КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 224
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Купих си от мелничките за сол/пипер, които ще са от утре, но с първото завъртане се счупи едната, дали има смисъл да ходя да я връщам (имам си касова бележка, кутия, всичко)?

# 91
Мелничките могат да се върнат.

Днешното подаръче е -40% за течни сапуни Lux Simple Smile (3.47лв/400ml)
има ли ограничение
Не знам,май не пишеше да има,ние взехме 2.Само не знам дали и пълнителите влизат в намалението,не посмях да взема,а са същата цена с 100мл. повече.

Пълнителите не влизат в намалението. А хубави ли са тези сапуни? Чудя се дали да си взема.

# 92
  • софия
Ако някой има интерес, имам купон за зелена торбичка от Халите. 0,01 лв. при пазаруване за 50 лв., валидността е до днес.

Даден.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 15:56 от zvаnchе

# 93
  • оттам, откъдето започва България
Днешното подаръче е -40% за течни сапуни Lux Simple Smile (3.47лв/400ml)
има ли ограничение
Не знам,май не пишеше да има,ние взехме 2.Само не знам дали и пълнителите влизат в намалението,не посмях да взема,а са същата цена с 100мл. повече.

Пише за всички течни сапуни LUX, че е отстъпката. Според мен би трябвало и пълнителите да влизат в намалението.

# 94
  • Somewhere far away
как работят тези подаръци? нещо не ги схващам. седи отгоре в приложението, но няма как да се цъкне.

# 95
токущо взех пълнител има си отстъпка
Lux пълнител

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 17:29 от waynubg

# 96
Ако някой ще пазарува в Халите и иска торбичка- (сумата ми е 34лв преди да се отключи купона) нека ми пише.
Скрит текст:

# 97
Някои ако няма да ползва купона за нишестето да пише, утре ще ходя до Кауфланд.

# 98
Стигнах до Халите, прилично е направена бутафорията, но си мислех, онези ентусиасти в началото на 20-ти век, дали са си мислели да завърши като немска бакалия с боси чуждоземски деца, бъркащи във фонтана. Но съдбата им е отдавна предрешена, като се замисля, още от първата синя продажба.

# 99
Аз сега взех буквално последната торба. Joy

# 100
UI на касите са самообслужване е изключително неинтуитивен и от приключване на самоотчетът до плащането, трябва да натиснеш 4 пъти „плати

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 22:55 от waynubg

# 101
  • Mostly in my mind
Аз също взех пълнител Lux, много се почудих дали да не взема няколко, щом не пишеше за ограничение, но в крайна сметка взех един. А и е само 500 мл. Колко да е по-специален и хубав от другите пълнители, които за 800-1000 мл са дори по-евтини и от намалението.

# 102
  • shumen
Ясата,точно от този чай търся,но не го намирам в Кауфланд.Ще видя тия дни като отида пак.

# 103
Не съм забелязала да има такъв проблем със селфчек касите. Много бързо се справям, сега с електронните ваучери установих, че може да минавам на касите с карта, там винаги има свободни каси.

# 104
Аз също взех пълнител Lux, много се почудих дали да не взема няколко, щом не пишеше за ограничение, но в крайна сметка взех един. А и е само 500 мл. Колко да е по-специален и хубав от другите пълнители, които за 800-1000 мл са дори по-евтини и от намалението.
Кои други пълнители?

Общи условия

Активация на акаунт