КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 657
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • Mostly in my mind
Ние имаме щанд за обслужване, където продават меса, луканки, салати, маслини и сирена...обаче никога не съм виждала там риба и морски дарове...та си мислех, че тези миди ще се по килограм и опаковани в хладилна витрина, ама сега като казвате, че някой е взел по-малко количеството...днес ще мина да видя.

# 241
  • Пловдив
Ние имаме щанд за обслужване, където продават меса, луканки, салати, маслини и сирена...обаче никога не съм виждала там риба и морски дарове...та си мислех, че тези миди ще се по килограм и опаковани в хладилна витрина, ама сега като казвате, че някой е взел по-малко количеството...днес ще мина да видя.
Рибните щандове са отделни от деликатесната витрина. Отзад на брошурата пише къде има такива в града ви.

# 242
При рекламация на уред нормална практика ли е да взимат и оригиналния касов бон?🤔 Щели да го върнат после...

Разбира се, това е едно от условията за рекламациия и сервиз.

# 243
  • София
Pg483, използва ли купона за РД, който поиска и ти пратих още края на миналия месец и който беше валиден до вчера?
Не виждам касов бон в приложението, а самият купон си стоеше активен до последно.

# 244
Вчера за първи път посетих новия Кауфланд в Централни хали София.
Една жена ме заговори и много се възмущаваше, че там цените били по-високи в сравнение с другите магазини на КАУФЛАНД.
Имате ли наблюдения дали наистина е така?

Няма как да са по-високи цените.
Има брошура с отделни намаления, но цените не са по-високи.
Да даде пример кое е по-скъпо.

Ако има предвид намаленията с червен етикет - те са различни за всички филиали и зависят от управителя на магазина. В Лидл е същото само че там етикетите са оранжеви и зелени.

# 245
Една жена ме заговори и много се възмущаваше, че там цените били по-високи в сравнение с другите магазини на КАУФЛАНД.

Ако има предвид намаленията с червен етикет - те са различни за всички филиали и зависят от управителя на магазина. В Лидл е същото само че там етикетите са оранжеви и зелени.
Аз бързах, така че нямах време да й обърна достатъчно внимание. Сега си мисля, че може да е имала предвид редовните цени, които не са в промоционалните брошури.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 15:55 от bgladybg

# 246
При рекламация на уред нормална практика ли е да взимат и оригиналния касов бон?🤔 Щели да го върнат после...

A как се процедира, ако на касовата бележка има и друг уред или пък стока за връщане? В случая не беше така, но оттук нататък ще го имам предвид и това и по възможност уредите ще са на отделна бележка.🙂

# 247

Аз бързах, така че нямах време да й обърна достатъчно внимание. Сега си мисля, че може да е имала предвид редовните рени, които не са в промоционалните брошури.
Много задълбахте. Говорило и се е на жената а няма с кого. Вие си гледайте чантата ...

# 248
  • София
Чревоугодник, много точно написано.
Прочетете и внимавайте.
Около Халите и Женския пазар си има такъв контингент - крадли. И не са с изразени цигански черти, добре облечени хора на млада или средна възраст.
Има и друга група - самотно живеещи в района женици. Те пуфтят, пулят се, не разбират къде е етикета или цената. Заговарят всекиго, като че ли са в гаражното магазинче под блока.
Миналата седмица една от последните ме преследва из целия магазин и ми дърдора. Не, че я отразих.

# 249
  • Mostly in my mind
Както и предположих, при нас мидите са във вакуум опаковка, 1 кг, за 4.99. Пише, че са био, от Мидената ферма. Утре ще ги пробваме.

# 250
понякога има едни миди варени замразени (без черупки). това нещо само го оставяш да се размрази и ядеш ли?

# 251
  • Mostly in my mind
Аз бих ги минала с лека термична обработка.  В тиган с разтопено масло се добавят и се задушават. Слага се бяло вино, като се изпари малко лимон и копър и готово Simple Smile

# 252

A как се процедира, ако на касовата бележка има и друг уред или пък стока за връщане? В случая не беше така, но оттук нататък ще го имам предвид и това и по възможност уредите ще са на отделна бележка.🙂

Правят копие и пращат него с уреда.

# 253
Hrisi, на мен ми отказаха да ми направят копие на бележката (без дори да видят дали на бележката има и друг уред или нехранителни стоки)...Дано поне не ми се наложи да чакам 30 дни  докато ми върнат уреда.🙂

# 254
  • Пловдив
Снощи при нас нямаше никакво охладено пил.филе. Ни на витрина, ни в опаковки. На никоя марка. Това в 18ч.

Общи условия

Активация на акаунт