КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 222
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Преди за празник на града не даваха ли вино или бонбони? Сега (поне тук) ще бъде отстъпка 2лв. при покупка над 20 лв Grinning

# 76
Aз съм взимала пици на намалена цена за празника на Пловдив.🙂 Не помня дали имаше и друга опция тогава...

# 77
Ранобудна,и в двата Кауфланда го търсих и не го намирам чая.Намеря ли ще се запася,че детето си прави кисело мляко и слага от него.
За кой чай става въпрос, че може да се слага в мляко?

# 78
Този, който е на гранули в буркани.

# 79
  • shumen
Мони,плодовия чай на гранули.

# 80
Който пренарежда нашия Кауфланд ( Дружба в Русе) трябва да е човек, който никога не е влизал в магазин. Влизаш, минаваш плодове и зеленчуци и хоп- нехранителни- чистачки, книги, канцеларски. После превръзки, после витрини с охладени. После питиета, рафт за сосове,до тях солети, до тях купешка храна. Целия магазин е тотален хаос. Има едни млади момчета и момичета, които са с тениски " ако имате въпроси, попитайте мен". И те нямат представа кое е къде е.

# 81
  • Fairbanks, Alaska
Редене по немски тертип. В немските магазини обикновено е хаос, поне за мен.

# 82
  • София
И при нас все го пренареждат.
Тъкмо запомня кое къде е, и хайде пак не е където беше.
Пренареждането и разместването било с цел докато си търсиш
нещото за което си влязал, да видиш и купиш и други стоки които не са планувани да се купят.

# 83
И при нас все го пренареждат.
Тъкмо запомня кое къде е, и хайде пак не е където беше.
Пренареждането и разместването било с цел докато си търсиш
нещото за което си влязал, да видиш и купиш и други стоки които не са планувани да се купят.
Обяснете го на тези със списъците. Трябва да са много отчаяни за да разчитат на този търговски трик.

# 84
  • софия
Мангото, което купих в петък от Халите, е хубаво. Не е сочният сорт, но е сладко. Когато го купих беше твърдо като камък, днес вече е тамън.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 11:49 от zvаnchе

# 85
Шумен- филиал Тракия има от този гранулиран чай

# 86
Днешното подаръче е -40% за течни сапуни Lux Simple Smile (3.47лв/400ml)

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 11:50 от Блосъм

# 87
има ли ограничение

# 88
  • София
Който пренарежда нашия Кауфланд ( Дружба в Русе) трябва да е човек, който никога не е влизал в магазин. Влизаш, минаваш плодове и зеленчуци и хоп- нехранителни- чистачки, книги, канцеларски. После превръзки, после витрини с охладени. После питиета, рафт за сосове,до тях солети, до тях купешка храна. Целия магазин е тотален хаос. Има едни млади момчета и момичета, които са с тениски " ако имате въпроси, попитайте мен". И те нямат представа кое е къде е.

Не е ли както в другите вериги - имат указание и схема кой продукт къде да бъде изложен?! Особено когато по брошура се подрежда стоката.

# 89
има ли ограничение
Не знам,май не пишеше да има,ние взехме 2.Само не знам дали и пълнителите влизат в намалението,не посмях да взема,а са същата цена с 100мл. повече.

Общи условия

Активация на акаунт