тетрис Хай-левъл

# 112
Скрит текст:

# 113
  • Mostly in my mind
Майстор-тетрис Хай-левъл

Joy Joy Joy

# 114
Случайно се отбих днес и си купих много хубави череши по 3,49лв.. Различни сортове са в кофичките, но за това време на годината са екстра.

# 115
В 10ч. -череши няма,шампоан с ананас няма,овче мляко ведраре няма,тиган голям няма,последните 3 нямат и етикет.Предлагам им докато си не заредят всички артикули от промоциите да не отварят Grinning Ама иначе ми направили в 100 различни дни различни промоции ,та да се влачиш по 100 пъти на седмица.

# 116
В 10ч. -череши няма,шампоан с ананас няма,овче мляко ведраре няма,тиган голям няма,последните 3 нямат и етикет.Предлагам им докато си не заредят всички артикули от промоциите да не отварят Grinning Ама иначе ми направили в 100 различни дни различни промоции ,та да се влачиш по 100 пъти на седмица.
викнете управтелия на филила ! да си вършат работата нал иза това взимат заплата... от мързел не зареждат !  миналата седмица настоях и донесоха от склада ! просто от МЪРЗЕЛ 100%

# 117
Няма персонал.

# 118
  • София
какъв е този шампоан с ананас?

# 119
И при нас нямаше череши вчера. Мислех да питам на информация, но понеже дори етикет липсваше реших, че нещо съм се объркала и като погледнах в брошурата гледам горе пише "от четвъртък".
Сега като ви чета пак отварям, ами то явно за пъпеша се отнасяло. Sweat SmileJoyJoy
Скрит текст:
На хартиената нали страницата е отделно и реших, че е за всичко "отдясно", а то пък жълтото квадратче трябвало да гледам, на дигиталната е по-ясно, ама си е подвеждащо. Е, без да искам поне краставиците на промо "хванах", а черешите дали изобщо ще се появяват...

Общи условия

Активация на акаунт